• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@citygirl nerdesin biz beraberdik hep umutlu musun ben aylar sonra yeniden çalışma yaptım hayirlisi artik
burdayım canım bayadır girmedim buralara çalışmalara devam ediyoruz inşallah bebişler tutar
Aynen _citygirl_ _citygirl_ biz beraberdik bu ay ne alemdesin
daha yeni başladık canım çalışmalara geçen ay antbiyotik kullanmıştım bakalım bu ay ne olacak sizin bat ne zaman benimki 18 daha çok var

kızçeler günaaaydınnn, güzel annelere sağlık ve sıhhat diliyorum bizim takımada inşallah bu ay bizim ayımızdır hamile kalacağız diyorum ve meraktayım sonucun çıktımı ikbal05 ikbal05
Evet çıktı Canım ve negatif :110:ben Allahtan hayırlısını diledim O da böyle uygun gördü kısmet . İnşallah sizler hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız . Doktorum bu ay tekrar gel dedi önce gitmek istemedim ama eşim ikna etti

burdayım canım bayadır girmedim buralara çalışmalara devam ediyoruz inşallah bebişler tutar

daha yeni başladık canım çalışmalara geçen ay antbiyotik kullanmıştım bakalım bu ay ne olacak sizin bat ne zaman benimki 18 daha çok var
İnşallah ben de bu ay çalıştım ya daha da çıkmam forumdaninşallah hep birlikte alırız bebisleri

Evet çıktı Canım ve negatif :110:ben Allahtan hayırlısını diledim O da böyle uygun gördü kısmet . İnşallah sizler hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız . Doktorum bu ay tekrar gel dedi önce gitmek istemedim ama eşim ikna etti[
olsun canım benim kısmet böyle imiş diyeceğiz yani sakın vazgeçme aferin eşine de sana da destek olmuş sende bizde inşllh bebeişimize kavuşacağız benim de bat 23 temmuz off bu ay çok olsun istiyorum veya ağustos ben hep bu aylar hayal etmiştim bahar çocuğu olsun istiyorum rabbim sesimizi duyuyorsa inşallah kabul eder

Kizlar gunaydin bugun 4 gun geciktim. Dun idrar test yapmistim ama negatif. Korkmaya basladim acaba kist falan mi olustu die tedirgin olmaya basladim

Bizimki 15 . 4 gun erken olunca kaydi tabi biraz

Merhaba kızlar ben de bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde beklenen adet tarihim 7 temmuz yani 3 gün var. Kısaca sorunumuzu da anlatayım bizde hareket ve morfoloji sorunu var. Bende de rahimde perde vardı iki kere histereskopi oldum ben atlattım fakat bu kez de eşim de bir takım sorunlar çıktı. Onun için de 3 aydan fazladır ilaçlar takviyeler kullanıyoruz. Hiç bir belirti yok. Zaten adet öncesi 1 gün önce ya da 1 saat önce çok hafif ağrılarım olur. Ne göğüs hassasiyeti vs. başka bi şey olmaz. :(

Merhaba kızlar ben de bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde beklenen adet tarihim 7 temmuz yani 3 gün var. Kısaca sorunumuzu da anlatayım bizde hareket ve morfoloji sorunu var. Bende de rahimde perde vardı iki kere histereskopi oldum ben atlattım fakat bu kez de eşim de bir takım sorunlar çıktı. Onun için de 3 aydan fazladır ilaçlar takviyeler kullanıyoruz. Hiç bir belirti yok. Zaten adet öncesi 1 gün önce ya da 1 saat önce çok hafif ağrılarım olur. Ne göğüs hassasiyeti vs. başka bi şey olmaz. :KK43:
CNM BAT LARIMIZ AYNI RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ

ezgish ezgish sen şu ballı çörek otu kürünü nasıl yaptın tam ölçekli ve aderinde mi başladın sonrasındamı hele bi anlet
Ben her sabah 1 tatlı kaşığı bal, 1 er çay kaşığı tarçın ve çörekotunu karıştırdım. Kotur kotur yedim canım. Günde 1 yaptım yani.

canım ne kadar sevindim anlatamam yaa hayırlı olsun bebişin :)))
Sağol canım, darısı başına.

