Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sakin ol biraz .dr seni çok kızdırmış.bu çok hassas bir konu tüp bebek.dr unla elektriğin tutmazsa olmaz bu iş.onun senden anlayışlı olması gerek.ama embriyolar da ondaymış.şimdi nasıl olacak?bu ay gene muhatap olman gerekecek?

Ay insallah vardir canim yaa
İnşallah canım yarın da yapacağım çıkarsa kan veririm

Kozalak mesaj attı : çok hastayım midem çok kötü bulanıyor diye.sonra da erik ve bir parça ekmek yedim geçti yazmış. Sanırım kozalak hamileeebu işte bi yanlışlık yok mu yaw akşama mikmik yapmamak için yol yapıyor.zaten gerekli olunca hep kıymetli olur bu spoşlar.

ne güldürdün beni yaa aynı bizimki de midem bulaniyo diye geziyo etrafta kesin bizimkide hamile :))

Canim benim kiyamam sana evet malesef oyle adamların elinde etki varkibenim de kocam hele adet olunca bir ton laf ediyor doktora gidelim derken sadece sen git diyör allaha sığındım ben de artik

Bugün adet olmam gerek ilk defa kasiklarim geceden bu yana sanki birisi bişe batırıyor yada jilet kesiği sancılar elim ayağım yanıyor ve bacaklarimda sancılar umudum kırılıyor bunlar adet belirtisi oluyor demi bekleyim bakım bugün olmazsam yarına test yapicam

Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum
Test yaptınız mı ya da regl oldunuz mu son durumlar nedir ?

Canim benim kiyamam sana evet malesef oyle adamların elinde etki varkibenim de kocam hele adet olunca bir ton laf ediyor doktora gidelim derken sadece sen git diyör allaha sığındım ben de artik
Sanki sadece senin problemin

Kızlar bugün regl günüm ama hiç belirti yok 2 gün önce test yaptım negatifti erken mi yaptım acaba kendimi çok şartlamayım diyorum ama elimde değil offf zamam geçmiyo
Bende cnm 2 gun oncesnde yapmstm negatif cikti simdi sanki olacakmsm gibi bi his var

Bende ayni sekil dun esimle carsiya ciktik boguluyrdm hava serin ben yaniyordum sanki test yapcm insAllah hepmzde hamisizdr gelsin bebeciklerimiz

Vala canim ne diyim haklisin. Herkesin derdi kendine gore. Aptal doktor diyorum sadece. Bende vala sıkıldîm artik ya hakikaten sıkıldim millet cat pat cikariyor bizde ne var bilmiyorum.
sözde profa kadar doktorlar diyor." hormonların iyi şekilde bir sorun yok.çikolata kisti yok"ayrıca polikistik over var fakat adet olabiliyorum.gittiğim doktorun tahlillere göre verdiği troid şeker haplarını kullandım adetim düzenli 3-4 aydır enaz.ben kocamdan da diyorum fakat morfoloji sıkıntısı olsa yumurtamı dölleyemezdi.hareket sıkıntısı olsa 22 yumurtanın 18i döllenemezdi.daha ne sorun bilmiyorum geçen sene ağustostan beri verilen ilaçları kullanıyorum.

elektriğim tutmuyor.bunuda kocam anlamıyor. bende isyan ediyorum artık.o düşünsün yeter yani sonuçta iğneleri olacak bulantıları çekecek. yorulacak uykusuz kalacak ben ama o sanki hepsini o yapacak gibi. hani başımda bekleyen evcimen adam olsa amenna hiç arkadaşları ile gezmesinden tozmasından da ödün vermez.

kısaca kocan dayaklık bir sıkıntısı olmasa bile Allah görüyor.sırf sana eziyetine inat dert verir Allah kocana.neden bize sağlık için uğraşan çaba harcayan kocalara denk gelmedik. ya tamam başka şeylerde de akılları başlarına çok geç geliyorda çocuk konusunda olunca sıkıntı. .resmen hem hata ve stres kaynağı olduğu halde karısına sataşan kocalar kuyruğunu kovalayan köpekler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…