- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Canım sakin ol biraz .dr seni çok kızdırmış.bu çok hassas bir konu tüp bebek.dr unla elektriğin tutmazsa olmaz bu iş.onun senden anlayışlı olması gerek.ama embriyolar da ondaymış.şimdi nasıl olacak?bu ay gene muhatap olman gerekecek?dben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum.doktorun dediği saat aralığında aradım doktoru tek sadece günün pazar olmasıydı. hani gelmek için zaman bekledim dondurulmuşlar ile ilgili görüşmek için.doktor resmen sanki tüm gün aramışım da ancak lütfedip açmış gibi bugün pazar istirahat ediyorum.dedi bende dedim bugün gelmek için aramadım.ayrıca bu saat aralığında görüştüğünüzü söylediğiniz için aradım dedim.o da acil olmayan bişey için arama pazar günü bugün dedi.eee iyi günler o zaman dedim. hani bir an önce kapamak için telefonu.durumu ancak idrak etmiş olacak ki pazartesi ara tamam mı diye toplamaya uğraştı. hıı tamam tamam iyi günler dedim kapadım.şurda ismini ifşa etsem inan hiç iftira atmış gibi olam çünkü muhabbet buydu.ben daha çok bu tavırdan çok beni adetin ne zaman sa,yada adetinin bilmem kaçıncı günü hafta içi ara demesini beklerdim. ben derdimi anlatmak için değil anlatabilmek için zaman aralığı istedim yoksa adetime 1 -2 gün varkende arayabilirdim müneccim değilim ne zaman müsait.neyse adetim 30 mayıs elindeki embriyoları cebine koysun.para verip daha fazla azarlanamayacağım.Yaratma Allaha mahsus. buna vesile olmaya çok kötü bir sebep bu doktor.Allahım sen kimlere yetki veriyorsun diyorum.tabi bu konuda kocama kızıyorum.onun yüzünden bu doktor ile hala muhatap olmak zorundayım.başka dr a gidelim dedim hala gitmek istemiyor.yemişim çocuğunu dedim.kocama bunla mı uğraşacağım.o da koca yazı kendimize ayıralım diyor.32 yaşındayım 40 mı mı bekliyor anlamıyorum.belkide kendi egosundan tekrar tahlil isteyip eksik bişey çıkarsa diye.ee erken kalkan yol alır.böyle daha çok çocuk bekler.önceden belki pek istemezdi umursamazdı.şimdi ancak algılamaya başlıyor yavaş yavaş benim kuruntum olmayıp doktorun desteği gerekecek kadar kısır olduğumuzu.
İnşallah canım yarın da yapacağım çıkarsa kan veririmAy insallah vardir canim yaa
Çatlatma iğnesinin etkisi kaçıncı gün geçiyor canım?malum çatlatma iğnesi hcg hormonu içeriyor.ona göre sevinelim.
10. Günden sonra geçiyormuş
Kız YÖK ne sabah idrarı yap şimdi hemen günün geçmiş senin çıkar boluna bize de kendine de zulmü etme
Hayırlı olsunnn o zaman bir kan verEvet canım t nin üstüne denk
geliyo
Ben göremedim canım ama Insallah vardırEki Görüntüle 1995841 sabah yaptım bata 2 kaldı kızlar bişii var mı sizce
Kozalak mesaj attı : çok hastayım midem çok kötü bulanıyor diye.sonra da erik ve bir parça ekmek yedim geçti yazmış. Sanırım kozalak hamileeebu işte bi yanlışlık yok mu yaw akşama mikmik yapmamak için yol yapıyor.zaten gerekli olunca hep kıymetli olur bu spoşlar.
Canim benim kiyamam sana evet malesef oyle adamların elinde etki varkidben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum.doktorun dediği saat aralığında aradım doktoru tek sadece günün pazar olmasıydı. hani gelmek için zaman bekledim dondurulmuşlar ile ilgili görüşmek için.doktor resmen sanki tüm gün aramışım da ancak lütfedip açmış gibi bugün pazar istirahat ediyorum.dedi bende dedim bugün gelmek için aramadım.ayrıca bu saat aralığında görüştüğünüzü söylediğiniz için aradım dedim.o da acil olmayan bişey için arama pazar günü bugün dedi.eee iyi günler o zaman dedim. hani bir an önce kapamak için telefonu.durumu ancak idrak etmiş olacak ki pazartesi ara tamam mı diye toplamaya uğraştı. hıı tamam tamam iyi günler dedim kapadım.şurda ismini ifşa etsem inan hiç iftira atmış gibi olam çünkü muhabbet buydu.ben daha çok bu tavırdan çok beni adetin ne zaman sa,yada adetinin bilmem kaçıncı günü hafta içi ara demesini beklerdim. ben derdimi anlatmak için değil anlatabilmek için zaman aralığı istedim yoksa adetime 1 -2 gün varkende arayabilirdim müneccim değilim ne zaman müsait.neyse adetim 30 mayıs elindeki embriyoları cebine koysun.para verip daha fazla azarlanamayacağım.Yaratma Allaha mahsus. buna vesile olmaya çok kötü bir sebep bu doktor.Allahım sen kimlere yetki veriyorsun diyorum.tabi bu konuda kocama kızıyorum.onun yüzünden bu doktor ile hala muhatap olmak zorundayım.başka dr a gidelim dedim hala gitmek istemiyor.yemişim çocuğunu dedim.kocama bunla mı uğraşacağım.o da koca yazı kendimize ayıralım diyor.32 yaşındayım 40 mı mı bekliyor anlamıyorum.belkide kendi egosundan tekrar tahlil isteyip eksik bişey çıkarsa diye.ee erken kalkan yol alır.böyle daha çok çocuk bekler.önceden belki pek istemezdi umursamazdı.şimdi ancak algılamaya başlıyor yavaş yavaş benim kuruntum olmayıp doktorun desteği gerekecek kadar kısır olduğumuzu.
