Sabaha kırmızı kartı görmessek onuda atarim ama bak geçen gün yaptim hatta ayrıca konu actim orda bariz bi silik cizgi vardi mesela ve bunu yaptigimda gec bi saatdi ve tabi sevindim ertesi gün ilk idrarla yaptım aha hic bişi yok kaldım malak gibiÖyle düşünme ben sabah yaptım ince bir çizgi vardı. şu an yapsam kesin negatif çıkar çünkü aldığımız sıvılardan dolayı horman değeri düşüyormuş. O yüzden sabah alalım senin testini.
Oo bu baya bariz bir silik cizgi bence kan tahliline gidinArkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?
Çok bariz hamilesinizArkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?
İlahi daha ortada birşey yokHhaha valla ben az önce doktorumu aradim ben galiba dedim adet olcam aşılamayı hazırlayalım geliyorum haftasonu hahahah
Bat geldiyse bebiş ilk idrar falan tanımaz çıkar.ben ilk gebeliğimi 8.çişimde öğrendim meselasabah yap testi. öyle yapmak lazımmış.
Oo bu baya bariz bir silik cizgi bence kan tahliline gidin
Test yap insanı kahretme.madem yapmayacaksın söyleme bari merak etmeyelimHhaha valla ben az önce doktorumu aradim ben galiba dedim adet olcam aşılamayı hazırlayalım geliyorum haftasonu hahahah
Az öncede yazdım aslinda yapıcam eve gidince diyeTest yap insanı kahretme.madem yapmayacaksın söyleme bari merak etmeyelim
Çok bariz hamilesiniz
Canım sen apaçık hamilesin.hiç bekleme yarın git.hayırlı oldun bebişinArkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?
Pardon canım unutmuşum.okudum halbuki ama nickleri karıştırıyorum hadi yap da haber verAz öncede yazdım aslinda yapıcam eve gidince diye
Canım sen apaçık hamilesin.hiç bekleme yarın git.hayırlı oldun bebişin
Hayırlısı olsun canim en azindan emin oldunVe elde var sıfır artık adet gelir
Zaten emindimde işte insan ufacık umut ediyor biliyo olmicagni ama hayırlısıHayırlısı olsun canim en azindan emin oldun
Ümit kesmek yoookZaten emindimde işte insan ufacık umut ediyor biliyo olmicagni ama hayırlısı
Canım iyi güzel de bat 4 mayıs değiş mi?sen abartmışsın bekleme işini.şimdiye 2 kere kan testi verip keseyi görmen lazımdı.hatta kalp atışını bile duyabilirsin.İnşallah dediğiniz gibidirben test yanlıştır deyip duruyordum kendime umutlanıp hayal kırıklığına uğramayayım diye
Evet bu test kalbim kadar temizVe elde var sıfır artık adet gelir
Ben anlamadım geçen 2 hafta ne için2bat tan sonra mı yımırtadan sonra mı ilişkiden sonra mı?Kızlar 2 ay once kimyasal yasadim o zaman gebeligimi 3,haftada ogrenmistim simdi denemeden 2 hafta gecti sizce beklemeli miyim yine 3.haftada negatif pozitif ogrenmeli miyim ?cok kararsizim yardim edin
Arkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?