Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benim şu mübarek gecede herkesin duaları istekleri kabul olsun inşallah hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmasın.. Bişey olmaz merak etme ilk başlarda önemli diyor doktorlar
Amin amin amin inşallah Rabbim hiç kimseye aratmasın düzmanıma bile hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın bizlerede evladına hayirlı ana baba olmayı nasip etsin inşallah. Vallahi ığneyi vurunasım gelmiyor hergün zorla gidiyorum 10 tane bide bitmek bilmiyor Allah korusun bişey olsa vicdan azabından olürüm Rabbim hayırlısını versin

Amin amin amin inşallah Rabbim hiç kimseye aratmasın düzmanıma bile hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın bizlerede evladına hayirlı ana baba olmayı nasip etsin inşallah. Vallahi ığneyi vurunasım gelmiyor hergün zorla gidiyorum 10 tane bide bitmek bilmiyor Allah korusun bişey olsa vicdan azabından olürüm Rabbim hayırlısını versin
Amin canım acil şifalar

benim bat yarın. dün test yaptım negatif. normal adet olacak gibi belirtilerim var ama hafif o da...
gün aşırı ilişki oldu. ovülasyon testi kullandım ve takvime göre hesapladığım günden 2 gün sonra da kadın doğuma gitmiştim. sağ yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. yarın reglim gelmezse muhtemelen öğleden sonra bir test alıp yeniden .... bugün çok dua ettim. Allahım hayırlısını versin inşallah.

Bat bugündü. Ne gelen var ne giden. Ama sanki adet olucam öyle hissediyorum. Yani bu 6. Ayımız, hep öyle oldu.2 ay önce dört gün gecikti cok umutlandım ama gebe olmadım. Bakalım bu ay ne olacak. Üstelik tek ilişki oldu.şu an hiç bir belirti yok 2-3 gün kala test yaptım negatif cıkmıstı. Adet gelse de kür mür bişey başlasam :))

Bat bugündü. Ne gelen var ne giden. Ama sanki adet olucam öyle hissediyorum. Yani bu 6. Ayımız, hep öyle oldu.2 ay önce dört gün gecikti cok umutlandım ama gebe olmadım. Bakalım bu ay ne olacak. Üstelik tek ilişki oldu.şu an hiç bir belirti yok 2-3 gün kala test yaptım negatif cıkmıstı. Adet gelse de kür mür bişey başlasam :))
Yani gebe değilsem eğer adet gelse :) şimdi yanlış dua etmeyeyim :)

Bat 15 nisan ama adet belirtilerim başladı
Kasık ve bel agrim var
Ayrica meme hassasiyetim yok
Meme hassasiyetsiz gebelik olmaz bu ay da boş gecti off off offf

Bat 15 nisan ama adet belirtilerim başladı
Kasık ve bel agrim var
Ayrica meme hassasiyetim yok
Meme hassasiyetsiz gebelik olmaz bu ay da boş gecti off off offf
Aynen cnm alt tarafımla üst tarafım tamamen farklı gögşs yeni adet bitmiş gb alt taraf ağlıyor sızı gb bişi var

Merhaba kızlar benimde bat 24 Nisan. Bu ay adet bitiminden itibaren çörek otu bal tarçın kullandım ama hiç bir belirti yok bende. İlk gebeliğimde ilk ayda gebe kalmıştım bu 3. Ayımız olacak çok ümidim yok stresli bir dönemden geçiyoruz onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum

İnan’a hemen umutsuzluğa düşüyor :KK43: Çok teşekkür ederim sen de mi erken yaptın :KK43: inşallah bu ay hamileyizdir de erken olduğu için çıkmamıştır. Ben de bekliyorum bat o sabırsızlıkla eğer yaparsan hemen paylaş :KK66:

evet malesef erken yaptım bi heyecanla ama çıkmadı birşey normal zaten çıkmaması ama inşallah vardır da dediğin gibi erken olduğu için çıkmamıştır bu ay umutluyum nedense rabbim sesimizi duysun inşallah

Merhaba kızlar benimde bat 24 Nisan. Bu ay adet bitiminden itibaren çörek otu bal tarçın kullandım ama hiç bir belirti yok bende. İlk gebeliğimde ilk ayda gebe kalmıştım bu 3. Ayımız olacak çok ümidim yok stresli bir dönemden geçiyoruz onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum
Ben de adetin 4. Gününden yumurtlama dönemine kadar sabah akşam bal tarçın çörekotu yedim. Adetin son gününden itibaren gün aşırı ilişki oldu. Bat a 5 gün var. Benim de hiç bir belirti Yok bel ve sırt ağrım çok var ara ara baş dönmem var. Bata 7 gün kala 5₺ Lik test yatım negatif çıktı.adete bir iki gün kala yine test yapacağım. Umarım olur senin de görürsün çörek otu bal tarçının faydasını. :KK43:

X