Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım gec yumurtladim bat 5 nisanbatın bugün değil mi?gelmez inşalahhhh
Arkadaşlr bir şey sorucam her maj geldiğinde mail de geliyot. Bu maili nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı
nasıl yapılıyor merak ettim :)
idrarını bi kapta biriktir içine yarım limon sık, eğer limon tortusu çökerse hamilesin. Diğer yöntem karbonat, gene idrar içine karbonat dök eğer böyle gazoz gibi dipten yukarı doğru baloncuklar olursa hamilesin. Ve son yöntem domestos, idrar ın içine domestos dök biraz, bardağı hafif döndürerek salla çevir eğer köpürürse hamilesin. Youtube da hepsinin videoları da var canım bakabilirsin
ayy ilk defa duydum bunları
Eski zamanlardan kalan şeyler işte, daha böyle birçok yöntem var, doğal gebelik testi yaz bak görürsün. Sirkeli, şekerli falan şeylerde var. Canın sıkılırsa dene
canım Hayırlısı olsun uzme kendini mayısı bekleriz beraberKızlar ben adet oldum.. ne diyecem bilemiyorum iyice sınırlerim bozuldu
Yeni bat tarihini bile söyleyemiyorum düşünün
İyice delirdim
Bakinsaniza kizlar cok sacma. 3 gündür test yapiyorum ilk basta bisi yok ama kuruyunca beliriyo yani ilk yaptığımda normal olsa bugünki baya belli olmasi gerekirdi sanirim
Kızlar ben adet oldum.. ne diyecem bilemiyorum iyice sınırlerim bozuldu
İyice delirdim
ben göremedim canımBakinsaniza kizlar cok sacma. 3 gündür test yapiyorum ilk basta bisi yok ama kuruyunca beliriyo yani ilk yaptığımda normal olsa bugünki baya belli olmasi gerekirdi sanirim
Canim hayirlisi.Üzme kendini diycem de ama elde diyil.Kızlar ben adet oldum.. ne diyecem bilemiyorum iyice sınırlerim bozuldu
İyice delirdim
Limon tahlili yaptım hamileyim kızlaaaaarrr
ay yok ya sabah test yaptık nerdeyse C cizgi bile gozukmeyecektii okadar hamile degilim yani artık iyice sapittimTebrikler bendensin
ay yok ya sabah test yaptık nerdeyse C cizgi bile gozukmeyecektii okadar hamile degilim yani artık iyice sapittim
Evet okumustum seni bende senden duydumda yaptım bosver takma ya taktıkca olmuyo vallaAnladım ben o anlamda bendensin dedim zaten, bende limon karbonat ne varsayaptım onlara göre hamileyim ama normal testlerde alakası yok
Sanırım 7 nisan olması lazımKizle merhaba ben bu ay rahim filmi çektirdim adetin 10 gunu 16 martta.sonrasında 5 gün sonra yumrtlama oldu Son adet tarihim 7 mart geçen ay 30 gunde oldum şimdi benim bat kaç nisan olması gerek dün akşam test yaptım negatif çıktı sizce adet olmazsa bir ümit varmı hala.bu ay sağ yumurtlaiktan yumurtlama oldu bugün ağrı var sağ tarafta başka hiç belirti yok geçen hafta goguste sizi oldu bir hafta kadar şuanda ida yok hiç belirti olmadan hamile kalan varmı 5 yıldır bekliyorum lütfen yardımcı olun
Regl olduğum için başka noolsunHAYIRDIR canımmmm