Merhaba arkadaşım benimde bat 9 nisan hergün forumlarda o belirtimidir bu mudur demekten ciğerim soldu resmen
Ayyyynen bende senin gibiyim, bizim de ilk denememiz bu ay, burnum kaşınsa belirti midir diye araştırır oldum, gelsin artık ayın 8-9 u öğrenelim
bat tarihim 2-3 nisan. En son 2 martta regl oldum. 16 mart yumurtalama günüm olarak hesaplamistim. sanırım doğru hesaplamisim.Hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz. Kaç gün kala cıktı testte sizin. Bayağı erken çıkmış. Yumurtlama tarihiniz ne acaba? Benimde sizden iki gün sonra bat. Bende mi yapsam diye düşündüm.
Benimde böyle cikmisti ilk test. 1 gun sonra daha belirgin olacak. Hadi hayırlı olsun. hamilesinKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
Canim teskkurederim . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim ovulasyon 16 mart diye hesaplamisim. Adet döngünüz kaç gün olursa olsun. Beklenen regl tarihinden 14 gün once yumurtlama günüymüş. Ben buna göre tahmini zaman belirlemistim. Bundan hesaplama kullanıyordum ama bu yontem ise yaradı. Ovulasyondan sonra tek yaşadığım sanırım 10 gün kadar sonraydi avm de dolaşırken basim dönmüştü. Ben adetime 5-6 gün kala öğrendim hamile oldugumu. Geç dollenme olmamış demekki. Duam olsun bu ay yürekten isteyen dileyen herkesin bebek haberini alalım insallahGozun aydın canm cok sevindim senin ovulasyon ne zamandı birde ovulasyondan sonra hangi belirtilerin oldu :)
Amin canm inşallah allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin :)Canim teskkurederim . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim ovulasyon 16 mart diye hesaplamisim. Adet döngünüz kaç gün olursa olsun. Beklenen regl tarihinden 14 gün once yumurtlama günüymüş. Ben buna göre tahmini zaman belirlemistim. Bundan hesaplama kullanıyordum ama bu yontem ise yaradı. Ovulasyondan sonra tek yaşadığım sanırım 10 gün kadar sonraydi avm de dolaşırken basim dönmüştü. Ben adetime 5-6 gün kala öğrendim hamile oldugumu. Geç dollenme olmamış demekki. Duam olsun bu ay yürekten isteyen dileyen herkesin bebek haberini alalım insallah
bende kasık agrisindan başka birşey yokBat 1-2 nisan olanlardan ses yokmu, hadi artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
tebriklerKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
He bu arada Yani nisanın 8inde adet görüyorum 24 mü yumurtlama günüm oluyor o günümü degerlendirmek gerekiyormuş bende biten adet başlangicindan 14 gün sonrası diye biliyordumCanim teskkurederim . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim ovulasyon 16 mart diye hesaplamisim. Adet döngünüz kaç gün olursa olsun. Beklenen regl tarihinden 14 gün once yumurtlama günüymüş. Ben buna göre tahmini zaman belirlemistim. Bundan hesaplama kullanıyordum ama bu yontem ise yaradı. Ovulasyondan sonra tek yaşadığım sanırım 10 gün kadar sonraydi avm de dolaşırken basim dönmüştü. Ben adetime 5-6 gün kala öğrendim hamile oldugumu. Geç dollenme olmamış demekki. Duam olsun bu ay yürekten isteyen dileyen herkesin bebek haberini alalım insallah
Adet döngüsü 28 günse evet 14.gün ama 30 sa 16. Diye değişiyor. En kesin hesaplama beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi. Nisan 8 de regli olacaksanız 25 mart ovulasyon gününüzmüş. 24-25 mart ta bir ilişki olduysa hamile olma ihtimaliniz bence yüksek.He bu arada Yani nisanın 8inde adet görüyorum 24 mü yumurtlama günüm oluyor o günümü degerlendirmek gerekiyormuş bende biten adet başlangicindan 14 gün sonrası diye biliyordum
Hayırlı olsuuuuunKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
Benim de bat 8 nisan, bu ay catlatma iğnesi olmuştum. Doktorum 5 nisanda test yap sonuç çıkar dedi. İkimiz için de en hayırlısı olsunBenim bat 8 nisan, bir şekilde öğrenmek istiyorum artık sabrım kalmadı, erken gebelik testinden mi yapsam acaba, yada kan testi yaptırsam hcg azcıkta olsa yükselmemişmidir ki, ayyy çok sabırsızım.
Ben adet baslangıcından sonraki 14.gün diye bildigim için malesef o günleri degerlwndirmedik hatta bende flo diye bir program var oda o şekilde hesapliyor ve 20 sine denk geliyor ovulasyon desene bu ayda kırmızı kart yedikAdet döngüsü 28 günse evet 14.gün ama 30 sa 16. Diye değişiyor. En kesin hesaplama beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi. Nisan 8 de regli olacaksanız 25 mart ovulasyon gününüzmüş. 24-25 mart ta bir ilişki olduysa hamile olma ihtimaliniz bence yüksek.
Benimde 8 nisan yumurtlama gununuzü nasıl hesapladınız acaba ayın kaçıydı?Benim de bat 8 nisan, bu ay catlatma iğnesi olmuştum. Doktorum 5 nisanda test yap sonuç çıkar dedi. İkimiz için de en hayırlısı olsun
Benim de bat 8 nisan, bu ay catlatma iğnesi olmuştum. Doktorum 5 nisanda test yap sonuç çıkar dedi. İkimiz için de en hayırlısı olsun
Ben bu ay klomen + catmatla iğne tedavisi gördüm. Doktor takip etti ve 20’sinde çatlatma iğnesi yaptı. O nedenle bu ay kendim takip etmedim.Benimde 8 nisan yumurtlama gununuzü nasıl hesapladınız acaba ayın kaçıydı?
Canım benim bat bu ay biraz sapıtmış olabilir tabi çatlatma iğnesinden dolayı ama senle sonuclarımızı öğrenmemiz belki 1 2 gün aralıklı olsa da aynı günlerde olacak muhtemelen. Güzel haberlerini bekliyorum :)Amin canım sonucu bildirelim ikimizde, şunun şurasında 6 güncük kalmış
Her ay yeni bir umut adet hörmekte büyük bir nimet önümüzdeki ay olur inşallahkırmızı kartı yedim
canım hayırlı olsundarısı başımıza olsun.. ben kırmızı kartı yedim erken geldi adetim yine nisan ayı içine denk gelecek yumurtlamam bakalım nisanın içinde olur inşAllah.. pepapp ne ben anlamadım bide onu