- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
canim Allah bebegine kavustursun ama bazen adet oncesi oyle akintilad oluyor, gecikme oluncada oluyor bendd oyle olunca biseyler var diye duusnuyordum ama hic olmadi ;(((Battan 8 gün geçti. Hâlâ adet olmadım.. bugün kan tahlili yaptırdım <1.20 cıktı. Durum negatif. Neden adet olmuyorum. Karin ağrım ve tek taraflı kasıkta batmam var. Olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı geliyor. Dün vucut ısım bile yüksekti bayağı. Idrar testi de yaptı doktor sorun yok.
Bugün şeffaf uzayan akıntı da gördüm sabah. Acaba ben yeni mi yumurtluyorum. Ama 35.gün yumurtlama olur mu ki.
Bu ay mevsimlerden mi acaba herkeste var nedense gecikme.
Canim bende seninle ayni durumdayim.En iyisi adetin gelmeyi.Gelse de yeniden umut etsek.Bu ay geçdi bizden.Inşallah adet gelir de gelecek aya umut ederiz.Battan 8 gün geçti. Hâlâ adet olmadım.. bugün kan tahlili yaptırdım <1.20 cıktı. Durum negatif. Neden adet olmuyorum. Karin ağrım ve tek taraflı kasıkta batmam var. Olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı geliyor. Dün vucut ısım bile yüksekti bayağı. Idrar testi de yaptı doktor sorun yok.
Bugün şeffaf uzayan akıntı da gördüm sabah. Acaba ben yeni mi yumurtluyorum. Ama 35.gün yumurtlama olur mu ki.
Bu ay mevsimlerden mi acaba herkeste var nedense gecikme.
Canımm daha çok etken test için ama moralini sakın bozmaa sakın. Birkaç gğn daha bekleKızlaaaarrrr ben dün ne yaptım dayanamayıptest yaptım bata 7 gün kala.... test negatif çıktı
Adetten bir hafta sonra pembe bir iki damla kan geldi
Takvime göre 5 Nisan yumurtlama.
Adetin son gününden 10 Nisan a kadar gün aşırı ilişki oldu. En son 10 Nisan gecesi ilişki oldu.
10-11 Nisan da aşırı kasık agrısı ve şeffaf akıntı geldi. (Sperm sandık başta ama iki gün devam etti)
12 Nisan (bata 7 gün kala) test yaptım negatif
normalde gecikmeniz oluyor mu ?
Canim bende seninle ayni durumdayim.En iyisi adetin gelmeyi.Gelse de yeniden umut etsek.Bu ay geçdi bizden.Inşallah adet gelir de gelecek aya umut ederiz.
Progesteron kaç çıktı pekiHayır hiç olmaz hatta bazen 1-2 gün önce bile olur ama ileri gecikme hiç olmadi. Sadece kimyasal gebelik geçirdiğimde 4 gün gecikmeyle kanamam başlamıştı.
Evet gelseydi vaktinde şu an ovulasyon dönemindeydim. Ama şimdi hiç bişey yapamıyorum. Peki bu gecikme sürecinde birliktelik oluyor mu? Ben bişey belli değil diye adamı yaklastirmiyorum yanima :)) bayağı da oldu, ne zaman olucamiz belli değil.
