- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Pepapp adetinizi ve yumurtlama günlerimizi takip ettiğimiz bi takvim uygulaması
Ben de anlamadım. Düşükten sonra bu üçüncü yumurtlama döneminde bir kaç damlaC
adetim biteli 1 hafta olmuş neden geldi ki acaba bi bilgim yok o konuda canm ya
rica ederim :)teşekkür ederim.. bende baktım şimdi..
Benimde 8 nisan ama çok sancim var adet olacakmışım gibi hissediyorum sendede varmı sancı gerçi hep 2 yada 3 gün erken olurum bukadar erkende ağrım olmazdı bendemi yapsam test diyorum en azindan yoksada rahatlamış olurumBenim bat 8 nisan, bir şekilde öğrenmek istiyorum artık sabrım kalmadı, erken gebelik testinden mi yapsam acaba, yada kan testi yaptırsam hcg azcıkta olsa yükselmemişmidir ki, ayyy çok sabırsızım.
Benimde 8 nisan ama çok sancim var adet olacakmışım gibi hissediyorum sendede varmı sancı gerçi hep 2 yada 3 gün erken olurum bukadar erkende ağrım olmazdı bendemi yapsam test diyorum en azindan yoksada rahatlamış olurum
Ben cok halsizim hiç kalkasım gelmiyo sırt ağrim var bide adet sancısı gibi bi sancım var bugün başka bişey yok anlamadım ki benim de bir gün önce hafif bir sancım olurdu bukadar erken olmasına anlam veremedim heralde korunmayı bıraktığım için vücudum tepki veriyor yoksa ben hamile olduğumu zaten düşünmüyorum :)Benim sancım sadece gelceği gün oluyo canım şuan hiç yok, ama bende ki belirtiler ağzımda metalik tat ve iki sabahtır çok hafif mide bulantısı. Artık psikolojik mi diye düşünüyorum. Sende belirti gibi bişeyler var mı
Ben cok halsizim hiç kalkasım gelmiyo sırt ağrim var bide adet sancısı gibi bi sancım var bugün başka bişey yok anlamadım ki benim de bir gün önce hafif bir sancım olurdu bukadar erken olmasına anlam veremedim heralde korunmayı bıraktığım için vücudum tepki veriyor yoksa ben hamile olduğumu zaten düşünmüyorum :)
Oluyomuymuş ki öyle Ay keske ya inşallah sende bende butun bekleyenlerde hamiştir dur heveslendirme beni yaNeden düşünmüyosun belki de hamilesindir neden olmasınŞuan senin ki tutunmaya yerleşmeye çalıştığı için sancı yapıyor olmasın Normalde 1 gün önce oluyormuş sancın bak, şuan farklı bir durumdasın
Oluyomuymuş ki öyle Ay keske ya inşallah sende bende butun bekleyenlerde hamiştir dur heveslendirme beni yaadet olucam bence oyüzden ağrıyor bukadar.sanki wc ye gitsem gelicekmiş gibi durmadan wc ye gidip bakıyorum bu arada şu anda bi sızlama hissediyorum genital bölgemde yaa neler oluyor bana acep
Ya inşallah ya keşke hayırlısıysa tabii. Simdide bi arkadaşı anıyorduk ozledim diye ağlamaya başladım sonra dedimki kendi kendime noluyo sana kendine gelO sızlama geçenlerde banada oldu 2-3 gün sanki orda içerden bi baskı hissettim bende anlık ama böyle kısa kısa, hiç olmazdı daha önce. Zaten burda okuduğum kadarıyla hep böyle adet sancısı sananlar sonunda hamile çıktı
Merhaba arkadaşım benimde bat 9 nisan hergün forumlarda o belirtimidir bu mudur demekten ciğerim soldu resmenBenim bat 8 nisan, bir şekilde öğrenmek istiyorum artık sabrım kalmadı, erken gebelik testinden mi yapsam acaba, yada kan testi yaptırsam hcg azcıkta olsa yükselmemişmidir ki, ayyy çok sabırsızım.
Canım adetine kaç gün var ken yaptınKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
Ya inşallah ya keşke hayırlısıysa tabii. Simdide bi arkadaşı anıyorduk ozledim diye ağlamaya başladım sonra dedimki kendi kendime noluyo sana kendine gelgaliba delirdim bugün bi haller var bende de anlamadım neyse anlarız üç beş güne inşallah. İnşallah sende hamilesindir ya gelişmelerden haberdar et beni