- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
Evet canim sen hangi ildesin?Kayseri memorial mi
Merhaba canım, bu işler başımdan yeni geçti. Adetinin 2. günü bir kadın doğumcuya git, 10 aydır korunmuyoruz ve henüz gebelik oluşmadı, genel kontrol ve gerekli tahliller için geldim de, alttan muayene yapıyor ve hormon tahliline gönderiyorlar.
HormonTestini kan alarak yapiyorlar demiCanım benimde 8 aya girdi evliyim korunmadim olmadı..3. ayda gittim ozele simir testi kan testi yaptı ve folikasit yazip 3 aya kadar gebe kalamazsan adetin 3.gunu gel dedi özele gitmedim ssk ya gittim gebe kalamayinca ne kadarlık evlisin dedi 6 deyince yüzüme bile bakmadan sutladi Eylüle kadar gebe kalamazsan eşinle gel dedi...okadar dayanamicagim için özele gittim tekrar adetin 3. Günü hormon testi yapıldı süt hormonum yüksek çıktı dostinex diye bı ilaç verdi ikili olan bunun yanında b12 için iğne ve inofolic diye hap verdi iki ay icicem inofolic oda temmuzda gebe kalamazsan adetin 4. Günü gel dedi biraz uzun oldu ama böyle adetim Mayıs 25 bekliyorum işte canım hayırlısı :)
Sagol canim ekran resmini cektim test yaptiginda bakacam insallah adet olursam gidetim bnde adet duzensizligide var 1 bucuk ay oldu daha adet olmadim ilk baslarda gebelik diye dusunuyordum da testler negatf cikti duzensizlikten olmadim sanirim.gullusahin canım sende 1 yıldır evliyim de gitsin nerden bilecek doktor :) ben sana hormon testlerinin adlarını yazayım bunlara mutlaka baktırmaya artık ben tecrubelendim bu konuda..
FSH
TSH
LH
PROLAKTİN
ESTRADİOL
TESTESTERON
birde adetin in 21.günü PROGESTERONA baktur eğer bunlar notmalse hiçbir sıkıntı yoktur canım. .Birde adetin 3.günü bunlara baktirilir alttan muayene de ol böylece yumurtalik kapasiten de belli olur.
Evet işte adetin ikinci günü gitmekte fayda var. Adetliyken yaptı alttan muayeneyi de. Hormon testi de kandan evet. Bebek düşünüyoruz, size danışmak istedim dersin. Yapılacak tahliller varsa yaptırayım, gerekli şeyler varsa kullanayım diye düşündüm dersin.AdeTli iken mi alttan muayine yapiyor bn bi kere adet duzensizlihide var bnde onun icin gitmistim alttan bakmiati kan idrar almisti adetin ikinci gunu gel demisti ama 1 bucuk ay oldu adet olmadim daha olunca gittigimde cocugumuzda olmuyo desem bakar mi ypksa onun icin ayri mi gideyim
Ben adet duzensizligi icin gittigimd3 kendimi kasmisim sanirim cok canim yanmistida suan ondan korkuyorum malesef ama saglik bu mecbur kalinca yaptiririmAlttan muayeneden sakın korkma. Malesef bir şey var mı yok mu öğrenmek için alttan muayene yaptırmak zorundayız. Rahim tüpler yumurta rezervleri rahim duvarlarını görmesi ve değerlendirmesi gerek, özellikle reglin 2. ya da 3. günü gitmelisin. Hormon tahlili de en doğru sonucu o zaman veriyor.
Cook tesekkur ederim adet olunca gittigimde soyleyim.Evet işte adetin ikinci günü gitmekte fayda var. Adetliyken yaptı alttan muayeneyi de. Hormon testi de kandan evet. Bebek düşünüyoruz, size danışmak istedim dersin. Yapılacak tahliller varsa yaptırayım, gerekli şeyler varsa kullanayım diye düşündüm dersin.
Evet cnmHormo
HormonTestini kan alarak yapiyorlar demi
Mayıs 25 değil 15 olacaktı yeni gördüm yanlış yazmışımHormo
HormonTestini kan alarak yapiyorlar demi
Yok uapmadim yarina kadar olmassam gidi em hastaneye kan testine direkinsallh canm hamilesindir test yaptinmi hic...
Pko var mı sende o da adet düzensizliği yapar canımSagol c
Sagol canim ekran resmini cektim test yaptiginda bakacam insallah adet olursam gidetim bnde adet duzensizligide var 1 bucuk ay oldu daha adet olmadim ilk baslarda gebelik diye dusunuyordum da testler negatf cikti duzensizlikten olmadim sanirim.
ayy insallah canm merakla bklyrum allhm bizlere isteyen herkese nasip eder insallah canim sende pko varmi kac yildir bkliyorsun..Yok uapmadim yarina kadar olmassam gidi em hastaneye kan testine direk
Rabbim her ikisine de ve bizim gibi olan herkese de şafi ismiyle şifa verain insallahYok bizimki hap!
Ne güzel keşke benimki de gelse. Burayi hic sevmiyorum. Kayseri gültepedeydim bende tam merkezdi istedigim her sey elimin altindaydi. Burda belek tarafindayim tatil köyü ama turiste güzel. Bize hic bir sey yokHadi yaa hemseriyiz :) bende kayseri merkezde oturuyorum benimde eşim tarafı alanyada oturuy ör ama benim herif hanımıköylü oldu buraya geldi...
canm bnmde 19 mayis insallh guzel haberler veririz birbirlerimize aaaayyyy simdiden heyecanlandim
insallh tutar canm allh isteyen herksin yuzunu guldursun insallh... tabi banada insallh .. ne kadar oldu bekleyyeli bnm 2 bucuk yil olduİnşallah canım ama ben pek umutlu değilim ilk ay deneme tutmaz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
insallh cnm ne guzel hamilede kalmissin oduyguyu azda olsa tatmissin..Amin canım inşallah
Ben yaklaşık 7 ay önce bir düşük yaşadım bekledik biraz bu ay tekrar deniyoruz işte o yüzden ilk aydan umudum yok diğer hamileliğim 2. Ayda olmuştu bakalım bu ne zaman olcak hayırlısı olsun sana da bana da burda isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Allahım
Ben istanbuldayım canmEvet canim sen hangi ildesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?