- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
16 haziran canımYeni bati yazalim canim kac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 haziran canımYeni bati yazalim canim kac?
Üye Adı | Yaş | Son Adet Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Bebek | Bebek İsmi | Başlangıç Kilosu | |
Khaleesi21 | 35 | 30.04.2017 | ? | 2 | |||
T Teyze | 45 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Kız | 1 | Eylül | 60 |
Nasil yaptin kiz_citygirl_ canım senin vaktin varsa sen yapar mısın çok da zor değilmiş baksana
Aynen bende öyle mide bulantısı bugün artış oldu sankiYaklaşık 10 gün önce kasiklarimda basınç vardı canım patlicak gibiydim 1 hafta önce kasikta batmalar başladı önceleri sadece sol kasigimdaydi şuan her ikisinde de var. Mide bulantım oldu 1-2 defa dikkatimi çeken şey uyku istegimdi tamam uykuya düşkünümdür ama sabah uyanınca öğlen felan uyuma gibi bir şeyim hiç olmazdı son 5 gündür uzandigim yerde uyukluyorum hemde farkında olmadan 1-2 defa da başım döndü
Son 2 gündür de belim çok ağrıyor
Bu kadar canım
Aynen bende öyle mide bulantısından bugün artış oldu sanki
1Minikhatun canim cok sevindim gozun aydin allhm tez vakitte kucagina almayi nasip etsin insallahh darisi bizlerin basina... bizim icin dua etmeyi unutma... bide senin adete dgru sulu sari akinti oldumu hic benim daha regl gelmedi ama akintim ve ara ara regl belirtileri var 19 mayista regl olcm ama insallh bnde mujdeli haberi veririm..
Aynen bende öyle mide bulantısı bugün artış oldu sanki
Canım bat tarihimiz aynı sabahta attım ya yaptığım testin resmini☺☺Ne kadar var bata canım?
Canım bat tarihimiz aynı sabahta attım ya yaptığım testin resmini☺☺
canmya benim akntim sulu azcik sari ve hala geliyor.. batimiz ayni baklm insallh bnde o guzel mujdeyi verrm... canim regl belirtileri olustumu sende ayak ve kollarda uyusmazlik oldumuAmin canım çok teşekkür ederim tabii herzaman dualarım sizinle rabbim size de nasip etsin inşallah
Bende Su gibi geliyor canım akıntı yoğun bir şekilde geliyor hatta korktum bugün hasta olduğum diye
cnm seni umitlendrmek istemem ama gec dollnmede kimilerinde betahcgsi yukseliyormus insallh seninde oyle olurKızlar ben bugun hemşire bir arkadaşım ile çalıştığı hastanenin yakınında buluşacaktım. Uyku halimi ona da anlattım. Gel laborantımız sana test yapsın bakalım dedi. Bat 22 mayıs, yumurtlama günüm 5 mayıstı. Sonuç hüsran 0.9 çıktı bhcg. Offf lanet olsun bu ay da hiçbir şey yok ortada
Geç döllenme nasıl bir şey oluyor leylek67 ben ovulasyon kiti ile yumurtlamamı takip ettim, yumurtladığım günü net biliyorum. Geç döllenme yumurtlanın geç olgunlaşıp çatlaması mıydı?cnm seni umitlendrmek istemem ama gec dollnmede kimilerinde betahcgsi yukseliyormus insallh seninde oyle olur