Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün sonra testi tekrarla canım.inş bebişin seninledir.olmayan beta hcg testte çıkmaz ama kimyasal gebelikse kırmızılar hemen gelir.kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirir ama farkında bile değildir.
Bekleyebılırsem gunumu beklerim ınsallah bu ay olmuştur

Mikmik?

Kizlar emin olmamakla beraber tam sanirim bi gunum geciyor test yapmaada korkuyorum felaket kasiklarim agriyor insAllah gelmez kirmizilar
Ayy benimde kasıklarım feci ağrıyor.ben kistten şüphe ediyorum.daha düzgün çalışamadık bile.hadi yap testi ya ne bekliyorsun anlamadım.ak döt kara döt belli olsun

dben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum.doktorun dediği saat aralığında aradım doktoru tek sadece günün pazar olmasıydı. hani gelmek için zaman bekledim dondurulmuşlar ile ilgili görüşmek için.doktor resmen sanki tüm gün aramışım da ancak lütfedip açmış gibi bugün pazar istirahat ediyorum.dedi bende dedim bugün gelmek için aramadım.ayrıca bu saat aralığında görüştüğünüzü söylediğiniz için aradım dedim.o da acil olmayan bişey için arama pazar günü bugün dedi.eee iyi günler o zaman dedim. hani bir an önce kapamak için telefonu.durumu ancak idrak etmiş olacak ki pazartesi ara tamam mı diye toplamaya uğraştı. hıı tamam tamam iyi günler dedim kapadım.şurda ismini ifşa etsem inan hiç iftira atmış gibi olam çünkü muhabbet buydu.ben daha çok bu tavırdan çok beni adetin ne zaman sa,yada adetinin bilmem kaçıncı günü hafta içi ara demesini beklerdim. ben derdimi anlatmak için değil anlatabilmek için zaman aralığı istedim yoksa adetime 1 -2 gün varkende arayabilirdim müneccim değilim ne zaman müsait.neyse adetim 30 mayıs elindeki embriyoları cebine koysun.para verip daha fazla azarlanamayacağım.Yaratma Allaha mahsus. buna vesile olmaya çok kötü bir sebep bu doktor.Allahım sen kimlere yetki veriyorsun diyorum.tabi bu konuda kocama kızıyorum.onun yüzünden bu doktor ile hala muhatap olmak zorundayım.başka dr a gidelim dedim hala gitmek istemiyor.yemişim çocuğunu dedim.kocama bunla mı uğraşacağım.o da koca yazı kendimize ayıralım diyor.32 yaşındayım 40 mı mı bekliyor anlamıyorum.belkide kendi egosundan tekrar tahlil isteyip eksik bişey çıkarsa diye.ee erken kalkan yol alır.böyle daha çok çocuk bekler.önceden belki pek istemezdi umursamazdı.şimdi ancak algılamaya başlıyor yavaş yavaş benim kuruntum olmayıp doktorun desteği gerekecek kadar kısır olduğumuzu.

Vala canim ne diyim haklisin. Herkesin derdi kendine gore. Aptal doktor diyorum sadece. Bende vala sıkıldîm artik ya hakikaten sıkıldim millet cat pat cikariyor bizde ne var bilmiyorum.

Ayy benimde kasıklarım feci ağrıyor.ben kistten şüphe ediyorum.daha düzgün çalışamadık bile.hadi yap testi ya ne bekliyorsun anlamadım.ak döt kara döt belli olsun
Canim sanki olacakmisim gibi bende kistten suphe duymaya basldm sabah lavaboya gtmstm ilk idrarla olmasi gerekiyr varsada cikmaz sanirim

Çatlama iğnesinin 12. Günü bat 17 mayıs silik çizgi çıktı yarın bir daha denicem yine çıkarsa kan vericem kızlar sevinsem mi ki
Çatlatma iğnesinin etkisi kaçıncı gün geçiyor canım?malum çatlatma iğnesi hcg hormonu içeriyor.ona göre sevinelim.

Canim sanki olacakmisim gibi bende kistten suphe duymaya basldm sabah lavaboya gtmstm ilk idrarla olmasi gerekiyr varsada cikmaz sanirim
Kız YÖK ne sabah idrarı yap şimdi hemen günün geçmiş senin çıkar boluna bize de kendine de zulmü etme

Test alayim o zmn

Kızlar bugün regl günüm ama hiç belirti yok 2 gün önce test yaptım negatifti erken mi yaptım acaba kendimi çok şartlamayım diyorum ama elimde değil offf zamam geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…