Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon testini bu ay ilk kez kullanicam ozellikle yapmam gereken bir saat var mi yada kac saat idrarimi yapmadan durmaliyim test icin

Benimde 9 gün kaldı ama böyle ne bileyim adet olacakmışım gibi hissizleştim resmen yaa

Kizlar ovulasyon testini bu ay ilk kez kullanicam ozellikle yapmam gereken bir saat var mi yada kac saat idrarimi yapmadan durmaliyim test icin
Canim arkadaşların çoğu sabah akşam yapiyor. Sabah ilk idrarinla yapma, lavaboya git gel. Oglen 11 gibi ilk testi yap sonra aksam da 7 gibi ikinci testi yap. Sadece sabah ilk idrarla yapmamaya calis sonucu yaniltabilir çünkü. Ben miratect marka ovulasyon testi aldım, onun açıklama kısmında günde 1 kez yazdığı icin aksam 7 de yaptim her gün. Cift çizgiyi yakaladım ama

Nasıl
Yok daha söylemedim ikinci testi yapıp emin olayım öyle söyleyeceğim :) nasıl söylesem diye düşünüyorum
Nasıl tutuyorsun kendini bide ilk bebişiniz hayatta dayanamam :) akşam yemeğinde bir tabak fazladan koyup artık üç kişi olmaya alışmalıyız diyebilirsin yada başka bi şekilde aklıma bu geldi :))

Nasıl

Nasıl tutuyorsun kendini bide ilk bebişiniz hayatta dayanamam :) akşam yemeğinde bir tabak fazladan koyup artık üç kişi olmaya alışmalıyız diyebilirsin yada başka bi şekilde aklıma bu geldi :))
Canım eşim aradı akşam yemeğe çıkalım diye isabet oldu valla bende sevindim hemen diğer testi yaptım fotoyu yüklüyorım yemekte söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…