Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okurken ağladım Allah sabırlar versin tekrar aynı acıları yaşatmasın ,kimseye yaşatmasın Rabbim
Aynen inan şuanda senin hissettiğini de hissediyorum çünkü benimde hiç çocuğum yok acaba olmayacak mı diye bende korkuyorum ama inan kaybetmek daha zor
Bende bazen keşke olsa da düşse bile olduğunu görsem diyorum Of of

Son düzenleme:
Bata 7 gün kala hassas testlerden yaptım. Negatif
Dün bir arkadaş sekiz gün kala kaset test yapıp pozitif sonuç almıştı. Ben de yapayım dedim aldım negatifi Evirdim çevirdim belki bir gölge falan yok anam bembeyaz test. Sabah baktım hani milletin sonradan bir çizgi çıkıyor falan o da yok Hiç mi göremeyeceğim bu çift çizgiyi

Ah canim bende çok görmek istiyorum artık cok üzülüyorum Nası bi his acaba diye düşünüyorum bazen

Ben artık adetten önce çıkmasını hayal bile edemiyorum o tek çizgiyi görmek istemiyorum o yüzden bariz bi gecikme olmadığı sürece yapmicam söz verdim kendime

Ah canim bende çok görmek istiyorum artık cok üzülüyorum Nası bi his acaba diye düşünüyorum bazen
Ben artık adetten önce çıkmasını hayal bile edemiyorum o tek çizgiyi görmek istemiyorum o yüzden bariz bi gecikme olmadığı sürece yapmicam söz verdim kendime
Söz versem de tutamıyorum ki Uykularım kaçıyor resmen ya.. Merak oldu mu olmadı mı? Valla çok üzülüyorum artık. Eskiden bu kadar takmıyordum. Eşim de takmıyordu benden çok daha rahattı. Şimdi hissediyorum üzülüyor.

Yanı üzülüyor insan biliyorum ama tek çizgiyi görmek beni çok yıkıyor onu göreceğime yapmam daha iyi diyorum peki eşiniz gözüktü mü

Yanı üzülüyor insan biliyorum ama tek çizgiyi görmek beni çok yıkıyor onu göreceğime yapmam daha iyi diyorum peki eşiniz gözüktü mü
Eşim sanırım küçükken kabakulak geçirmiş acaba onda bi sorun mu var diye korkuyorum
Evet gözüktü test yaptık bir sorun yok Allaha şükür ama olmuyor işte. Kabakulak konusunu hiç bilmiyorum etkiler mi ki? Kabakulak geçirmeyen çok az çocuk var ya sanmıyorum. Senin eşin gitmedi mi?

Evet gözüktü test yaptık bir sorun yok Allaha şükür ama olmuyor işte. Kabakulak konusunu hiç bilmiyorum etkiler mi ki? Kabakulak geçirmeyen çok az çocuk var ya sanmıyorum. Senin eşin gitmedi mi?
Bizim 2. Ayımız canim o gitmedi daha ama benim hanı anlatmıştım rahatsızlıklarımı onlar var ve burada hashimotlarin gebe kalmada çok zorlanan var bende o yüzden korkuyorum belki okumasaydım haberim olmaZdi

Sizde pko mu var peki

Kızlaaaarrrr ben dün ne yaptım dayanamayıp test yaptım bata 7 gün kala.... test negatif çıktı

Adetten bir hafta sonra pembe bir iki damla kan geldi
Takvime göre 5 Nisan yumurtlama.

Adetin son gününden 10 Nisan a kadar gün aşırı ilişki oldu. En son 10 Nisan gecesi ilişki oldu.

10-11 Nisan da aşırı kasık agrısı ve şeffaf akıntı geldi. (Sperm sandık başta ama iki gün devam etti)

12 Nisan (bata 7 gün kala) test yaptım negatif

Erken gebelik testi dedikleri şey mi?

Bizim 2. Ayımız canim o gitmedi daha ama benim hanı anlatmıştım rahatsızlıklarımı onlar var ve burada hashimotlarin gebe kalmada çok zorlanan var bende o yüzden korkuyorum belki okumasaydım haberim olmaZdi
Sizde pko mu var peki
Daha çok yeni başlamışsınız. Üzülmeyin çaresiz bir derdiniz yok. Hayırlısı ile Allah nasip edecektir. Bende pko görünümü var ama düzenli adet oluyorum. Hormon testlerim normal. Doktor yumurta tembelliği dedi daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…