Canım ben adete 4 gün varken öğrendim. İnanılmaz bir akıntım kasık ağrım batmalar ve anlık baş dönmelerim vardı. Tansiyonum düşüyordu. Hiç ümidim yoktu ama meğer değerlerin yükseliyormuş yüksekdkçe de belirti artıyor tabiHamile olduğunu öğrenen arkadaşlar belirtilerinizi yazabilir misiniz
Bu bugün 3.test adetime daha 2-3 gün var canımCanım ikiside böyle çıktıysa var demekki Insallah. Adete varmi geldimi
İnşallah şu kan sonucum bi çıkaydı son adet tarihim 15mart canım 28 günde bir falan oluyordumCanım hiç şüphe yok hamilesin tebrikler hatta bayagı koyyu son adet tarihin neydi tarihler tutmuyosa adet olmadan döllenme olmuş olabilir
Dimi ya sakinleşmeliyim şu kan sonucum çıkaydıda rahatlayaydımCanım hamissin iste stres yapma artık kendine
Ay nasıl sevindim ayni sorunlarbir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusunisteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım.
Benim ilk hamilelik gibi belirtilerin :) benim adete 10 gün var ne zaman ortaya çıkmıştı senin. Benim işin hala ümit vardır inşallah :) şu an belirti Yok da hiçCanım ben adete 4 gün varken öğrendim. İnanılmaz bir akıntım kasık ağrım batmalar ve anlık baş dönmelerim vardı. Tansiyonum düşüyordu. Hiç ümidim yoktu ama meğer değerlerin yükseliyormuş yüksekdkçe de belirti artıyor tabi
Oooooo maşallah tebrikler canım bende pco lulardan adetin geçmişiydi seninbir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusunisteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım.
Bu bugün 3.test adetime daha 2-3 gün var canım
Şimdiye çıkmadı mı burda 45dk çıkıyor en geç 1 saatDimi ya sakinleşmeliyim şu kan sonucum çıkaydıda rahatlayaydım
Yok ya 2-3 saat dediler akşam 8e anca çıkar heralde sinir ettiler beniŞimdiye çıkmadı mı burda 45dk çıkıyor en geç 1 saat
Yok ya 2-3 saat dediler akşam 8e anca çıkar heralde sinir ettiler beni
Yok ben özele gittim o yakındı evime hiç bilmiyorum ki canım bende ilk gittimCanim normal devlet acilindemi yaptiriyosun testi yapıyorlar mi
Sadece kan tahlili dedim okadar muayenesiz olarakYok ben özele gittim o yakındı evime hiç bilmiyorum ki canım bende ilk gittim
Yok ben özele gittim o yakındı evime hiç bilmiyorum ki canım bende ilk gittim
Bakar tabi biz hep devlete gideriz küçük bir ilcedeyiz artık acildeki doktor hemşireler tanıyor yine Mii tahlil diyorlar:))Bizim özel burda yakin degil devlet bakarmi ki ya bilen varmi
Aynen sonucunu gor sonra kendine ve bebisine iyi bak :))Dimi ya sakinleşmeliyim şu kan sonucum çıkaydıda rahatlayaydım
Bakar tabi biz hep devlete gideriz küçük bir ilcedeyiz artık acildeki doktor hemşireler tanıyor yine Mii tahlil diyorlar:))
Kimyasal aslında iyi bisimis canım vücut hamilelige hazirlaniyormus. Geçen yıl benimde 14.gun 7 çıktı 16.gun 3e düştü sonra adetim geldi. Ertesi ay hamile kaldım
bilmem ki pkolu ve hashimotolu benBizde şurada şu kadar haftalik hamileynisim falan dicez mi acaba yaa