• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bu senle alakalı degil ki eşinden elen sperm el alakalı belki çok uğraştı yumurtayı delmek için ☺️☺️Öyle düşün bide
Geç döllenme kadınla ilgili bir durumdur.geç yumurtlama olursa adet döngüsü de uzar.yumurtanın ömrü sadece 24 saattir.

Yumurtlamadan beri aynı canım
Canım hamile olduğumuzda ateşimiz yüksek devam eder.ateş düşerse adet gelir.yumurtladığımızda yükselen Ateş düşmezse hamileyiz demektir.ateş ölçme yöntemini kullanarak yumurtlamanızı da en doğru biçimde öğrenebilirsiniz.
Merhaba Akıntı olduğu gün mmu ilişki olması gerekir bu konuda kafam çok karıştı benim :) bat 30 Mayıs 4gundur akintim var teldeki uygulamada da yumurtlamayı yarın gösteriyor anlamadım işin içinden de çıkamadım :KK70:
Bu akıntı olduğu günlerde çatlama gerçekleşecek demek.o günleri ve bikaç gün önce ve sonrasını iyi değerlendirmek gerek.bol bol çalış.

Kırmızı çizgilerin kesiştiği yer yumurtlama gününü gösteriyor.ateş eğer o çizginin altına düşerse adet gelir.üstündeyse hamilesiniz demektir.

3 gündür yaptığım testler kızlar :halay:

Eklentiler

• 1494989817077-1426734169.jpg
    1494989817077-1426734169.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum :(

Back