Merhaba kızlar ben de bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde beklenen adet tarihim 7 temmuz yani 3 gün var. Kısaca sorunumuzu da anlatayım bizde hareket ve morfoloji sorunu var. Bende de rahimde perde vardı iki kere histereskopi oldum ben atlattım fakat bu kez de eşim de bir takım sorunlar çıktı. Onun için de 3 aydan fazladır ilaçlar takviyeler kullanıyoruz. Hiç bir belirti yok. Zaten adet öncesi 1 gün önce ya da 1 saat önce çok hafif ağrılarım olur. Ne göğüs hassasiyeti vs. başka bi şey olmaz. :KK43:
Hareket ve morfolojiye takılma. Oldu mu oluyor, bizimkinin de sınırdaydı. Rakamlar aklında mı? Hareket, morfoloji ve sperm sayısında durum ne?

İnşallah canım ne kadar süredir istiyosun ne kadarlık evlisin. Bizim 16 ay oldu tam evleneli hiç korunmadık hiç gebe kalamadım. :KK43:
16 ay içinde eşin de sen de ayrıntılı bir kontrolden geçtiniz mi?

Evet canım ben gidiyodum başlarda doktora kadın doğumcum anlamadı perdeyi rahim filminde çıktı ortaya 5cm yakın kocaman tam ortadan ikiye ayırıyordu. Kısırlık yapacak cinstendi. Zeynep Kamilde histereskopi geçirdim iki ay arayla. o Arada eşimde spermiogram yaptırdı. Sayı 59 milyon ileri hareket %7 morfoloji 3 çıkmıştı ta 4 ay önceki sonuçlar doktor proxeed plus verdi. Bende yanında bi takım takviyeler yaptım ama 4 aydır yine gebelik oluşmadı. Adetlerim düzenlidir. Hiç adet olmadığım bir ay yok. Eşime sigarayı bıraktıramıyorum azalttı ama yine de içiyo arada da ağlıyorum zırlıyorum ama faydası yok. Çok sıkıldım artık beklemekten falan ne aşılamaya yanaşıyor ne de tüp bebeğe. Bizim ikimizin yaşı da 29 :(

İnşallah canım ne kadar süredir istiyosun ne kadarlık evlisin. Bizim 16 ay oldu tam evleneli hiç korunmadık hiç gebe kalamadım. :KK43:
20 AYDIR EVLİYİM 17 AYDIR BEBEK İSTİYORUZ DAHA NASİP OLMADI. BENDE PKO VAR EŞİMDEDE HIZ SORUNU VAR. NİSANDA POLİP OPERASYONU OLDUM ŞUAN BEKLEMEDEYİM. OLMAZDA EKİMDE TÜP BEBEK İÇİN DOKTOR BEKLİYOR.

20 AYDIR EVLİYİM 17 AYDIR BEBEK İSTİYORUZ DAHA NASİP OLMADI. BENDE PKO VAR EŞİMDEDE HIZ SORUNU VAR. NİSANDA POLİP OPERASYONU OLDUM ŞUAN BEKLEMEDEYİM. OLMAZDA EKİMDE TÜP BEBEK İÇİN DOKTOR BEKLİYOR.
Ya bizim gibi iki tarafta sorunlu olanların işleri ne kadar zor çok umutsuzluğa kapılıyorum elimde değil. Bir yandan atanamamak bir yandan bu sorun isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum bazen :(:(

