maşallah çok tebrik ederim :)dua edin nolur bizeNe ara acaba daha adet günüm gelmedi kiii
Ne yarını gidiyorum acile:)))
belki yükselecek değeriniz niye öyle düşündünüzKızlar ben kan verdim sonu 8.93 pozitif ama kimyasal oluyor sanırım çok fena adet sancısı var sizce heleki olsa böyle sancı olurmu
Canm seni üzmek istemem ama benmde 9 cktı iki gün snra 8 cktı kimyasal oldu ama şükür şimdi tekrar hamle kaldm hiç üzülme diğer aya hemen hamile kaldm sende kalrsn inş:)Kızlar ben kan verdim sonu 8.93 pozitif ama kimyasal oluyor sanırım çok fena adet sancısı var sizce heleki olsa böyle sancı olurmu
Adet ağrım oldu şiddetli sonuçları beklerken kesin olucamis gibi düşündüm ister istemez insallh olmaz tabibelki yükselecek değeriniz niye öyle düşündünüz
Değerin kaçtı canım senin kandaBugün regl oldum, sanırım dış değil ama kimyasal gebelik oldu.
allah isterse her şey olur belki üstüne görme dua edelimAdet ağrım oldu şiddetli sonuçları beklerken kesin olucamis gibi düşündüm ister istemez insallh olmaz tabi
Bende senn gibi öleydim canm ama sonra anldm olmaddgnı düzensiz gitti ve adet oldum o zaman şükrettim rabbime diğer aya sağlıklı vebelgm oldu minigim geldi bak sennde ole olur canm ondan sen üzülme şükret rabbime :)Bende öyle tahmin ettim canım daha öncede 12 çıktı adet olmuştum ağrım var zaten ama daha küçük değerler ciki gebelini devam edenlere var o ndan insan ümit ediyor
Cok sevindim kuzum bana da dua et nolur bat yarın iş çıkışı test alacağım ınsallah bende goreyim usandim bıktım tek cizgiden 2.5 yil oldu kokusuna hasret duyali ...Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
İKİZ gebelik bile olabilir canım hcg çok yükseliyor ozman erken çıkmış olabilir bileUmarım doğrudur da darısı başına olur canım
Hiçbir şey yoktu ben de daha önceden doktora kontrole gitmiştim. Denememizin 4. Ayında tuttu çok şükür bu hafta doktora gideceğim daha yeniyim zaten çokpolikistik falan yok sanırım sizde
Hiçbir şey yoktu ben de daha önceden doktora kontrole gitmiştim. Denememizin 4. Ayında tuttu çok şükür bu hafta doktora gideceğim daha yeniyim zaten çok
Sabah ilk idrarda yapsan daha iyi olur heraldeVar canım evde su içiyorum idrar gelsin diye daha bunun için yeni yaptım :))))
Bat 18 19 20 Nisan olanlar burdamısınızzz belirtileriniz başlıyor mu. Sabırsızlanıyorum