Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkimiz için çok heyecanlıyım inşallah güzel haber veririz :)
Hem sana eşinle ilgili bi tavsiye vericem. Kizlar dogru diyolar sakın zorlama. Eger cocuk istiyosa isin cok kolay. Oyle haftada bi iliskiyle olmuyo bu isler yapcak bisey yok artik bir yildami denk gelir 3 yildami bilemem de. Bak nasil dank ediyo. Ama eger olsada olur olmasada olur diye dusunuyosa da zorlamak grrcekten uzaklastirir o zmn ovulasyon yap

Canım benim. Teşekkürler. Böyle birer ikişer hamile haberleri alalım her gün inşallah gruptan! Şuan inanamıyom. Hiçbir şey de hissetmiyorum. Belirti filan da yok zaten.

Amin, gruba yolu düşen herkese anneliği yaşatsın Rabbim.

Ben halen var mı ki modundayım. Kabullenemedim. Uzun zamandır tek çocuklu yaşamanın getirisi. Senin de uzun zamandır tek kişi olduğunu düşünürsek çok normal.

Darısı bekleyen herkese

Canim ne alemdesin? Ins guzel haberler almissindir

Adetin ne kadar gecikti canım?

Aslında bugün iki gün geçti ama ben yaklaşık iki hafta önce çatlatma iğnesi vurulmuştum ç. O yüzden meraktan Perşembe günü kan vermiştim be sonuç 11.65 çıkmıştı doktor kesin bişey değil pzt. Günü tekrar baktır dedi bugün sonuçlar çıkmadı yarın sabah bakıcam . Hayırlısı artık .

Kızlar adetime 10 gün var hamilelik belirtisi değil biliyorum ama gosuslerim dünden beri resmen iki beden büyüdü acaba bir hormonum mu yükseliyor hamileligime engel olan

Kızlar adetime 10 gün var hamilelik belirtisi değil biliyorum ama gosuslerim dünden beri resmen iki beden büyüdü acaba bir hormonum mu yükseliyor hamileligime engel olan
zeynepcim hamileliğe engel olabilecek hormonunun yükseldiğini neden düşündün ki.belkide hamilelik olmuştur. gögüs şişmesi ve hassasiyeti adet ve hamilelik belirtisi ki senin adetine 10 gün varmış daha inş bebiş yola çıkmıştır.

İnşallah öyledir gülüm ama ben 4 ay istedim her türlü belirtiyor yaşadım ondan düşünmek istemiyorum bu sefer gogusum fena şişti erken diye belirtir değildir diye dusundum

günaydın kızlar nasılsınız bende bugün bal çörek otu ve tarçına başladım bu sabah içtim tabi soğan kürünede devam ediyorum inş bu ay güzel şeyler olur Rabbimin izniyle

günaydın kızlar nasılsınız bende bugün bal çörek otu ve tarçına başladım bu sabah içtim tabi soğan kürünede devam ediyorum inş bu ay güzel şeyler olur Rabbimin izniyle
canım günaydın bende yapmak istiyorum ne zaman başlamalıyım bu küre ve bu kürün tarifi nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…