Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlr bir şey sorucam her maj geldiğinde mail de geliyot. Bu maili nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı

Arkadaşlr bir şey sorucam her maj geldiğinde mail de geliyot. Bu maili nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı

konuyu takip et kısmı var canım sağ üstte orayı tıkla sadece bildirim kısmını işaretle o zaman gelmez mail

nasıl yapılıyor merak ettim :)

idrarını bi kapta biriktir içine yarım limon sık, eğer limon tortusu çökerse hamilesin. Diğer yöntem karbonat, gene idrar içine karbonat dök eğer böyle gazoz gibi dipten yukarı doğru baloncuklar olursa hamilesin. Ve son yöntem domestos, idrar ın içine domestos dök biraz, bardağı hafif döndürerek salla çevir eğer köpürürse hamilesin. Youtube da hepsinin videoları da var canım bakabilirsin

ayy ilk defa duydum bunları

Eski zamanlardan kalan şeyler işte, daha böyle birçok yöntem var, doğal gebelik testi yaz bak görürsün. Sirkeli, şekerli falan şeylerde var. Canın sıkılırsa dene

tamam bugün yarın biter adetim adete 1 hafta kala başlarım valla eğlenceli birşeye benziyor

Marketten bitek bunun için karbonat alan heralde bi ben varımdır hayatımda hiç ihtiyacım olmamıştı eşim merak edip ne için kullanıyosun bu karbonatı dıye soruncada dişlerimi fırçalıyorum onla beyazlatıyomuş dedim bilse baya makara yapar benle

Bakinsaniza kizlar cok sacma. 3 gündür test yapiyorum ilk basta bisi yok ama kuruyunca beliriyo yani ilk yaptığımda normal olsa bugünki baya belli olmasi gerekirdi sanirim

Eklentiler

• 20180403_165909.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar ben adet oldum.. ne diyecem bilemiyorum iyice sınırlerim bozuldu
Yeni bat tarihini bile söyleyemiyorum düşünün
İyice delirdim
canım Hayırlısı olsun uzme kendini mayısı bekleriz beraber

Bakinsaniza kizlar cok sacma. 3 gündür test yapiyorum ilk basta bisi yok ama kuruyunca beliriyo yani ilk yaptığımda normal olsa bugünki baya belli olmasi gerekirdi sanirim
Kızlar ben adet oldum.. ne diyecem bilemiyorum iyice sınırlerim bozuldu
Yeni bat tarihini bile söyleyemiyorum düşünün
İyice delirdim

ben göremedim canım

Kizle merhaba ben bu ay rahim filmi çektirdim adetin 10 gunu 16 martta.sonrasında 5 gün sonra yumrtlama oldu Son adet tarihim 7 mart geçen ay 30 gunde oldum şimdi benim bat kaç nisan olması gerek dün akşam test yaptım negatif çıktı sizce adet olmazsa bir ümit varmı hala.bu ay sağ yumurtlaiktan yumurtlama oldu bugün ağrı var sağ tarafta başka hiç belirti yok geçen hafta goguste sizi oldu bir hafta kadar şuanda ida yok hiç belirti olmadan hamile kalan varmı 5 yıldır bekliyorum lütfen yardımcı olun

Sanırım 7 nisan olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…