• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin

Eklentiler

• 1495088440939-530342547.jpg
    1495088440939-530342547.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ben de regl oldum. Biraz girmicem siteye. Hepimize başarılar :KK200:
Öyle küskünlük yapma hayata canım.burda daha eğlenceli.bebiş yoksa yoktur can sağlığı olsun.o bebiş bu göbüşe girecekkkk diye dua ederiz.gitmeeee

internetten araştırmistim özel hastanelerde veriliyormuş özellikle çocuğu olmayanlara diyet listesi veriyorlarmış ben burda özel bi hastaneye gidiyorum bu ay adet olursam doktorumla görüşeceğim beslenme düzeni listeleyebilirmi diye bir cok besinin gebelik oncesi ve sonrasi faydalı olduğu ve olmadığı gerçeğini unutmamak gerekiyor ama markete gittiğimde abur cubur ne varsa alıyorum :)))
canım inşAllah faydayı görürsün benimde çikolota kahve delisiyim :kk77:

internetten araştırmistim özel hastanelerde veriliyormuş özellikle çocuğu olmayanlara diyet listesi veriyorlarmış ben burda özel bi hastaneye gidiyorum bu ay adet olursam doktorumla görüşeceğim beslenme düzeni listeleyebilirmi diye bir cok besinin gebelik oncesi ve sonrasi faydalı olduğu ve olmadığı gerçeğini unutmamak gerekiyor ama markete gittiğimde abur cubur ne varsa alıyorum :)))
canım inşAllah faydayı görürsün benimde çikolota kahve delisiyim :kk77:

ağrı mı var kanama mı başladı canım.

yok ağrım sabah kalktıgımda pembe şekilde gelmiş belim biraz ağrıyor erken geldi 4 gun önceden anlamadim heralde stres çok yaptım :( bidahaki aya kaldı sanırım

Üzüldüm canım. inşallah bir sonraki ay kavuşursun bebeğine

Back