Artiyi goruyomusun sende??Hemen cikti arti aslinda.Ama ben gozum yanlis gordu her halde diyodum.Sonra 20dak gecdi baktim baya var.Ama yine de inanamadim.Ve indirdim siteye.Ay zaman vallahi hamilesin basbayağı 2 cizgi var kac dk da çıktı bu
Var canım tabiki cok belirgin değil ama var yani. E tabi erken yaptın ondan ya bende yapsammı diyorum benimde 8 nisan ya bak şimdi aklima soktun resmenArtiyi goruyomusun sende??Hemen cikti arti aslinda.Ama ben gozum yanlis gordu her halde diyodum.Sonra 20dak gecdi baktim baya var.Ama yine de inanamadim.Ve indirdim siteye.
Canim bekliye biliyosan bekle tabi ki.))))Var canım tabiki cok belirgin değil ama var yani. E tabi erken yaptın ondan ya bende yapsammı diyorum benimde 8 nisan ya bak şimdi aklima soktun resmen
Var gibi bende görüyorum
Salı günü tekrar test yap bence inşallah bebişin seninledirArtiyi goruyomusun sende??Hemen cikti arti aslinda.Ama ben gozum yanlis gordu her halde diyodum.Sonra 20dak gecdi baktim baya var.Ama yine de inanamadim.Ve indirdim siteye.
Yok ya beklicem ben gerek yok nasılsa adet olmazsam suphelenip yaparım yapmıcsm sabretcem ama çok belirti var ya yanılmıyorsam tabiki..10 gün kala inanilmaz bi adet sancısı çektim sanki wc ye gitsem gelicek gibi ve ogunden buyana agrinin şiddeti azaldı ama ara ara vuruyor başım da dönüyor cok halsizim belim ağrıyor bilemedim belkide erken adet belirtileri yaşıyorda olabilirim ama sanredicem olmazsada önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkCanim bekliye biliyosan bekle tabi ki.))))
Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
@Senella 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
Inşallah canim.Nasil bekliycem bilmiyorum.Salı günü tekrar test yap bence inşallah bebişin seninledir
Inşallah hamişsindir canim.Gelicek maçlara ihtiyac kalmaz.Yok ya beklicem ben gerek yok nasılsa adet olmazsam suphelenip yaparım yapmıcsm sabretcem ama çok belirti var ya yanılmıyorsam tabiki..10 gün kala inanilmaz bi adet sancısı çektim sanki wc ye gitsem gelicek gibi ve ogunden buyana agrinin şiddeti azaldı ama ara ara vuruyor başım da dönüyor cok halsizim belim ağrıyor bilemedim belkide erken adet belirtileri yaşıyorda olabilirim ama sanredicem olmazsada önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Benim yapdigim tatlim?AnlamadimBu erken gebelik testlerinde dimi canım
İnşallah inşallah tüm isteyenlere versin inşallah aratmasın yaInşallah hamişsindir canim.Gelicek maçlara ihtiyac kalmaz.
Benim de tum adet belirtilerim var.
Hee tamam teşekkürler :))Beklenen adet tarihi canim
Benim bat 19 Nisan. Yumurtlama dönemine daha yeni girdim bu günleri değerlendiriyorum :)Inshallah canim.Bat ne zaman senin??Belirtilerin varmi?
Amiiiiimİnşallah inşallah tüm isteyenlere versin inşallah aratmasın ya
Iyi değerlendirin tatlim...Benim bat 19 Nisan. Yumurtlama dönemine daha yeni girdim bu günleri değerlendiriyorum :)
Umarım teşekkür ederimIyi değerlendirin tatlim...