Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artiyi goruyomusun sende??Hemen cikti arti aslinda.Ama ben gozum yanlis gordu her halde diyodum.Sonra 20dak gecdi baktim baya var.Ama yine de inanamadim.Ve indirdim siteye.
Var canım tabiki cok belirgin değil ama var yani. E tabi erken yaptın ondan ya bende yapsammı diyorum benimde 8 nisan ya bak şimdi aklima soktun resmen

Artiyi goruyomusun sende??Hemen cikti arti aslinda.Ama ben gozum yanlis gordu her halde diyodum.Sonra 20dak gecdi baktim baya var.Ama yine de inanamadim.Ve indirdim siteye.
Salı günü tekrar test yap bence inşallah bebişin seninledir

Canim bekliye biliyosan bekle tabi ki.))))
Yok ya beklicem ben gerek yok nasılsa adet olmazsam suphelenip yaparım yapmıcsm sabretcem ama çok belirti var ya yanılmıyorsam tabiki..10 gün kala inanilmaz bi adet sancısı çektim sanki wc ye gitsem gelicek gibi ve ogunden buyana agrinin şiddeti azaldı ama ara ara vuruyor başım da dönüyor cok halsizim belim ağrıyor bilemedim belkide erken adet belirtileri yaşıyorda olabilirim ama sanredicem olmazsada önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Benide eklermisiniz bat 15 nisan

Inşallah hamişsindir canim.Gelicek maçlara ihtiyac kalmaz.
Benim de tum adet belirtilerim var.

Merhaba herkeslere umarim dileklerimiz gercek olur ve hepimiz isteklerimize kavusuruz. Ben de 1.5 yillik evliyim. Sat 10mart yumurtalama gunu 27 martti. 14 martta biten adetten sonra esimle ilk kez korunmasiz iliskiye basladik. Gun ici ve aksamlari bulanti hislerim artti akintim sulu bisekilde artti goguslerde hafif bi dolgunluk var ama aci yok. Muhtemelen adet belirtileri ama insan umutlanmadan da edemiyor. Ara ara adet sancilari gibi sanci ve bel agrisi oldu. Sizin dusuncenniz nelerdir tecrubeli olanlar olarak ? Bat 10nisan..

Bat 1 Nisan 2 nisan 3 nisan olanlar bi ses verin ya guzel haber yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…