- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Bir tane daha test al yap hemen ama varmiki boyle bozuk cikan bana hic boyle bozuk test denk gelmedi hic göremedim cift cizgi :)Yanlış çıktı mı acaba ilk dakika da daha adetim geçmeden nasıl bu kadar çabuk çıkabilir ki anlamadım
Var canım evde su içiyorum idrar gelsin diye daha bunun için yeni yaptım :))))Bir tane daha test al yap hemen ama varmiki boyle bozuk cikan bana hic boyle bozuk test denk gelmedi hic göremedim cift cizgi :)
Aynen canım inşallah kalmaz yaaben öyle biliyorum ama yanıltmayım 2 türlü de .. sevinip kursakta kalmasını da istemem.
Amin canımBende duymadım bu şekilde bozuk çıkanı ayrıca zaten ilk 5 dk da çıkması beklenir gebelik varsa sonraki süre dikkate almayın yazar genelde testlerde.. Tabi yine de erken olması sebebi ile tekrarlamakta fayda var canım bence su içip sıkışayım diye acele etme en sağlıklıyım sabah ilk idrarla yapmak.. Gönlüne göre olur inşallah :)
Bende inanılmaz şoktayım aylardır hayalet çizgilerden medet umdumMaşallah ne kadar belli çıkmış hatta kontrol çizgisinden bile koyu çıkmış çok şaşırdım şuan ve çok sevindim hemen kan testi yaptır burda bu kadar belliyse kan testin baya yüksek çıkacak gibi
Allahım bizlere de görmeyi nasip etsin çift çizgiyi
Hey maşallah akıyor Nisan ayı bereketli ellam. Bizede bulassin. Baya net çıkmış hayırlı olsun değerini çok merak ettimArkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
Ne ara acaba daha adet günüm gelmedi kiiiMAŞALLAH CANIM SENİNKİ BÜYÜMÜŞTE EL ÖPMEYE GİDECEK ARTIKKK
Kimyasal aslında iyi bisimis canım vücut hamilelige hazirlaniyormus. Geçen yıl benimde 14.gun 7 çıktı 16.gun 3e düştü sonra adetim geldi. Ertesi ay hamile kaldımBugün regl oldum, sanırım dış değil ama kimyasal gebelik oldu.
Amin canım bende çok meraktayım gidiyorum acileHey maşallah akıyor Nisan ayı bereketli ellam. Bizede bulassin. Baya net çıkmış hayırlı olsun değerini çok merak ettim
Bu da 2.test yarım sürahi su içtim :))))
Ne ara acaba daha adet günüm gelmedi kiii
Amin güzelim ya inşallah doğrudur rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsinAyy çok güzel bir şey yaa herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin. Ben bile görünce mutlu oldum bi anda tepkim
Ne yarını gidiyorum acile:)))Nasip kısmet şaka bir yana kan tahlili wer canım yarın...ama gebelik net bir şekilde vargözünaydınnn
Amin güzelim ya inşallah doğrudur rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin
Bende duymadım bu şekilde bozuk çıkanı ayrıca zaten ilk 5 dk da çıkması beklenir gebelik varsa sonraki süre dikkate almayın yazar genelde testlerde.. Tabi yine de erken olması sebebi ile tekrarlamakta fayda var canım bence su içip sıkışayım diye acele etme en sağlıklıyım sabah ilk idrarla yapmak.. Gönlüne göre olur inşallah :)
Hayırlı olsun diyelim canım güzel haberlerini bekliyoruz darısı başımıza hayırlısıyla..Bu da 2.test yarım sürahi su içtim :))))