- 23 Haziran 2016
- 97
- 163
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yani o sıvı gelince yumurtlama mı demek oluyorayrıca dun aksam yumurtlama svısıvı geldı ılıskı olamadı maalesef sansım kalmadı galıba bu ay da hayal ettıgım prensesime kavuşmak ıcın.
O sividan tam 14 gun sonra adet oluyor musun peki? Benim gecen ay oyle tahmin ettigim yumurta akina benzer akintim oldu tam 14. gun sonra da adet gordum o gunu ben de bos gecmek zorunda kalmistim. Ertesi gunun gecesi yine denedik ama olmadi eger oyleyse bu ay tamamen o siviya gore hareket edecegimyanı bende oyle en azından cunku her ay bıkere olur .
Insallah hepimiz bu topicten hayirli haberlerle cikariz aralik anneleri oluruzben 26 günde bır adet oluyorum.bu ay çörek otu maccunu kullandığımdan dolayı kı normade yarın o akıntıyı görmem lazımdı ama ben bu ay 2 gun önceden gordum bu arada 8 aydır uğraşıyoruz ama olmuyor.
Canım arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız bendede pko var kilon yok diyor doktor hormonlarda normal bi senedir evliyim bu ay progesterona bakıcak işte. önümüzdeki çarşamba gideceğim hayırlısı. Senin kadar tedavi görmedim henüz başımdayım ama devamı öyle olacak gibi1.5 senedir deniyorz bende pko war ama yumurtlamami etkilemiyor her ay yumurtam gelisiyor kendi kendine catliyor esimde bi problem yok yinede olmuyor. Klomen, famara , otriville hersey kullandm olmadi , subatta asilama yaptrdm oda tutmadi. Bi tup denemedik heralde oda yakindir
Mesela ben bi yerde okumuştum o seffaf akıntının gebe kalmış olmanın bi işareti oldugu yazıyordu ama geçen ay bende de oldu okuduğum için umutlanmistim ama foossss çıktı bu yüzden bu tarz şeyleri okuyup kendimizle kıyaslamamanın en güzel şey olduğunu anladımeger yumurtlama oncesı tutunmuşsa o akıntı yınede gelırmı kı acaba ya offf
aynen aslında ben ılk baslarda takı bu aya kadar cok ta beklmdım aceleye gerek yok dıye düşünüyordum ama artık olmayınca da ınsan sıkılıyor tabıı.bıde yol yakınken onlem almak lazım.mesela kardeşten ote bıldıgım arkadaşım.kızına ılk gece hamıle kaldı yurt dışında oturuyor sartlardan dolayı ıkıncısıne kızı 1.5 yasındayken başladı olmadı ve menepoza gırdıgını ogrendı suanda tup bebek ıcın uğraşıyor
Amin inşallah Rabbim herkese tattırsın Allah düsmanıma bile evlat aratmasın isteyen herkese versin inşallah :)maşallah Rabbım bagıslasın.bende oğlumda hıc bır belırtı yasamadan adeetn 4 gun once tek bır bas donmesı ıle hıssetım onun dışında hıs bısey yoktu.Rabbım hıc bır kadını evladı ıle anasızlık ıle huzursuzluk ıle yormasın.kardes candır dıyorum o yüzden oğluma kardeş ıstıyorum ama bır prenses ınsallah.
Kac yasinda ikizleriniz? Bir de ailenizde mi ikiz var genetik mi1 yıl olmuyorsa sonra caresine bakmak lazım dedi doktorum tabiki zaman da kaybetmemek lazım ama burdaki belirtileri okuyup her ay ay bu bende var hamilemiyim diye beklentiye girmemek lazım herkeste farklı oluyo benim ikizlerim var hamile oldugumu komşum test yapsana bi bakalım dedi de öyle ögrendim hiç beklemiyordum hiç bir belirtide yaşamadım tek belirti akintım çok fazlalaşmıstı her wc ye gidişimde heralde adet oldum diye gidiyordum o başkada hiç bir şey olmamıştı
Kac yasinda ikizleriniz? Bir de ailenizde mi ikiz var genetik mi[/QUOT
2009 dogumlular 9 yaşindalar2 erkek ve tek yumurta ikizi evet babannemin olmuş ama yasamamıslar bir sürü torunu var ama bir tek benim ikizim oldu müthiş bir şey Allah isteyen herkese versin :)