Ümit kesmek yoook
Canım iyi güzel de bat 4 mayıs değiş mi?sen abartmışsın bekleme işini.şimdiye 2 kere kan testi verip keseyi görmen lazımdı.hatta kalp atışını bile duyabilirsin.
Evet bu test kalbim kadar temiz
Ben anlamadım geçen 2 hafta ne için2bat tan sonra mı yımırtadan sonra mı ilişkiden sonra mı?
Benimki de böyleydi canım sabah.. bence yarın kan tahlili yaptır
Öyle yapacağım yarın bakalım :) Siz kan verdiniz mi ? Sonuç ne çıktı ?
6.haftalarda kalp atışı duyuluyor canım .son adet tarihini bilmiyorum.söyle hesaplayalım.keseyi kesin görürsün.Evet BAT 4 mayıs. Bi kere daha 15 gün gecikmem olmuştu fakat idrarda da kanda da negatifti. Yine gecikti herhalde bi 10 gün olsun bakalım dedim, idrarda öyle baktım. Silik görünce de kan vermeye karar verdim bakalım, yarın sabah gideceğim :) 11 gün gecikmeyle kalp sesi duyulabiliyor mu gerçekten ?
O zaman bat gelmiş olmalı.çıkar testte yap hadiVerimli donemdeki iliskilerimin uzerinden 2 haftaKhaleesi21
Pozitif canım inşallah sende hamilesindir
6.haftalarda kalp atışı duyuluyor canım .son adet tarihini bilmiyorum.söyle hesaplayalım.keseyi kesin görürsün.
5+6 günlük hamilesin 9 ocak 2018 de Doğum tarihi.beta hcg 1000in üstünde çıkarsa kalp atışını duyabilirsin4-9 Nisan arası son adetimin günleriydi. Ovülasyon testi hiç yapmadım, yumurtlama günlerimi bilmediğim için hesaplayamam sanıyordum. Yarın beta hcg pozitif çıkarsa oradan da belli olur galiba haftası dimi
5+6 günlük hamilesin 9 ocak 2018 de Doğum tarihi.beta hcg 1000in üstünde çıkarsa kalp atışını duyabilirsin
Ya ben tablo nasil yapilio bilmiom ki cepten giriom. Benim 5 haziran :)ezgish tablooooo yappp böyle çok zor oluyor senin bat ne zaman diye sormaktan helak oldu millet
Amin canım sağolAllahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsininşallah bakalım bir gün sonra öğreneceğim artık
Benimde 8gun var canim ama bende olmadi ama sende belirti olabilirKızlar bata 9 gun kalanlar belirti mi var ben bugun çok fazla idrara çıktım 1 saat arayla umutlanmak istemiyorum ya
Canim cok belirgin kaşık batmam var ama acıma gibi psikolojiktir diyorum hep geçen ay çok üzüldüm iki gün agladimBenimde 8gun var canim ama bende olmadi ama sende belirti olabilir
ben bugün hasta oldum canımezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
S srplmtmtk --- 14 mayıs ???
@gkymc--- 8 haziran
@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@KHENA--- 17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
S sirinhatun46 --- 19 mayıs
@leylek67--- 19 mayıs
1Minikhatun ---
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
Khaleesi21 ---26 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
@eminem39---
@pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
@Incifem ---3 haziran
Yeni bati yazalim canim kac?ben bugün hasta oldum canım
tablo yapmayı bilen yok mu sorup öğrenelim.zor değildir herhaldeYa ben tablo nasil yapilio bilmiom ki cepten giriom. Benim 5 haziran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?