- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 38
İnşallah canım.allah kimseyi bu yolda bekletmesin hiçbişey benzemiyor.Belki o zaman kafan rahatlar bi anda kendiliğinden olur bılemeyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım.allah kimseyi bu yolda bekletmesin hiçbişey benzemiyor.Belki o zaman kafan rahatlar bi anda kendiliğinden olur bılemeyız
Bugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin
Maşallah değerin yükseliyor demek kiBugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin
günaydın kızlar sanırım adet oluyorum
Kızlar ben de regl oldum. Biraz girmicem siteye. Hepimize başarılar
Ne zamandı ki batgünaydın kızlar sanırım adet oluyorum
ağrı mı var kanama mı başladı canım.
Üzüldüm canım. inşallah bir sonraki ay kavuşursun bebeğine
Bugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin
Hobilerin arasına girdi kaset test yapmak haaa!!git kan ver değerini merak ettikBugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin
Öyle küskünlük yapma hayata canım.burda daha eğlenceli.bebiş yoksa yoktur can sağlığı olsun.o bebiş bu göbüşe girecekkkk diye dua ederiz.gitmeeeeKızlar ben de regl oldum. Biraz girmicem siteye. Hepimize başarılar
İnşallah. Rabbim anneliğin eşsiz tadını yaşatsınOh maşallah ne güzel. Sıkıntı yapma yine olur Allahın izniyle. İnşallah banada nasip eder Allahım
canım inşAllah faydayı görürsün benimde çikolota kahve delisiyiminternetten araştırmistim özel hastanelerde veriliyormuş özellikle çocuğu olmayanlara diyet listesi veriyorlarmış ben burda özel bi hastaneye gidiyorum bu ay adet olursam doktorumla görüşeceğim beslenme düzeni listeleyebilirmi diye bir cok besinin gebelik oncesi ve sonrasi faydalı olduğu ve olmadığı gerçeğini unutmamak gerekiyor ama markete gittiğimde abur cubur ne varsa alıyorum :)))
canım inşAllah faydayı görürsün benimde çikolota kahve delisiyiminternetten araştırmistim özel hastanelerde veriliyormuş özellikle çocuğu olmayanlara diyet listesi veriyorlarmış ben burda özel bi hastaneye gidiyorum bu ay adet olursam doktorumla görüşeceğim beslenme düzeni listeleyebilirmi diye bir cok besinin gebelik oncesi ve sonrasi faydalı olduğu ve olmadığı gerçeğini unutmamak gerekiyor ama markete gittiğimde abur cubur ne varsa alıyorum :)))
hayırlı olsun kan ver net sonucu alırsın Allah izniyle bebiş kucağına alırsınBugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin
ağrı mı var kanama mı başladı canım.
yok ağrım sabah kalktıgımda pembe şekilde gelmiş belim biraz ağrıyor erken geldi 4 gun önceden anlamadim heralde stres çok yaptım bidahaki aya kaldı sanırım
Üzüldüm canım. inşallah bir sonraki ay kavuşursun bebeğine
Beklemek en zorugünaydın canım son 8 gün bata akşam acile gittik oğlum için şeytan dürttü kan testi ver diye hüsran olur diye vermedim
Cok şükür canımMaşallah değerin yükseliyor demek ki