- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Yok canım gölge gibiydi ama görünüyordu. Zaten değer çok az anca o şekilde bellli olurdu. Oncomed kan değerim 7 iken bile bombostuBende de bir kere çıkardı o test. Bozuk falan dediler. Nasıldı çizgi bayağı pembe mi yoksa gölge gibimiydi?
İnşallah hamileliktir canım
Yok canım gölge gibiydi ama görünüyordu. Zaten değer çok az anca o şekilde bellli olurdu. Oncomed kan değerim 7 iken bile bombostu
Bende işe yaradı ama sizlerde ki etkisini bilemeyecegim canım. Yanlış referans olmak istemem başkalarına da sorunAnladım canım sağol. Ben bu markadan alayim en iyisi.
Şu an elimde innovita var ve ben hiç beğenmedim bu testi. Belki bunun değeri yüksektir.
Kız adetine kaç gün kala yaptın ?Yok canım gölge gibiydi ama görünüyordu. Zaten değer çok az anca o şekilde bellli olurdu. Oncomed kan değerim 7 iken bile bombostu
Gecen yıl tam bu zamankarda yaptım. Klomenin ilk ayiydi. Çatlatma iğnesi kullandım 14.gun yaptım cizgi çıktı hemen doktora gittim kanda 7 çıktı sevindim. İki gün sonra tekrar yaptım cizgi yine vardı ama kanda 3 çıktı iki gün sonra adetim geldi zaten kimyasal olmuşum. Sonraki ay ikizlere hamile kaldım yine 14.gun test yaptım kopkoyuydu kanda 200 çıktı ama bebeklerimi 22.haftada kaybettimKız adetine kaç gün kala yaptın ?
Ay üzüldüm ya şuan hamilemisin ? Erken yumurtluyosn sen o zaman ?Gecen yıl tam bu zamankarda yaptım. Klomenin ilk ayiydi. Çatlatma iğnesi kullandım 14.gun yaptım cizgi çıktı hemen doktora gittim kanda 7 çıktı sevindim. İki gün sonra tekrar yaptım cizgi yine vardı ama kanda 3 çıktı iki gün sonra adetim geldi zaten kimyasal olmuşum. Sonraki ay ikizlere hamile kaldım yine 14.gun test yaptım kopkoyuydu kanda 200 çıktı ama bebeklerimi 22.haftada kaybettim
Valla canım bekleme suremiz bu ay doldu klomen kullandım ama hiç yumurta yoktu. Adetin 3.gunu her iki tarafta da bir çok yumurta vardı sol tarafta çok daha fazlaydı. 13.gun sol tarafta yine bir suru yumurta var ama sağ taraf bomboş doktor iğne filan vermedi yumurta oluşmamis dedi. Bilmiyorum salı tekrar bakacak adetim geldiğinde tekrar görüşeceğiz belki tedaviyi değiştirir ise yaramadiAy üzüldüm ya şuan hamilemisin ? Erken yumurtluyosn sen o zaman ?
Peki ağrı hissediyomusun neden böyle oluyo ?Valla canım bekleme suremiz bu ay doldu klomen kullandım ama hiç yumurta yoktu. Adetin 3.gunu her iki tarafta da bir çok yumurta vardı sol tarafta çok daha fazlaydı. 13.gun sol tarafta yine bir suru yumurta var ama sağ taraf bomboş doktor iğne filan vermedi yumurta oluşmamis dedi. Bilmiyorum salı tekrar bakacak adetim geldiğinde tekrar görüşeceğiz belki tedaviyi değiştirir ise yaramadi
Ağrı hissediyorum kasiklarim batıyor özellikle sağ tarafında taş taşıyor gibiyim. Doktor ikizlerde de tek yumurta görmüştü ikiz olunca sasirmistik. Belki yine görmediği yumurta vardır diye küçükte olsa umut var. Belki biz gidene kadar catladi 10.gun kasiklarim agridi adet sancısı gibi oldu akintim esnekti kopmuyordu. Doktora gittiğimde o belirtiler kaybolmuştu. Bilmiyorum bekleyeceğiz bakalimPeki ağrı hissediyomusun neden böyle oluyo ?
Valla bence çıkmaz 1 hafta daha bekleBenim yumurtlama 6 Nisan oldu o zaman taş gibi bi his vardı sanki sağ tarafımda genelde solda olurdu çatladığını hissettim diyelim yarın tam 1 hafta oluyo elimde erken gebelik test var yaparsam çıkar mı ki ? Hani idrarda çıkar mı az da olsa hayalette olsa silik çizgiyi görebilirmiyim ki ? Erken mi yoksa
Progesteron testi falan yaptırdın mi canimAğrı hissediyorum kasiklarim batıyor özellikle sağ tarafında taş taşıyor gibiyim. Doktor ikizlerde de tek yumurta görmüştü ikiz olunca sasirmistik. Belki yine görmediği yumurta vardır diye küçükte olsa umut var. Belki biz gidene kadar catladi 10.gun kasiklarim agridi adet sancısı gibi oldu akintim esnekti kopmuyordu. Doktora gittiğimde o belirtiler kaybolmuştu. Bilmiyorum bekleyeceğiz bakalim
Hadi inşallah canım yha rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın dualarım seninleAğrı hissediyorum kasiklarim batıyor özellikle sağ tarafında taş taşıyor gibiyim. Doktor ikizlerde de tek yumurta görmüştü ikiz olunca sasirmistik. Belki yine görmediği yumurta vardır diye küçükte olsa umut var. Belki biz gidene kadar catladi 10.gun kasiklarim agridi adet sancısı gibi oldu akintim esnekti kopmuyordu. Doktora gittiğimde o belirtiler kaybolmuştu. Bilmiyorum bekleyeceğiz bakalim
Tamam gaza getiriyodm kendimi :)Valla bence çıkmaz 1 hafta daha bekle
Yok ya sadece ultrason görüntüsüyduProgesteron testi falan yaptırdın mi canim
Amin hepimizin inşallahHadi inşallah canım yha rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın dualarım seninle
Ben iğneden sonra 14. Gün yaptım testleri. Adetlerim düzensiz olduğu için adetime ne kadar kalıyor bilmiyorumTamam gaza getiriyodm kendimi :)
Burada arkadad bir hafta kala test yapmış kan vermiş çıkmamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş minanur muydu hangisidi unuttum. Sen garantiye al bekleBenim yumurtlama 6 Nisan oldu o zaman taş gibi bi his vardı sanki sağ tarafımda genelde solda olurdu çatladığını hissettim diyelim yarın tam 1 hafta oluyo elimde erken gebelik test var yaparsam çıkar mı ki ? Hani idrarda çıkar mı az da olsa hayalette olsa silik çizgiyi görebilirmiyim ki ? Erken mi yoksa