Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet BAT 4 mayıs. Bi kere daha 15 gün gecikmem olmuştu fakat idrarda da kanda da negatifti. Yine gecikti herhalde bi 10 gün olsun bakalım dedim, idrarda öyle baktım. Silik görünce de kan vermeye karar verdim bakalım, yarın sabah gideceğim :) 11 gün gecikmeyle kalp sesi duyulabiliyor mu gerçekten ?

6.haftalarda kalp atışı duyuluyor canım .son adet tarihini bilmiyorum.söyle hesaplayalım.keseyi kesin görürsün.

6.haftalarda kalp atışı duyuluyor canım .son adet tarihini bilmiyorum.söyle hesaplayalım.keseyi kesin görürsün.

4-9 Nisan arası son adetimin günleriydi. Ovülasyon testi hiç yapmadım, yumurtlama günlerimi bilmediğim için hesaplayamam sanıyordum. Yarın beta hcg pozitif çıkarsa oradan da belli olur galiba haftası dimi

4-9 Nisan arası son adetimin günleriydi. Ovülasyon testi hiç yapmadım, yumurtlama günlerimi bilmediğim için hesaplayamam sanıyordum. Yarın beta hcg pozitif çıkarsa oradan da belli olur galiba haftası dimi
5+6 günlük hamilesin 9 ocak 2018 de Doğum tarihi.beta hcg 1000in üstünde çıkarsa kalp atışını duyabilirsin

5+6 günlük hamilesin 9 ocak 2018 de Doğum tarihi.beta hcg 1000in üstünde çıkarsa kalp atışını duyabilirsin

İnşallah dediğiniz gibidir de pozitif çıkar yarın çok yardımcı oldunuz teşekkür ederimm. Yarın sonucu alınca haber vereceğim. Hayırlısıyla güzel bi sonuç olur inşallah

Kızlar bata 9 gun kalanlar belirti mi var ben bugun çok fazla idrara çıktım 1 saat arayla umutlanmak istemiyorum ya

ben bugün hasta oldum canım

Yaklaşık 10 gün önce kasiklarimda basınç vardı canım patlicak gibiydim 1 hafta önce kasikta batmalar başladı önceleri sadece sol kasigimdaydi şuan her ikisinde de var. Mide bulantım oldu 1-2 defa dikkatimi çeken şey uyku istegimdi tamam uykuya düşkünümdür ama sabah uyanınca öğlen felan uyuma gibi bir şeyim hiç olmazdı son 5 gündür uzandigim yerde uyukluyorum hemde farkında olmadan 1-2 defa da başım döndü
Son 2 gündür de belim çok ağrıyor
Bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…