Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
An itibariyle bata 5 gün kaldı. Bekliyoruz bakalım. 7 Ay oldu. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Ama bi belirti de yok henüz. Hayırlısı olsun demekten başka çare de. . .
Bendede hiç belirti yok hatta adet olucam sanırım fena sivilcelendim çünkü. Beklemekten başka çare yok

Kızlar merhaba yaşı benim gibi 32 olup her ay hamilelik belirtisi gibi regli olan varmı? Yaş ilerleyince regli belirtilerim resmen tavan yaptı :kızgın:

Yaşım 34 canım. Aynısı bende de oluyor son bi kaç aydır. Hamilelik beklediğimiz için psikolojik muhtemelen.
Ben 7 aylık evliyim daha menapoza girmeden bi hamile kalabileydim şaka gibi her ay kasıklarım bile sertleşiyor psikolojiyi iyice bozdum demekki

Ben 7 aylık evliyim daha menapoza girmeden bi hamile kalabileydim şaka gibi her ay kasıklarım bile sertleşiyor psikolojiyi iyice bozdum demekki
Daha çok yeni evliymişsin. Hamile kalmak için de çok zamanın var bence. Menapoz kelimesini kullanman için yaşın çok erken. Sıkma canını

Bugun benim de kaşık agrilarim başlayınca adet oldum sandım ama megersem olmamışım. Bugun olmam gerekti ama birkaç gün gecikme yapacak demek ki.

Bi yandan adet olucam diye beklerken de bi yandan da belki gebeyimdir diye de ümitleniyorum. Çıkmadık candan ümit kesilmez misali. Hakkımızda hayırlısı ama insallah gebeyimdir de ondan olmam adet :dua::anneadayı::anne:

Bugun benim de kaşık agrilarim başlayınca adet oldum sandım ama megersem olmamışım. Bugun olmam gerekti ama birkaç gün gecikme yapacak demek ki.

Bi yandan adet olucam diye beklerken de bi yandan da belki gebeyimdir diye de ümitleniyorum. Çıkmadık candan ümit kesilmez misali. Hakkımızda hayırlısı ama insallah gebeyimdir de ondan olmam adet :dua::anneadayı::anne:
İnşallah gebesindir Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

X