• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_3654.JPG
    IMG_3654.JPG
    28,3 KB · Görüntüleme: 57
Öyle düşünme ben sabah yaptım ince bir çizgi vardı. şu an yapsam kesin negatif çıkar çünkü aldığımız sıvılardan dolayı horman değeri düşüyormuş. O yüzden sabah alalım senin testini.
Sabaha kırmızı kartı görmessek onuda atarim ama bak geçen gün yaptim hatta ayrıca konu actim orda bariz bi silik cizgi vardi mesela ve bunu yaptigimda gec bi saatdi ve tabi sevindim ertesi gün ilk idrarla yaptım aha hic bişi yok kaldım malak gibi:D

Arkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?
Oo bu baya bariz bir silik cizgi bence kan tahliline gidin

Çok bariz hamilesiniz

Canım sen apaçık hamilesin.hiç bekleme yarın git.hayırlı oldun bebişin :halay::halay::halay:

Adet olmamısım henüz testi de yaptim ama görünürde şimdilik hicbisi ykk bi 5 dk sonra da foto atarim

Ve elde var sıfır artık adet gelir

Eklentiler

• 20170515_184047.jpg
    20170515_184047.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar 2 ay once kimyasal yasadim o zaman gebeligimi 3,haftada ogrenmistim simdi denemeden 2 hafta gecti sizce beklemeli miyim yine 3.haftada negatif pozitif ogrenmeli miyim ?cok kararsizim yardim edin :(

Zaten emindimde işte insan ufacık umut ediyor biliyo olmicagni ama hayırlısı
Ümit kesmek yoook
İnşallah dediğiniz gibidir :KK36: ben test yanlıştır deyip duruyordum kendime umutlanıp hayal kırıklığına uğramayayım diye
Canım iyi güzel de bat 4 mayıs değiş mi?sen abartmışsın bekleme işini.şimdiye 2 kere kan testi verip keseyi görmen lazımdı.hatta kalp atışını bile duyabilirsin.

Ve elde var sıfır artık adet gelir
Evet bu test kalbim kadar temiz
Kızlar 2 ay once kimyasal yasadim o zaman gebeligimi 3,haftada ogrenmistim simdi denemeden 2 hafta gecti sizce beklemeli miyim yine 3.haftada negatif pozitif ogrenmeli miyim ?cok kararsizim yardim edin :KK43:
Ben anlamadım geçen 2 hafta ne için2bat tan sonra mı yımırtadan sonra mı ilişkiden sonra mı?

Benimki de böyleydi canım sabah.. bence yarın kan tahlili yaptır

Back