Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben hamile olduğumu idrar kokusundan anlıyırum bakalım bundada öle olacakmı bat 26 mayıs

Birsey diyecem benmde ilk defa bu ay afedersiniz idrarim kokuyor ben enfeksiyon diye dusundum ay ben bugun kafayi yiyecem butun belrtleri buluyorum kendimde

ben 3 gebelik geçirdim 3 dede aynı koku vardı .bunda şuan yok ama adet zamanım yaklaşınca belli olur

Arkadaşlar benim sat 30 nisandı ovulasyon testi yaptım 11inde koyulaştı ben 11-12 ben dünü degerlendirdim Fakat benim merak ettiğim yaklaşık 4-5 gündür kasık agrım geçmedi bugünde devam edıyor sizce normal mi ?

Hıh ben de aynı durumdayım.kist mi oldu acaba diyorum

kızlar benim de BAT 22 Mayıs. 4 gündür baş ağrısından ölüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Dün 10 saat uyudum, sabah uyandığımda uykuya doyamadım yarım saat daha uyudum. eşim telefonla arayıp uyandırdı kendime geleyim diye. Şuan iş yerindeyim, kafamı masaya koysam bayılıp kalırım bunların dışında ne bir kasık ağrım var, ne de yerleşme kanaması denen lekelenmem. acaba ne zaman idrar testi yapsam çıkar?

Günaydın kızlar benim de bu ay hamilelik umutlarım temmuza kaldı önemli haftaları değerlendiremedik eşime test yapılıcak çarşamba günü kaldık yani bu ayda

İğnenin etkisi 12. günde geçmiş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…