Ben her ay ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay yapmadım. Sadece 22.gün progesteron testi yaptırdım. Daha yumurtlama yoktu o güne kadar. O günden sonra yumurtlama oldu mu acaba diye kafamda soru işareti var. Olmuş olmalı ki adet gecikti. Yumurtlama olmasa da adet kanaması görülüyormuş bu da adetten biraz sonra başlayıp uzun sürüyormuş. Inşallah böyle bişey değildir. Geç yumurtlamisizdir
canim Allah bebegine kavustursun ama bazen adet oncesi oyle akintilad oluyor, gecikme oluncada oluyor bendd oyle olunca biseyler var diye duusnuyordum ama hic olmadi ;(((
0.14 çıktı canimProgesteron kaç çıktı peki
Bir daha ki aya nasip kısmet. Vardır bir hayır canımKOCAMAN BİR NEGATİFF
Var canım. İlla ki her ilişki ya da iki günde bir ilişki kesin hamilelikle sonuçlanmıyorBen evliliğimizin 2. Ayında hamile kaldım. 4 ay önce düşük yaptım. Eşimde problem olsa sanırım hamile kalamazsın ikinci ayda. Ben de düşükten sonra 2 kez kontrole gittim rahmin ve yumurtalıkların çok iyi durumda bir sıkıntı Yok dedi iki ayrı doktorda o yüzden de gün aşırıya güvendim herhalde olur Allah’ın izniyle diyorum. Gün aşırıyı deneyip de hamile kalamayan var mı merak ediyorum
Ya canim bende yaklastirmiyodum ama nereye kadar.Bende oluruna biraktim.Bence yazla alakali gecikme ya da cok fazla takinti yaptigimiz icin etkilenmistir.Kadin vucudu oyle bi sey ki her seyden etkileniyo.Hele hele soz konusu psikolojikse.O yuzden takma kafana.Iliskini yasa.Ama tabi adetin neden geciktiyini doktora sormak lazim.Ben 26si randevu aldim.Ultrasonda bi baktircam.Inshallah kotu bi sey yoktur da yazdandir.Hayır hiç olmaz hatta bazen 1-2 gün önce bile olur ama ileri gecikme hiç olmadi. Sadece kimyasal gebelik geçirdiğimde 4 gün gecikmeyle kanamam başlamıştı.
Evet gelseydi vaktinde şu an ovulasyon dönemindeydim. Ama şimdi hiç bişey yapamıyorum. Peki bu gecikme sürecinde birliktelik oluyor mu? Ben bişey belli değil diye adamı yaklastirmiyorum yanima :)) bayağı da oldu, ne zaman olucamiz belli değil.
Ben her ay ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay yapmadım. Sadece 22.gün progesteron testi yaptırdım. Daha yumurtlama yoktu o güne kadar. O günden sonra yumurtlama oldu mu acaba diye kafamda soru işareti var. Olmuş olmalı ki adet gecikti. Yumurtlama olmasa da adet kanaması görülüyormuş bu da adetten biraz sonra başlayıp uzun sürüyormuş. Inşallah böyle bişey değildir. Geç yumurtlamisizdir
Testi yapmamış bekliyomuş yaptıktan sonra kırmızılar geldi hayırlısı ilk denememizdi zatenBir daha ki aya nasip kısmet. Vardır bir hayır canım
İki tane test almıştım diğerini de bat gününde adet olmazsam yaparım diye dua et inşallah vardır da erken olduğu için çıkmamıştırCanımm daha çok etken test için ama moralini sakın bozmaa sakın. Birkaç gğn daha bekle
Sanki o garantiymiş gibi geliyor ya insana maalesef olmayınca olmuyor demekkiVar canım. İlla ki her ilişki ya da iki günde bir ilişki kesin hamilelikle sonuçlanmıyor
Ya canim bende yaklastirmiyodum ama nereye kadar.Bende oluruna biraktim.Bence yazla alakali gecikme ya da cok fazla takinti yaptigimiz icin etkilenmistir.Kadin vucudu oyle bi sey ki her seyden etkileniyo.Hele hele soz konusu psikolojikse.O yuzden takma kafana.Iliskini yasa.Ama tabi adetin neden geciktiyini doktora sormak lazim.Ben 26si randevu aldim.Ultrasonda bi baktircam.Inshallah kotu bi sey yoktur da yazdandir.
Senella Tatlim senin yazilarini okuyunca tekrar tekrar okuyorum.Sanki kendim yazmis gibi oluyorum.Bende kimyasal gebelik gecirdim.Ama sonrasi hep negativ.Ha bide akinti bende de var.Doktorum normal dedi.Adet oncesi oluyo oyle.Onuncin fazla takma.Inşallah adet oluruz da gelecek aya yeni umut doğar.Ben günlerimi boşa geçirmiş gibi hiss ediyorum.
Bende öyleyim.Doktorum her defasinda diyo kafada bitirmek lazim.Takmamak lazim.Yoksa olmaz.Ama nerde.Ben her defasinda daha cok takinti yapiyorum.Kimyasaldan sonra çok taktım. Acaba oluyor tutunamıyor mu diye. Çünkü gebelik testlerinde silik çizgi çıkıp ertesi gün çıkmıyordu. Clife ballı macun sipariş ettim adet olursam şayet başlıycam bu ay. Hiç kur falan yapmadım. Yumurta kalitem iyi olmayabilir çünkü.