• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabii ki hayatım adamcağızda rutine bağlanmış hisseder canı ister istemez yorgun olur seni kırmamak için tamm der ama patladığı zaman da olur biz öyle yapıyoruz bazen 2 gün yapmayız 3 gün olur ama hergün asla değil

Her güne insan dayanmaz zaten bi gün olup bi gün ara veriyorduk

@Khaleesi21 bir kaç şey söylemişti. Sabahları Bal Çörekotu Tarçın yedim, Akşam 3 tane incirden kür yapıp 1 bardak içtim. Eşime spoşlar harekete geçsin mantığıyla ilişki öncesi kahve içirdim ama sadece yumurta çatladığı gün 1 fincan. (Bunların hepsini öylesine yaptım, sizden duyup, ramazan etkinliği niyetine iftar sahurda az miktarda) Bir de arkadaşım dua vermişti, Adetin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerinde, bir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazdım, katladım, muska yaptım, sürekli üstümde taşıdım (ilişki esnasında da). Ayak dikip bekleme etkinliği zaten 5 aydır devam ediyordu.Eki Görüntüle 2015862
Tayinimiz çıktı, 10 gündür yollardayız, 3000 km yol yaptık. Ev bakmaya gittik, dün döndük. Wc ye girerken '' Saçma sapan bir sürü test aldım, hiç birini kullanmadım, bi tanesine işesem ya şunların'' dedim, tamamen tesadüf. Akşam acilde Beta HCG ölçtürdüm, sabahın körü erken gebelik (predictor) yaptım şimdi. Sonuç yine aynı galiba. Bugün bi de kadın doğuma gidicem. Grubun kurucusu olarak fotoyu da yükledim.
Şimdi soracaksınız 'Belirtilerin neler?' Herkes farklıymış demek ki, bende belirti namına hiçbir şey yok, sizden duyduklarımla göğüs uçlarımda bişeyler aradım, yok. Kasık ağrısı yok. Bel ağrısı yok. Adetime 5 gün kala başlayan klasik 'Regl geliyor' sancısından başka bir şey yok!
Kesin ikiz canim:)bal çörek otu tarçın mucizesi size demiştim ikiz yapıyor o

Ben dün yaptım idrar testi. Üzerini iyice okudum. Ne zaman yapıldığı çok önemli değil ama ilk idrarda yapmayı tercih edin diyordu. Akşam da yaptım, sabah da... Aynıydı çizgi.
yaa bende sabah ilk idrarla yapilmasini onerildigini duymustum. Uff cok stres yapıyorum ben ya. Akintim var ama hasta olmadim. Goguslerimde de agri var ama kasiklarimda adet belirtisi hicbi agri yok.

Elimde 9 tane Laboquick ovulasyon, 10 tane de gebelik testi var :)
İsteyene yollayabilirim. :anneadayı::KK200:

Bu arada kizlar ben bal tarcin corek otunu gecen ay yaptim. 4 gun once adet oldum ona bagladim biraz yapmadim ama sogan bitince ki insallah gerek kalmaz incir ve tekrar btc yapabilirim. Yilmak yok ;). Gerci artik ezgish ezgish gibi yilsammi diyorum. Beklemedigin anlarda oluyo ya hahaha. Hamileler sakın terketmesin bu grubu. Onlara bakip ilham almamiz lazim.

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 14 gunu kan testi yapicam heyecanliyim iğnenin 8 günü kan testi 4 çıkmıştı.. sol kasığındaki ağrı kesilmedi bugün sol kaşığı hafif şiştiğini hissettim sizce hamilemiyim
Canim sonuc ne oldu. Ogleden beri senin icin giriyorum ama yoksun ses seda yok. Olmamissa hayirlisi oldugu icindir. Canını sıkma.

Bu arada kizlar ben bal tarcin corek otunu gecen ay yaptim. 4 gun once adet oldum ona bagladim biraz yapmadim ama sogan bitince ki insallah gerek kalmaz incir ve tekrar btc yapabilirim. Yilmak yok :KK66:. Gerci artik ezgish ezgish gibi yilsammi diyorum. Beklemedigin anlarda oluyo ya hahaha. Hamileler sakın terketmesin bu grubu. Onlara bakip ilham almamiz lazim.
Yılcaksın, bi de başka şey düşünmek zorunda kalcaksın, o zaman görcem ben seni :D Taşınma telaşı çıktı bizim. Aniden tayin, araştırma, ev bulma, nakliyat. Dün hamileliğimi öğrendim, ahan da bugün eşya toplamaya başlıcaz.

Back