Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Her güne insan dayanmaz zaten bi gün olup bi gün ara veriyorduk

Kesin ikiz canim:)bal çörek otu tarçın mucizesi size demiştim ikiz yapıyor o

Ben dün yaptım idrar testi. Üzerini iyice okudum. Ne zaman yapıldığı çok önemli değil ama ilk idrarda yapmayı tercih edin diyordu. Akşam da yaptım, sabah da... Aynıydı çizgi.
yaa bende sabah ilk idrarla yapilmasini onerildigini duymustum. Uff cok stres yapıyorum ben ya. Akintim var ama hasta olmadim. Goguslerimde de agri var ama kasiklarimda adet belirtisi hicbi agri yok.

Elimde 9 tane Laboquick ovulasyon, 10 tane de gebelik testi var :)
İsteyene yollayabilirim.

Bu arada kizlar ben bal tarcin corek otunu gecen ay yaptim. 4 gun once adet oldum ona bagladim biraz yapmadim ama sogan bitince ki insallah gerek kalmaz incir ve tekrar btc yapabilirim. Yilmak yok . Gerci artik ezgish gibi yilsammi diyorum. Beklemedigin anlarda oluyo ya hahaha. Hamileler sakın terketmesin bu grubu. Onlara bakip ilham almamiz lazim.

Canim sonuc ne oldu. Ogleden beri senin icin giriyorum ama yoksun ses seda yok. Olmamissa hayirlisi oldugu icindir. Canını sıkma.

Yılcaksın, bi de başka şey düşünmek zorunda kalcaksın, o zaman görcem ben seni Taşınma telaşı çıktı bizim. Aniden tayin, araştırma, ev bulma, nakliyat. Dün hamileliğimi öğrendim, ahan da bugün eşya toplamaya başlıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…