Bende işe yaradı ama sizlerde ki etkisini bilemeyecegim canım. Yanlış referans olmak istemem başkalarına da sorun
evet dedim ya hem baby time hem oncomed yaptım diğerinde hiç çizgi çıkmadı kanda değer 7 idi. İki gün sonra babytime yine çıktı kan değerim 3 tuYok bende kullandım ilk gebelikte adete 3-4 gün kala bile göstermişti. Kimyasal oldu. Sonra ocak ayında bebetime aldım cıktı ertesi gün laboquik ile yaptım çıkmadı bebetime için hatalı gösteriyorlar dediler üstüne düşmedim. 3 gün adetim geçti. Sanırım o da kimyasal oldu. Kan testi yaptırmadigim için kanıtlayamadım.
İğnelere ne zaman başladın ki adettinden kaç gün sonraBen iğneden sonra 14. Gün yaptım testleri. Adetlerim düzensiz olduğu için adetime ne kadar kalıyor bilmiyorum
Adetin 15.gunu oluyor canım. 5.gunu 5 gün klomen kullandım bittikten 5 gün sonra yumurtalar gelişince iğne oluyorsun. Doktor o gün cagirdiİğnelere ne zaman başladın ki adettinden kaç gün sonra
Hayırlısı olsun o zaman şuan bat ne zaman seninAdetin 15.gunu oluyor canım. 5.gunu 5 gün klomen kullandım bittikten 5 gün sonra yumurtalar gelişince iğne oluyorsun. Doktor o gün cagirdi
Valla adetim düzensiz ama hamile İsem 24u gibi belli olur değilsem adetim ne zaman gelir bilmiyorum keyfine bakar:))Hayırlısı olsun o zaman şuan bat ne zaman senin
İnşallah hamişsindir canm hatta hepimiz inş öyleyizdirValla adetim düzensiz ama hamile İsem 24u gibi belli olur değilsem adetim ne zaman gelir bilmiyorum keyfine bakar:))
İnsallah canım çok istiyorum acilarim taze onları saracak tek merhem yeni bebekİnşallah hamişsindir canm hatta hepimiz inş öyleyizdir
Amiiin caniimmutlu yillar canim yeni yasinda insAllah kucaginda bebegin olur
Amiiin caniim
INSHALLAH.....ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM.RABBIM ISTEYEN HEER KESLERE KISMET EYLESIN.
hatice geçmiş olsun 22 haftalık da epey büyük yavrum ya kıyamam.. niye olmadı orayı okuyamadım.. her şey de var bi hayır sen sıkı dur inşallah..İnsallah canım çok istiyorum acilarim taze onları saracak tek merhem yeni bebek
Valla bilmiyorum klomene cevap vermedi vücudum. Önceki iki kullamamda ikişer yumurtam vardı bu defa hiç olmadı. Bebeklerim büyümuslerdi canım. Hareketlerini hissediyordum mesela patated yediğimde kızım kıpır kıpır oluyordu. İkizlerdi biri kız biri oglandi yani altın tepside sunulmuş gibi çünkü çok severdim ikizleri benimde olsa derdim çok istediğim bişi di. Çok mutlu olmuştuk sulalecek ikiz olması farklıydı kaybetmek gerçekten çok zor geldi. Mezarların da kardes kardeş yatiyorlar. Benimle birlikte hamile olanlar doğurdu bebeklerini süsledi ben gittim bebeklerimin mezarlarını süsledi çiçek diktim cok acıhatice geçmiş olsun 22 haftalık da epey büyük yavrum ya kıyamam.. niye olmadı orayı okuyamadım.. her şey de var bi hayır sen sıkı dur inşallah..
