Evet canım t nin üstüne denkBir çizgi direk belli oluyor ama tymi dek geliyor hamişsin canım sanırım
Ayy hayırlı olsun canım gözün aydının çok sevindim adınaKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Hayırlı olsun hamişsin kan testi yapıp kesinleştirEvet canım t nin üstüne denk
geliyo
Ayy hayırlı olsun canım gözün aydının çok sevindim adına
Hayırlı olsun canım :)Kizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Özele git çok merak ediyorsan canım.dr a neyse hayret bişey meraktan ölücem bekleyemiyorum deseydinYaa ben bugün kan vermeye gittim manyak doktor günün geçmemiş biraz daha bekleyelim doğru bilgi için sabret dedii veremedim kann
Ona ne oluyomuş ben şuan istiyorum boşamı geldim deseydin ne kadar saçmaYaa ben bugün kan vermeye gittim manyak doktor günün geçmemiş biraz daha bekleyelim doğru bilgi için sabret dedii veremedim kann
Bugün test yapmışmıydınBende katıldım araniza batım yarın testler yapmıştım bitanesinde pozitif gibi görünsede daha sonrakiler bariz negatifdi artık yarını bekliyoruz
Ihh daha yapmadım eve gidiyorm şimdi bi yarım saate varabilirsem yapıcam ama hic umudum yok kasıgım agrıyor şimdi ve bisiler akıp gidiyor gibi insallah adet degildir ped de takmadmBugün test yapmışmıydın
Kızz töbe de ağzına alma öyle şeyler inşallah hamilesindir dualarım seninle pozitif düşün batda yarınmış eve gitde bak hemen test yapIhh daha yapmadım eve gidiyorm şimdi bi yarım saate varabilirsem yapıcam ama hic umudum yok kasıgım agrıyor şimdi ve bisiler akıp gidiyor gibi insallah adet degildir ped de takmadm
sabah yap testi. öyle yapmak lazımmış.Ihh daha yapmadım eve gidiyorm şimdi bi yarım saate varabilirsem yapıcam ama hic umudum yok kasıgım agrıyor şimdi ve bisiler akıp gidiyor gibi insallah adet degildir ped de takmadm
Evet bende hic umut olmadigindan yap gitsin diyorm nasilsa yarna da adet gelirsabah yap testi. öyle yapmak lazımmış.
Amin canm tüm isteyen herkesin olsunKızz töbe de ağzına alma öyle şeyler inşallah hamilesindir dualarım seninle pozitif düşün batda yarınmış eve gitde bak hemen test yap
Aynen öyle canım allahın her işinde bir hayır vardır rabbim inşallah herbirimizin kucağına bebişlerini verir , umarım senin cücük gelmiştir benim cücükden daha haber yok.Amin canm tüm isteyen herkesin olsun
Pozitif düşünüyorumda sonra vallahi takıloypr aklıma bi ben neyi kolay elde ettim ki diye. Var demek hersey de bi hayır sıpada gelmeden zorlicak demek illa bizi :)
Yani yumurtlama günüyle alakalı belli süresi dolunca çıkıyor demek bende valla 1 gün kaldi diye yapcam blki birazdan teste bile gerek kalmicak bakalım hayırlısı görcez az sonraHikızlar ben ilk gebeliğimde akşam füğünden gelmişyçtim günümün geçtiğini fark ettim öyle test yapıp öğrendim malesef düşük oldu ama.Sabah yapmayla alakası yok bence benim yengemde her gebeliğini öğlen testiyle öğrendi takmayın onlara
Öyle düşünme ben sabah yaptım ince bir çizgi vardı. şu an yapsam kesin negatif çıkar çünkü aldığımız sıvılardan dolayı horman değeri düşüyormuş. O yüzden sabah alalım senin testini.Evet bende hic umut olmadigindan yap gitsin diyorm nasilsa yarna da adet gelir
Hhaha valla ben az önce doktorumu aradim ben galiba dedim adet olcam aşılamayı hazırlayalım geliyorum haftasonu hahahahAynen öyle canım allahın her işinde bir hayır vardır rabbim inşallah herbirimizin kucağına bebişlerini verir , umarım senin cücük gelmiştir benim cücükden daha haber yok.
İnşallah pede gerek kalmaz bundan sonra 9 ay gözümüz görmez onları , rabbim bebişlerimizi hepimizin bu ay yollasınYani yumurtlama günüyle alakalı belli süresi dolunca çıkıyor demek bende valla 1 gün kaldi diye yapcam blki birazdan teste bile gerek kalmicak bakalım hayırlısı görcez az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?