Göremedim canımEki Görüntüle 1995842 kızlar bunda görünen bişeyler var mı sizce 2 gün kaldı bata
Üzgünüm ama ben bişey göremiyorum.2 gün kala hayalet mayalet bi çizgi çıkması gerek.geç döllenme olmasıysa tabiEki Görüntüle 1995842 kızlar bunda görünen bişeyler var mı sizce 2 gün kaldı bata
Test yaptınız mı ya da regl oldunuz mu son durumlar nedir ?Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum
Bende göremedim de kızlar bi umut işte.yok canım geç döllenme mümkün değil.ovu testi kullandım bu ay.Üzgünüm ama ben bişey göremiyorum.2 gün kala hayalet mayalet bi çizgi çıkması gerek.geç döllenme olmasıysa tabi
Sanki sadece senin probleminCanim benim kiyamam sana evet malesef oyle adamların elinde etki varkibenim de kocam hele adet olunca bir ton laf ediyor doktora gidelim derken sadece sen git diyör allaha sığındım ben de artik
Ay hadi inşallah hamişsinizdir bende görüyorumHayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin
Bende cnm 2 gun oncesnde yapmstm negatif cikti simdi sanki olacakmsm gibi bi his varKızlar bugün regl günüm ama hiç belirti yok 2 gün önce test yaptım negatifti erken mi yaptım acaba kendimi çok şartlamayım diyorum ama elimde değil offf zamam geçmiyo
Bugün yine testi yenileyin bence hadi inşallahÇatlama iğnesinin 12. Günü bat 17 mayıs silik çizgi çıktı yarın bir daha denicem yine çıkarsa kan vericem kızlarsevinsem mi ki
Bende hiç regl belirtisi de yok çıldırıciğim Allahım mübarek günlerin hürmetine kalplerimizi sevindirsinBende cnm 2 gun oncesnde yapmstm negatif cikti simdi sanki olacakmsm gibi bi his var
Bende ayni sekil dun esimle carsiya ciktik boguluyrdm hava serin ben yaniyordum sanki test yapcm insAllah hepmzde hamisizdr gelsin bebeciklerimizBugün adet olmam gerek ilk defa kasiklarim geceden bu yana sanki birisi bişe batırıyor yada jilet kesiği sancılar elim ayağım yanıyor ve bacaklarimda sancılar umudum kırılıyor bunlar adet belirtisi oluyor demi bekleyim bakım bugün olmazsam yarına test yapicam
sözde profa kadar doktorlar diyor." hormonların iyi şekilde bir sorun yok.çikolata kisti yok"ayrıca polikistik over var fakat adet olabiliyorum.gittiğim doktorun tahlillere göre verdiği troid şeker haplarını kullandım adetim düzenli 3-4 aydır enaz.ben kocamdan da diyorum fakat morfoloji sıkıntısı olsa yumurtamı dölleyemezdi.hareket sıkıntısı olsa 22 yumurtanın 18i döllenemezdi.daha ne sorun bilmiyorum geçen sene ağustostan beri verilen ilaçları kullanıyorum.Vala canim ne diyim haklisin. Herkesin derdi kendine gore. Aptal doktor diyorum sadece. Bende vala sıkıldîm artik ya hakikaten sıkıldim millet cat pat cikariyor bizde ne var bilmiyorum.
elektriğim tutmuyor.bunuda kocam anlamıyor. bende isyan ediyorum artık.o düşünsün yeter yani sonuçta iğneleri olacak bulantıları çekecek. yorulacak uykusuz kalacak ben ama o sanki hepsini o yapacak gibi. hani başımda bekleyen evcimen adam olsa amenna hiç arkadaşları ile gezmesinden tozmasından da ödün vermez.Canım sakin ol biraz .dr seni çok kızdırmış.bu çok hassas bir konu tüp bebek.dr unla elektriğin tutmazsa olmaz bu iş.onun senden anlayışlı olması gerek.ama embriyolar da ondaymış.şimdi nasıl olacak?bu ay gene muhatap olman gerekecek?
kısaca kocan dayaklık bir sıkıntısı olmasa bile Allah görüyor.sırf sana eziyetine inat dert verir Allah kocana.neden bize sağlık için uğraşan çaba harcayan kocalara denk gelmedik. ya tamam başka şeylerde de akılları başlarına çok geç geliyorda çocuk konusunda olunca sıkıntı.Canim benim kiyamam sana evet malesef oyle adamların elinde etki varkibenim de kocam hele adet olunca bir ton laf ediyor doktora gidelim derken sadece sen git diyör allaha sığındım ben de artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?