aynen çok acı canım ya sağlık olsun olsun belki ikinci de ikiz olurValla bilmiyorum klomene cevap vermedi vücudum. Önceki iki kullamamda ikişer yumurtam vardı bu defa hiç olmadı. Bebeklerim büyümuslerdi canım. Hareketlerini hissediyordum mesela patated yediğimde kızım kıpır kıpır oluyordu. İkizlerdi biri kız biri oglandi yani altın tepside sunulmuş gibi çünkü çok severdim ikizleri benimde olsa derdim çok istediğim bişi di. Çok mutlu olmuştuk sulalecek ikiz olması farklıydı kaybetmek gerçekten çok zor geldi. Mezarların da kardes kardeş yatiyorlar. Benimle birlikte hamile olanlar doğurdu bebeklerini süsledi ben gittim bebeklerimin mezarlarını süsledi çiçek diktim cok acı
Yok bu defa ikiz olsun demiyorum hayırlısi sagliklisi olsun diyorum. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın koklayarak kadar isteyene kıymet bilene versinaynen çok acı canım ya sağlık olsun olsun belki ikinci de ikiz olur
Allah sana sabır versin çok zor durum gerçektenValla bilmiyorum klomene cevap vermedi vücudum. Önceki iki kullamamda ikişer yumurtam vardı bu defa hiç olmadı. Bebeklerim büyümuslerdi canım. Hareketlerini hissediyordum mesela patated yediğimde kızım kıpır kıpır oluyordu. İkizlerdi biri kız biri oglandi yani altın tepside sunulmuş gibi çünkü çok severdim ikizleri benimde olsa derdim çok istediğim bişi di. Çok mutlu olmuştuk sulalecek ikiz olması farklıydı kaybetmek gerçekten çok zor geldi. Mezarların da kardes kardeş yatiyorlar. Benimle birlikte hamile olanlar doğurdu bebeklerini süsledi ben gittim bebeklerimin mezarlarını süsledi çiçek diktim cok acı
Allah sabır versin çok zor gerçekten hepimizin sınavı ayrı Bende hiç olmicak mi diye korkuyorum sizin içinde olup kaybetmek çok kötüValla bilmiyorum klomene cevap vermedi vücudum. Önceki iki kullamamda ikişer yumurtam vardı bu defa hiç olmadı. Bebeklerim büyümuslerdi canım. Hareketlerini hissediyordum mesela patated yediğimde kızım kıpır kıpır oluyordu. İkizlerdi biri kız biri oglandi yani altın tepside sunulmuş gibi çünkü çok severdim ikizleri benimde olsa derdim çok istediğim bişi di. Çok mutlu olmuştuk sulalecek ikiz olması farklıydı kaybetmek gerçekten çok zor geldi. Mezarların da kardes kardeş yatiyorlar. Benimle birlikte hamile olanlar doğurdu bebeklerini süsledi ben gittim bebeklerimin mezarlarını süsledi çiçek diktim cok acı
Aynen inan şuanda senin hissettiğini de hissediyorum çünkü benimde hiç çocuğum yok acaba olmayacak mı diye bende korkuyorum ama inan kaybetmek daha zorAllah sabır versin çok zor gerçekten hepimizin sınavı ayrı Bende hiç olmicak mi diye korkuyorum sizin içinde olup kaybetmek çok kötü
Okurken ağladım Allah sabırlar versin tekrar aynı acıları yaşatmasın ,kimseye yaşatmasın RabbimValla bilmiyorum klomene cevap vermedi vücudum. Önceki iki kullamamda ikişer yumurtam vardı bu defa hiç olmadı. Bebeklerim büyümuslerdi canım. Hareketlerini hissediyordum mesela patated yediğimde kızım kıpır kıpır oluyordu. İkizlerdi biri kız biri oglandi yani altın tepside sunulmuş gibi çünkü çok severdim ikizleri benimde olsa derdim çok istediğim bişi di. Çok mutlu olmuştuk sulalecek ikiz olması farklıydı kaybetmek gerçekten çok zor geldi. Mezarların da kardes kardeş yatiyorlar. Benimle birlikte hamile olanlar doğurdu bebeklerini süsledi ben gittim bebeklerimin mezarlarını süsledi çiçek diktim cok acı