C candu Sizde spermlerin sayısı ile hareketliliği eşiminkinden daha iyi! Morfoloji de aynı. Eşimde hafif derecede varikosel de vardı. Sende bişey var dedim durdum adama. Keçiboynuzu pekmezi aldık 1 kaşık aldı, gerisi kaldı. Bu ay habire bi onu suçladım bi de kendimi. Yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmadan mı çatlıyo acaba? Niye bende AMH ye bakmadılar, niye rahim filmi çekmediler dedim durdum kendimi yedim. İnanılmaz şekilde çatt diye hamile kaldım. Gruptakiler biliyo sıkıntımı. Ailemle sorunum vardı, psikologa psikiyatra gittim, eşimin tayini çıktı aniden, taşınma stresine girdim, Ramazan ayı diye çok çalışamadım. Resmen zamanı varmış. Her şeyin tedavisi de var dedim, korkmadım hiç. Nasıl olsa bir gün olacak diye düşün. Olacak çünkü.

C candu Sizde spermlerin sayısı ile hareketliliği eşiminkinden daha iyi! Morfoloji de aynı. Eşimde hafif derecede varikosel de vardı. Sende bişey var dedim durdum adama. Keçiboynuzu pekmezi aldık 1 kaşık aldı, gerisi kaldı. Bu ay habire bi onu suçladım bi de kendimi. Yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmadan mı çatlıyo acaba? Niye bende AMH ye bakmadılar, niye rahim filmi çekmediler dedim durdum kendimi yedim. İnanılmaz şekilde çatt diye hamile kaldım. Gruptakiler biliyo sıkıntımı. Ailemle sorunum vardı, psikologa psikiyatra gittim, eşimin tayini çıktı aniden, taşınma stresine girdim, Ramazan ayı diye çok çalışamadım. Resmen zamanı varmış. Her şeyin tedavisi de var dedim, korkmadım hiç. Nasıl olsa bir gün olacak diye düşün. Olacak çünkü.
Ya bende anlamıyorum gerçekten iyice bunaldım zaman geçmek bilmiyor. Canım siz hareket ve morfoloji için bi şey yapmadınız mı öyle hamile mi kaldın ? Valla inşallah bizimde olur o kadar uğraşıyoruz ama bi sonuç alamayınca insan çok üzülüyo ister istemez. İnşallah kucağında alırsın canım :)

Ya bende anlamıyorum gerçekten iyice bunaldım zaman geçmek bilmiyor. Canım siz hareket ve morfoloji için bi şey yapmadınız mı öyle hamile mi kaldın ? Valla inşallah bizimde olur o kadar uğraşıyoruz ama bi sonuç alamayınca insan çok üzülüyo ister istemez. İnşallah kucağında alırsın canım :)
Neofortil diye destek bi hap verdi eşime. Onu da içmeyi unuttuğu da oldu. 2 ay kullandı. Bende kür mür uygulama istemiom dedi. Ben de umursamadım gerisini. Psikolojik sorunlar, taşınma telaşı, ramazan ayı, tayin işleri streslerinin yanısıra tedavi için uzman dr. bile araştırmaya başlamıştım.

Evet canım ben gidiyodum başlarda doktora kadın doğumcum anlamadı perdeyi rahim filminde çıktı ortaya 5cm yakın kocaman tam ortadan ikiye ayırıyordu. Kısırlık yapacak cinstendi. Zeynep Kamilde histereskopi geçirdim iki ay arayla. o Arada eşimde spermiogram yaptırdı. Sayı 59 milyon ileri hareket %7 morfoloji 3 çıkmıştı ta 4 ay önceki sonuçlar doktor proxeed plus verdi. Bende yanında bi takım takviyeler yaptım ama 4 aydır yine gebelik oluşmadı. Adetlerim düzenlidir. Hiç adet olmadığım bir ay yok. Eşime sigarayı bıraktıramıyorum azalttı ama yine de içiyo arada da ağlıyorum zırlıyorum ama faydası yok. Çok sıkıldım artık beklemekten falan ne aşılamaya yanaşıyor ne de tüp bebeğe. Bizim ikimizin yaşı da 29 :KK43:
Kıyamam sana 2 aydır ben de sürekli ağladım. En son benimki nana bulaşma da ne yapıyorsan yap dedi yilimin dolması bekliyorum aşılama yapacam

Back