Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen.. veren de Allah vermeyen de.. hani hepsine çok şükür.. isyan etmek haddimize değil.. ama insan yine de üzülüyor.. kafayı takıyor.. akşamdan beri sürekli ağlamak istiyorum sanki..
Bende oyleyim canimRabbim ne kismet ederse guzel eder.Nedense ama uzuluyo insan.Hele hele uzun zaman bekleyince resmen hayal kirikligi yasiyosun.Bende cok kotuyum.Bu ayda olmadi qaliba:KK61:

Yaa ben çalışıyorum inan çok yoğunum.. ama hiçbir şey değişmiyor.. sürekli aklım bebekte, adette, testte.. ne iş yaparsam yapayım kafam orda..
Anliyorum canim seni.Hemde çok iyi.Inşallah rabbim güldürür yüzümüzü tez zamanda.O isterse her şey olur.Hayirli inşallah:dua:

Ya inan biri bana böyle durumunu anlatsa ben de aynı şeyleri söylerdim.. ama bu durum başkaymış.. 26 yaşındayım.. bu yaşıma kadar düzenli olan adetim.. bebeğe karar verdiğimiz şu son 4 ayda sapıttı.. ne denge kaldı ne düzen..

bu çok normal biliyo musun..bende 6 aylık ewliyim ve her zaman detlerim düzenlidir hiç şaşmaz ewlendim ve 3 ay inanılmaz değişti tabi ben dayanayop dr gittim 2. ayımda bebek için durumdan dr söyledim o da rahmin kadınlığa ve gebeliğe kendini alıştırması en az 8 ay ile 1 sene arasıymış ki bunu bende bilmiyordum o yüzden çok takılma vücudun gebeliğe alışıyor

canım ovulasyon testi ile ilgili çok konu var detaylara oradan bakabilirsin.. bende 3 gün sonra test yapacağım. eğer bu seferde olmazsa ovulasyon testi yapacağım bu ay :anneadayı:
Biliyorum tatlım konuları. Ovu testiyle alakalı bir sorum yok. Başlıktaki kızların deneyimlerini merak ettim sadece benimle aynı zamanda yapanlarla değerlendirmek için. Teşekkürler

Of Off:)))
Yakaladın mı iki çizgiyi de aynı koyulukta peki?
Benim de uzun süreli kullanmışlığım var. Fakat bir beş aydır herşeyi bırakmıştım. 4 gündür tekrar yapmaya başladım.

her ay 13.günü çift pinki yakalıyoruz canım değerlendiriyoruz da gün aşırı ilişkide oluyor...hala :emir_bebek:yok..daha ne yapacz bilemiyorumm:halay::oha:

bu çok normal biliyo musun..bende 6 aylık ewliyim ve her zaman detlerim düzenlidir hiç şaşmaz ewlendim ve 3 ay inanılmaz değişti tabi ben dayanayop dr gittim 2. ayımda bebek için durumdan dr söyledim o da rahmin kadınlığa ve gebeliğe kendini alıştırması en az 8 ay ile 1 sene arasıymış ki bunu bende bilmiyordum o yüzden çok takılma vücudun gebeliğe alışıyor

Canım bilmiyorum. Düşün bu ay normalde 24 martta adet olacaktım. Ama doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapıldı. Doktor geç yumurtladın. 30-31’ine sarkacak adetin dedi. Hala ne adet var ne pozitif bi durum :KK43: allah hayırlısını versin :KK43:

Batlara safak kac kaldi kizlar ? Umutsuz bir umut bizimkisi.. umarim Allah im guzel haberleri nasip eder..

Ben yaptım kuzum mantığını kavradım yaptığım ilk ay yani geçen ay hamile kalmadım. Bu ay yapmadım ama geçen aya göre akıntıyı ve günü takip ettim hamileyim çok şükür
Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin tebrikler canimm.. akintin oldugu zamanlarda mi yaptiniz canimm

X