• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sacma bisey yaptim flashi acip baktim silik gibi bi cizgi var sanki bilmiyorum :KK43:
Tebrik ederim canımmmm Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
BTÇ ne bitki çayı mı?
Bal tarçın çörek otu canım.ben yapmadım midem almıyor.zaten ben bu ay istemiyorum.olmasa da olurrrr.sabahları 1tatlı kaşığı yutuyormuşsun

Klomen ve çatlatma iğnesi sürecin nasıl basladı? Ben de dosya actırmak icin gidicem ptesi tüm tetkikleri toparladık eşimle
14 ay korunmadik olmadı. Sonra eşimin sperm testi normal çıktı benim hormonlar da normal ama sürekli yumurtalık kisti olup kendiliğinden geçiyordu. Rahim filmim de temiz kanallar açık çıktı. Doktor da artık tedaviye gecebiliriz dedi

Grup bereketli maşallah.

Alıntı yapmadım ama eşinden ayrılmak üzere olup yeniden barışan arkadaşa o kadar sevindim ki. Hayırlı olsun arkadaşım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun

Kızlar peki bi sorum var.. benim yumurtlama günüm 9u diye gösteriyor ve ben 6789 birliktelik yasadım sonra bidaha olmadı.. acaba bu ay da umutlanmasam mı

Kızlar peki bi sorum var.. benim yumurtlama günüm 9u diye gösteriyor ve ben 6789 birliktelik yasadım sonra bidaha olmadı.. acaba bu ay da umutlanmasam mı

Bence umutlan.

Ancak yumurtlama haftasında gün aşırı ilişki yaşamak daha doğru bir yöntem. İş mantığa kalınca böyle ama kısmet işte. Tek ilişki yumurtlama dışı ile gebe kalanlar çok

Spoşlar 72 saate kadar yaşadığına göre şansın gayet de var arkadaşım.bu arada 4gün üst üste yapıp kozalağı da kendini de mikmikten soğutacağına gün aşırı yapsan hem spermlerin kalitesi düşmezdi hem de yumurtayı yakalama şansın artardı

Spoşlar 72 saate kadar yaşadığına göre şansın gayet de var arkadaşım.bu arada 4gün üst üste yapıp kozalağı da kendini de mikmikten soğutacağına gün aşırı yapsan hem spermlerin kalitesi düşmezdi hem de yumurtayı yakalama şansın artardı
Geçen ay günasırıydı aslında ve yumurtlmadan 1 gün önce ve sonra oldu ama tutmadı bende doktor yumurtlama gününde 3gün üst üste yapabilirsiniz demisti diye böyle yaptımm ama soğudum

Geçen ay günasırıydı aslında ve yumurtlmadan 1 gün önce ve sonra oldu ama tutmadı bende doktor yumurtlama gününde 3gün üst üste yapabilirsiniz demisti diye böyle yaptımm ama soğudum
Aslında spoşlar kaliteliyse üst üste yapılmasında sakınca yok canım.yımırtayı tutturma ihtimali artıyor böylece.ama gerçekten böyle planlı mikmik hiiiiç çekilmiyor yaw :110: ben kozalağa söyledim.bu ay tutmazsa ben diğer ay bebek için yapmıyorum yoksa sex hayatım bitecek :duduk:khaleesi21 khaleesi21 olalı böyle işkence görmedi :rolleyes:

Aslında spoşlar kaliteliyse üst üste yapılmasında sakınca yok canım.yımırtayı tutturma ihtimali artıyor böylece.ama gerçekten böyle planlı mikmik hiiiiç çekilmiyor yaw :110: ben kozalağa söyledim.bu ay tutmazsa ben diğer ay bebek için yapmıyorum yoksa sex hayatım bitecek :duduk:khaleesi21 khaleesi21 olalı böyle işkence görmedi :rolleyes:
Spoş, kozalak, mikmik bunu unutmucam.

Ayy canım inan
Ben de bu ay öyle oldum sırf bu planlı ses yüzünden aşılama yapmak istiyorum. .

O agiz tadi degisikligi bende hemen basladi test yaptim negatif sonra cikti
Bat kaç canım.?benim göğüsler tam bir haftadır sis,3 gün batma oldu geçti bugun yine basladi hafif bulantı baş dönmesi var o psikolojik,ağzında iğrenç bir tat var ama yaptığım her test tertemiz artık adet olmak istiyorumm:%

Bat kaç canım.?benim göğüsler tam bir haftadır sis,3 gün batma oldu geçti bugun yine basladi hafif bulantı baş dönmesi var o psikolojik,ağzında iğrenç bir tat var ama yaptığım her test tertemiz artık adet olmak istiyorumm:%
Geçen ay her türlü belirtiyi yaşadım ve 37. Gün adet gördüm. Tastamam kendi döngüme göre 7 gün gecikme yaşadım.

Hahaha :D gercekten ben de bu ay bıraktım gitti üst üste yapınca devamı gelmedi... onunkiler baya kaliteli bende bişi bulunamıyınca 3 ayrı doktora gidip spermiyogram yaptırdık hepsi sonucları görünce övgüler yağdırdı ki deli gibi sigara içen biridir :)

Back