- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Bu gün kan testi yaptirdim.Yarin lazere gitmek istiyordum.Ya varsa diye yaptirdim işte.Hala adet gelmediği için az da olsa umut oluyo işte.Bu arada bat 8nisandi.Ama idrar testleri negativ.
Çikti bile canim.<1.20ay hadi hayırlısı canım.. ne zaman çıkacak sonuçlar???
Hiç ummadığın anda gebe kalırsın valla.çünkü ben de aynı senin gibi adetim gelsede hemen yasmine başlasam diyordum ki tam ümidimin bittiği anda gebe kaldım
İnşallah gelmezde gebe olursun.benim de bugün bat günüm. gelse de clife ballı macuna başlasam diyorum :)
hayırlısı sana dediler ama 2 gün daha bekle diye .. ben artık kendinizi üzmenin hoşunuza gittiğini düşünmeye başlayacağım :)Kocamannnn bir negatiff
merhaba, ben de 3 yılın sonunda vajinismus yendim. çok şükür tamamen oluyor artık :) 6 aydır da çocuk için deniyoruz :) size nacizane tavsiyem önce onu yenin :) isterseniz yardımcı olmaya calısırım..gercekten benim terapi sürecim yenmem 1 yılı buldu ama doktor muayenesinde falan çok rahatım artık. doktor bile sen bayaa iyi aşmışsın dedi :)Zar duruyor canım maalesef kalın zar adetimden sonra operasyon ile alacaklardı ama inşallah adet olmam
Mesajları okumadan test yaptım aslında kendime söz vermiştim ama hayırlısı artıkhayırlısı sana dediler ama 2 gün daha bekle diye .. ben artık kendinizi üzmenin hoşunuza gittiğini düşünmeye başlayacağım :)
Yok bu defa ikiz olsun demiyorum hayırlısi sagliklisi olsun diyorum. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın koklayarak kadar isteyene kıymet bilene versin
bugün benim de bat günüm :) sanki hafif kahverengi leke geldi. sanırım geliyo..gerci normalde böyle başlamaz direk kırmızılar gelir ama bilemiyorum. bu ay şansım cok düşük. tek ilişki oldu çünküHayırlı kandiller Hayırlı cumalar arkadaşlar
Bugün regl günüm henüz kırmızıları görmedim göğüslerim çok şiş kasıklarda batma var belimden ayaklarıma doğru ağrı sizce gebelik testi yapsam varsa çıkarmı sat 17 mart
Nasıl kötü bir dua öyle gerçek olursa ne kadar üzülürsün farkındamısın çok kızdım şuan sana dua ederken en güzelini en iyisini istemek lazım verenin hazinesi sonsuz neden sınırlandırıyorsun ki dileğini. Deme öyle şeyler güzel dualar da bulun lütfenBende bazen keşke olsa da düşse bile olduğunu görsem diyorum Of of
Sonuç??Mesajları okumadan test yaptım aslında kendime söz vermiştim ama hayırlısı artık
Hayırlısı canım benim. Bir dahaki ay olur inşallah sıkma sakın canınıKızlar benim betahcg negatif.. başka zamana kaldı gebelik
Sanmıyorum herkes geçirebilir kabakulak etkilemez benceEşim sanırım küçükken kabakulak geçirmiş acaba onda bi sorun mu var diye korkuyorum
Aminnn canımmmm seninde mübarek olsun. Güzel duaların için Allah razı olsun kat kat fazlası sana nasip olsungünaydın kızlarrrrrMiraç kandiliniz mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kan vermiştin dimi? kanda öğrenmek daha sıkıntılı sankiKızlar benim betahcg negatif.. başka zamana kaldı gebelik
Canım normal testler gecikmeden sonra doğru sonuç verir o kadar hassas değillerYok normal 5 ₺ lik test bi de akşam yaptım
hayırlısı bakalım.. ben merak ediyorum hepinizinkini benimkini de merak eden var mı acaba:)Mesajları okumadan test yaptım aslında kendime söz vermiştim ama hayırlısı artık
uzulme vaedir bir hayir Rabbim tez bir zamanda dileginj gerceklesdirirCanım normal testler gecikmeden sonra doğru sonuç verir o kadar hassas değiller