Rica ederim.. Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğimletamam canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim.. Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğimletamam canım sağol
inşallahhhtir canım...
amin amin Sağol canım Allah razı olsun..Rica ederim.. Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğimle
valla benim öyle çok akıntım olmadı ..kızlar bişey sorucam sarı akıntı hamilelik belirtisi mi biyerde öyle okumuştum doğru mu gerçekten ?
hayırlı sonuçlar inşallah canımKizlar 5 gun gecti bugun kan verdim bakalim ne cikacak cok merak ediyorum bebiş yoksa hemen adet olim de önümüzdeki ay icin calismaya baslasak
Bizim BAT aynıydı değil mi.. inşAllah sen güzel haberler alırsınKizlar 5 gun gecti bugun kan verdim bakalim ne cikacak cok merak ediyorum bebiş yoksa hemen adet olim de önümüzdeki ay icin calismaya baslasak
valla benim öyle çok akıntım olmadı ..
Ay bnde de var o sarı akıntı enfeksiyonumda yok çok şükür,bugün 4 gün geçti henüz test yapmadımEğer öyleyse benimde bat'a 3gün var sarı akıntım başladı, keşke hamilelik belirtisi olsa
Ay bnde de var o sarı akıntı enfeksiyonumda yok çok şükür,bugün 4 gün geçti henüz test yapmadım
inşallah hamilesindir.Eğer öyleyse benimde bat'a 3gün var sarı akıntım başladı, keşke hamilelik belirtisi olsa
ayy inşallah canım ya yarın test yapcam sabahtan adet olmazsam
bir kaç gün bekle bence canım gecikme olabilir nisan ayında aynısı yaşadım da...2 gün geçtim 3. gün adet gördüm
bakalım bekliyorum canım hayırlısı artık ama inşallah öyle birşey olmaz
geçmiş olsun canım umutt yitirmek yok bir problem yoksa kesin mevsim değişikliklerii..Kizlar bebiş yok bhcg 0.7.
Mevsim degisikliginden mi olamıyorum acaba