• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel keşke benimki de gelse. Burayi hic sevmiyorum. Kayseri gültepedeydim bende tam merkezdi istedigim her sey elimin altindaydi. Burda belek tarafindayim tatil köyü ama turiste güzel. Bize hic bir sey yok
Gültepe bize yakın bende forumun orda oturuyorum :) haklısın canım insanın memleketi gibi olmuyo hiç bi yer

Amin canım inşallah
Ben yaklaşık 7 ay önce bir düşük yaşadım bekledik biraz bu ay tekrar deniyoruz işte o yüzden ilk aydan umudum yok diğer hamileliğim 2. Ayda olmuştu bakalım bu ne zaman olcak hayırlısı olsun sana da bana da burda isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Allahım:dua:
Amin canım amin

Pko var mı sende o da adet düzensizliği yapar canım :KK43:
Hic bilmiyorum o hangi testte cikiyor cnm gittigimde kan idrar testi yaptilar bide alttan muayine oldum bunlar temiz cikti hirmon vercem ama adet olmadim bakalim hic bu kadar uzun surmezdi normalde 33 34 24 28 en gec 38 gun surmustu ama bu sefer 46 gun oldu hala gelen giden yok belirtide yok

Hic bilmiyorum o hangi testte cikiyor cnm gittigimde kan idrar testi yaptilar bide alttan muayine oldum bunlar temiz cikti hirmon vercem ama adet olmadim bakalim hic bu kadar uzun surmezdi normalde 33 34 24 28 en gec 38 gun surmustu ama bu sefer 46 gun oldu hala gelen giden yok belirtide yok
Canım pko doktor alttan muayene ettiğinde veya hormonlardan LH/FSH oranı 1 den fazla olursa galiba bu pkonun göstergesidir yanlış hatırlamıyorsam.. Doktor çok daha rahat koyar teşhisi sen neden bugüne kadar gitmedin doktora canım?? En azından gebelik yoksa adet söktürücü verirdi

Canım pko doktor alttan muayene ettiğinde veya hormonlardan LH/FSH oranı 1 den fazla olursa galiba bu pkonun göstergesidir yanlış hatırlamıyorsam.. Doktor çok daha rahat koyar teşhisi sen neden bugüne kadar gitmedin doktora canım?? En azından gebelik yoksa adet söktürücü verirdi
Umursamadim sanirim daha gitmedim hastaneye gecen hastaligimdan snra gtmistim en son hasta olmayi bekledim en iyisi randevu aliyim da gidiyim bu hafta

Canim bu ovulasyon testleri naasl oluyor anlatabilirmisin
Canım bende bu ay kullandım adetimin 13.gunu başladım normal gebelik testi gibi idrarla yapılıyor benim ilk iki tanesi tek çizgi çıktı sonra normal iki çizgi ertesi gün yaptığımda t bölgesi baya koyu çıktı bu şekilde yakaladım yumurtlama gününü....bu arada t bölgesi silikse negatif sayılıyor canim

Eklentiler

• IMG-20170507-WA0011.jpg
    IMG-20170507-WA0011.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 26
Canım bende bu ay kullandım adetimin 13.gunu başladım normal gebelik testi gibi idrarla yapılıyor benim ilk iki tanesi tek çizgi çıktı sonra normal iki çizgi ertesi gün yaptığımda t bölgesi baya koyu çıktı bu şekilde yakaladım yumurtlama gününü....bu arada t bölgesi silikse negatif sayılıyor canim
Ne kara alabiliyorsun kac tane alman gerekyr

Canım ben iki paket aldım içerisinde 5 tane var bi kutu 25 TL hergun bı tane yaptım bu arada sabah idrariyla yapmicaksin ve kullanmadan 4saat öncesi çok sıvı tuketmiceksin
markası nedir?yanlış bilmiyorsam.kırmızı çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günü idi çalışmalar değil mi?

markası nedir?yanlış bilmiyorsam.kırmızı çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günü idi çalışmalar değil mi?
Valla canım ben 2 çizgiyi gördüm başladım 4gun üst üste çalıştım:oha: normalde 2 çizgiyi gördüğünde 24 saat içerisinde çalışman gerek gün aşırı diyor doktorum ama dinledim ben :)

Eklentiler

• 14942525471351603445383.jpg
    14942525471351603445383.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 19
Bende oyle takip ediyordum
İşte ben yumurtlama gününden sonrasıni salliyordum bakalım bu ay testle yakaladım 6 gün var adetime normalde goguslerim çok agrirdi oradan bilirdim şuan bişe yok ama kasiklarim çok ağrıyor normalde agrimazdi halsizim ve avuclarimin içi yanıyor bekliyorum merakla :)

İşte ben yumurtlama gününden sonrasıni salliyordum bakalım bu ay testle yakaladım 6 gün var adetime normalde goguslerim çok agrirdi oradan bilirdim şuan bişe yok ama kasiklarim çok ağrıyor normalde agrimazdi halsizim ve avuclarimin içi yanıyor bekliyorum merakla :)
Hayirlisi artik beklemeek zor

Back