Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün kan testi yaptirdim.Yarin lazere gitmek istiyordum.Ya varsa diye yaptirdim işte.Hala adet gelmediği için az da olsa umut oluyo işte.Bu arada bat 8nisandi.Ama idrar testleri negativ.

ay hadi hayırlısı canım.. ne zaman çıkacak sonuçlar???

Zar duruyor canım maalesef kalın zar adetimden sonra operasyon ile alacaklardı ama inşallah adet olmam
merhaba, ben de 3 yılın sonunda vajinismus yendim. çok şükür tamamen oluyor artık :) 6 aydır da çocuk için deniyoruz :) size nacizane tavsiyem önce onu yenin :) isterseniz yardımcı olmaya calısırım..gercekten benim terapi sürecim yenmem 1 yılı buldu ama doktor muayenesinde falan çok rahatım artık. doktor bile sen bayaa iyi aşmışsın dedi :)

Yok bu defa ikiz olsun demiyorum hayırlısi sagliklisi olsun diyorum. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın koklayarak kadar isteyene kıymet bilene versin
bugün benim de bat günüm :) sanki hafif kahverengi leke geldi. sanırım geliyo..gerci normalde böyle başlamaz direk kırmızılar gelir ama bilemiyorum. bu ay şansım cok düşük. tek ilişki oldu çünkü

Bende bazen keşke olsa da düşse bile olduğunu görsem diyorum Of of
Nasıl kötü bir dua öyle gerçek olursa ne kadar üzülürsün farkındamısın çok kızdım şuan sana dua ederken en güzelini en iyisini istemek lazım verenin hazinesi sonsuz neden sınırlandırıyorsun ki dileğini. Deme öyle şeyler güzel dualar da bulun lütfen

Kızlar benim betahcg negatif.. başka zamana kaldı gebelik
kan vermiştin dimi? kanda öğrenmek daha sıkıntılı sanki bir de bi yerde bir ara okumuştum kanda negatifti sonradan gebe olduğu anlaşılıyordu o da çok ilginç geldi bana ..

hayırlısı diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…