Ben kaç kez kasık ağrısıyla gidip acile gidip orda yaptırdım yani. Bi kez de enfeksiyon vardı antibiyotik verecekti hamilelik varsa vermeyeyim dedi o yüzden bakmıştı. Sonuç 1 buçuk saatte çıkıyor hatta enabız a yükleniyorarkadaşlar ben hiç devlet hastanesinde kan testi yaptırmadım, nasıl bir yol izleniyor. illa kadın doğumdan randevu mu gerekli acaba.
Kadın Doğuma gidince de doktor istemişti kan testi. O da bir buçuk saatte çıkmıştı mesai bitişi için doktora gösteremedim. Enabız a akşam bi baktım 120.72 çıkmıştı araştırdım hamileymişim. Tabi sonra düştü o ayrı meselaarkadaşlar ben hiç devlet hastanesinde kan testi yaptırmadım, nasıl bir yol izleniyor. illa kadın doğumdan randevu mu gerekli acaba.
Var bence genelde adet gecikince test güvenilir deniyorKızlar 1 hafta var benim bat a test negatif, umut var demi. Insallah vardır bugün doğum günüm, bi sürpriz olsun istedim ama tek çizgi...
Kadın Doğuma gidince de doktor istemişti kan testi. O da bir buçuk saatte çıkmıştı mesai bitişi için doktora gösteremedim. Enabız a akşam bi baktım 120.72 çıkmıştı araştırdım hamileymişim. Tabi sonra düştü o ayrı mesela
Yaparlar bence hatta ben gittiğimde bir kadın sırf beta hcg ye baktırmak için gitmişti sanırım doktorun yanına sonuç için gittiğinde sadece gebelik yok hanımefendi dedi bu kadar :) ben düşük yaparken özel muayenehaneye gittiğimde doktor beta hcg ne baktır sonucu getir demişti. Acile gitmiştim orda baktırmıştım beta hcg değerime baktırmak istiyorum demiştim. Burada özel hastane Yok özel muayenehaneler kendi bakmadığı için devlet hastanede ölçtürüp sonucu göstermemiz gerekiyor belki o yüzden bi sıkıntı olmuyordur başka ilde hiç yaptırmadım :)Anladım canım teşekkürler cevap için, o zaman ben normal acile gitsem (migrenim var normalde) migrenim tuttu ama hamile olabilirim, ilacımı alıp almamak için hamilemiyim baktırmam lazım gibi şeyler söylesem bi kan tahlili yaparlar heralde direk.
Yaparlar bence hatta ben gittiğimde bir kadın sırf beta hcg ye baktırmak için gitmişti sanırım doktorun yanına sonuç için gittiğinde sadece gebelik yok hanımefendi dedi bu kadar :) ben düşük yaparken özel muayenehaneye gittiğimde doktor beta hcg ne baktır sonucu getir demişti. Acile gitmiştim orda baktırmıştım beta hcg değerime baktırmak istiyorum demiştim. Burada özel hastane Yok özel muayenehaneler kendi bakmadığı için devlet hastanede ölçtürüp sonucu göstermemiz gerekiyor belki o yüzden bi sıkıntı olmuyordur başka ilde hiç yaptırmadım :)
Olmuyor diyeceklerini sanmıyorum rica ederim:))Detaylı açıklaman için teşekkür ederim canım, aman giderim burdaki acile, beta hcg yaptırmak istiyorum derim, olmuyo derlerse döner gelirim nolcak :)
Cevabın için teşekkür ederim canım ozman testi erke yapmışım baya diymi bi umut var olabilirSanırım 7 nisan olması lazım
Rica ederim canm daha var evet benimde 8 nisan bugün eşimin israrıyla test yaptım negatif çıktı ama erken çıkmaz diyorlar adetin 1 gün geçmesi en doğru sonucu verir diyorlar bazende 3 gün önce ogrenilebiliyir ama işte ne zaman döllenme olduguna göre değişiyor caresiz bekleyeceğizCevabın için teşekkür ederim canım ozman testi erke yapmışım baya diymi bi umut var olabilir
Ben olsam 00:00 da elimde test oturyodum başında inşaallah hayırlısıyla olmazsın çift çizgiyi görürsünNegatifi gören arkadaşlarım hayırlısı olsun diyorum hepinize. Sıkmayın sakın canlarınızı çok şükür bir problem olmadıkça en güzel zamanda gelecektir bebişlerimiz. Benim bat günüm beş dk sonra :) bakalım 24 saat içinde olmazsam gecikti diyebilirim sanırım. Hepimiz için hayırlısı olsun
Ben de muhtemelen sabah ilk idrara elimde testle koşardımNegatifi gören arkadaşlarım hayırlısı olsun diyorum hepinize. Sıkmayın sakın canlarınızı çok şükür bir problem olmadıkça en güzel zamanda gelecektir bebişlerimiz. Benim bat günüm beş dk sonra :) bakalım 24 saat içinde olmazsam gecikti diyebilirim sanırım. Hepimiz için hayırlısı olsun
Güzel haberler gelsin inşallahBenim bata 4 gün kaldı an itibariyle ama bende son 6-7 saattir hafif kahverengi lekelenme oldu, bende dayanamadım şimdi hastaneden geliyoruz eşimle, kan testi yaptırdım bakalım sabaha kadar oturur sonuç beklerim artık
Güzel haberler gelsin inşallah
Sabaha mı çıkacakmış sonuç? Bu saatte gittiğine göre acile gittin. 1-1,5 saatte belli olması lazımAmin canım çok teşekkürler