Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmıyorum sadece doktora gitseydin hem sen hem eşin muayene olurdunuz en azından soru işareti kalmazdı canım sen hapı ne zaman bıraktın
ben gittim doktora 3 ay deneyip olmayınca, rezervler azalmış olmaz demiyorum ama yaş itibariyle direk tüp bebek deneyebiliriz dedi. eşim gitmedi doktora tabi onlar mikemmel:) her neyse ağustos gibi bırakmıştım sanırım..

ben gittim doktora 3 ay deneyip olmayınca, rezervler azalmış olmaz demiyorum ama yaş itibariyle direk tüp bebek deneyebiliriz dedi. eşim gitmedi doktora tabi onlar mikemmel:) her neyse ağustos gibi bırakmıştım sanırım..
Sakıncası yoksa yaşınız kaç sorabilir miyim? Kusura bakmayın rezervler azalmış diyince

Yaa sen dua et herşey Allahtan geliyo yaşın kaç hiç bişey düşünme benim bi tanıdığım var eşindeydi sorun tüp Bebek yaptılar olmadı tekrar yapacaklardı ki hamile kaldığını öğrendi

rica ederim ne demek 38 yaş, sigara var ben de bir de stres falan hepsi düşürüyor tabii:/
Sen sigarayı azalt ve hiç korunmayın sık ılışki olsun özellikle adet bitiyo ya leke başlıyo o andan itibaren başlayın Allah bilir ne zaman geleceğini nasıl olacağını bilir

Yaa sen dua et herşey Allahtan geliyo yaşın kaç hiç bişey düşünme benim bi tanıdığım var eşindeydi sorun tüp Bebek yaptılar olmadı tekrar yapacaklardı ki hamile kaldığını öğrendi
var evet bir dolu örnek. şu sigara işine bir çare bulmam lazımm bir an önce..

Sen sigarayı azalt ve hiç korunmayın sık ılışki olsun özellikle adet bitiyo ya leke başlıyo o andan itibaren başlayın Allah bilir ne zaman geleceğini nasıl olacağını bilir
çok randımanlı bir süreç geçirmiyoruz tabi ben de bıraktım gibi zaten, olursa olur olmazsa da Allah kızıma sağlık sıhhat versin..uzun ömür versin..

Boşver evde olma imkanın varsa hamileliğini rahat geçir ben öğretmen olduğum için öyle bir şansım Yok. Bu ay hamile kalırsam 3 ayı tatilde geçecek o yüzden iyi olacak diyorum :) dikkat et kendine boşver işlerin acelesi Yok senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli
Haklısın...

Hım inşallah hamilesindir daha iyi anladım arkdaş az önce de anlattı acaba sperm kalıoo başka zaman mı dölleniyo falan aklım şaşmıştı:confused: teşekkürler canım

Eğer hamileysem nasıl olduğunu bizzat öğreneceğim tecrübeyle. Testlerin negatif olması sınır bozucu oluyor. Başka zaman adetim geçip gebelik olacak mi derdim. Şimdi istemediğin kadar geçti dedi Allah, bakalım sonu hayır olur inşallah. Ama nedense bir rahatlık var üstümde.

Kendimden örnek vereceğim. Ben 21. gün yumurtladım. Beklediğim adet tarihim 30. gün. bakalım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor diyorlar ama benim 9 gün sonra gelecek sanırım. İnşallah gelmez:)

Ama söyle bence, geç yumurtlasan beklenen adet tarihinde ileri atıyor. Diğer türlü olsaydı benim adet görmem lazımdı zamanında. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmesiymis. Yani 21.gün yumurtladıysan 35.gün adet olacaksın. Ya da olmayacaksın. :))

rica ederim ne demek 38 yaş, sigara var ben de bir de stres falan hepsi düşürüyor tabii:/

Amh olcturdunuz mu? Bana da rezervlerin az dedi, ama ben bir kimyasal gebelik geçirince. Oluyor demekki o yüzden biraz daha dene olmazsa tüp bebek dedi.

3 gün sonra adet olmam lazım. afedersiniz dünkü ilişkide süt kesiği gibi parça parça akıntım geldi. öyle ki eşimin organına bıle bulasmıs.(açık oldu k bakmayın hanımlar). gecen ay antibiyotik kullanmış biitirmiştim. bu neyin nesiydi acaba bilen var mı ?
Süt kesiği gibi ve kokusu varsa mantar olabilir canım dikkat et enfeksiyon kapmış olabilirsin

Valla bence hamiş değilim.Ben kafayi neden adetim gecikti diye yiyorum.Kist falam varmi acaba deye kendimi yiyib bitiriyorum.Bu gün doğum günüm ama ben hiç orali diğilim.Canim çok sikkin.
Doğum günün kutlu olsun canım ümidin hep olsun. Hiç belli olmaz

X