- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
17 mayıs canım bu sabah yaptım silik çizgi çıktı. ama iğne etkisi olabilir. yarın bir daha denicemSenin bat nezaman canım test yaptınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 mayıs canım bu sabah yaptım silik çizgi çıktı. ama iğne etkisi olabilir. yarın bir daha denicemSenin bat nezaman canım test yaptınmı
1Minikhatun canım kan testini 2 gün sonra tekrarla değerin 2 katına çıkması gerek
hayirlisi olsun darisi basimuzaEvet 3 haftalık oluyor 2 gün sonra tekrar gidecegim canım rabbim sana da nasip etsin
İnşallah hamişsindir canım silik diyosun olabilir bence17 mayıs canım bu sabah yaptım silik çizgi çıktı. ama iğne etkisi olabilir. yarın bir daha denicem
inşallah canımİnşallah hamişsindir canım silik diyosun olabilir bence
Insallah canim yaa bende geçen ay adet olmicam diye baktım oldum insan çok üzülüyor o yüzden bu sefer alistiriyorum kendimiBende hic hazirlamadim kendimi istiyorum ya istiyorum of insallah su salak test yanlistirda bebegim bu ay gelmis olur
Kiz test yapsana ne sabirlisin masallahBenimde bat geçti sol kasığımda ve belimde ağrı var heran adet olacakmışım gibi test yapmayada korkuyorum offf offf
Canım öyle sevindimki anlatamam yaa çok hayırlı olsun insallah bizlerde hamisizdirKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah.Kizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
2 gün kalmış bence iğnenin etkisi geçmiştir hamilesin diyorummmmmm17 mayıs canım bu sabah yaptım silik çizgi çıktı. ama iğne etkisi olabilir. yarın bir daha denicem
Canım öyle sevindimki anlatamam yaa çok hayırlı olsun insallah bizlerde hamisizdir[/QUOTE .!.:Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah.
Teşekkür ederim kızlar darısı size inşallah
ay inşallahhhhh yarın hamileysem hepinize benden bol bol dua2 gün kalmış bence iğnenin etkisi geçmiştir hamilesin diyorummmmmm
Beyaz da akintim var su gibi akiskanligi da.Pembeyse yerleşme kanaması olabilir dicem ama 1 hafta öncesi olurmuki bilmiyorum normalde benim adet öncesi beyaz akintim olur
Canim tablomuz var zatenezgish tablooooo yappp böyle çok zor oluyor senin bat ne zaman diye sormaktan helak oldu millet
Canim mm çok çok sevindimm allah sağlıkla kucağına versin insallahhhhhBelirtilerim şüpheli ilişkiden 2 gün sonra kasiklarimda basınç vardı sürekli devam etti son hafta batmalar oldu mide bulantım vardı bel ağrım 2 gündür var birde uykum çok fazla oluyordu