- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Hem sana eşinle ilgili bi tavsiye vericem. Kizlar dogru diyolar sakın zorlama. Eger cocuk istiyosa isin cok kolay. Oyle haftada bi iliskiyle olmuyo bu isler yapcak bisey yok artik bir yildami denk gelir 3 yildami bilemem de. Bak nasil dank ediyo. Ama eger olsada olur olmasada olur diye dusunuyosa da zorlamak grrcekten uzaklastirir o zmn ovulasyon yapİkimiz için çok heyecanlıyım inşallah güzel haber veririz :)
ben alabilirim arkidişElimde 9 tane Laboquick ovulasyon, 10 tane de gebelik testi var :)
İsteyene yollayabilirim.
Canim arkadasimin 10.haftasında belli oldu iki tane kese var dedi doktor. Ki arkadaşımın sol yumurtaligi çalışmiyorduYok artık!Eğer öyleyse ne zaman belli olur?
Olmadı canm 0.11 sonuç negatifCanim sonuc ne oldu. Ogleden beri senin icin giriyorum ama yoksun ses seda yok. Olmamissa hayirlisi oldugu icindir. Canını sıkma.
Canım benim. Teşekkürler. Böyle birer ikişer hamile haberleri alalım her gün inşallah gruptan! Şuan inanamıyom. Hiçbir şey de hissetmiyorum. Belirti filan da yok zaten.
Hayirlisi olsun insallah canimOlmadı canm 0.11 sonuç negatifbu ay rahim filmi çekicem
Aynen@citygirl nerdesin biz beraberdik hep umutlu musun ben aylar sonra yeniden çalışma yaptım hayirlisi artik
Canim ne alemdesin? Ins guzel haberler almissindirGünaydın kızlar çok yoğun bir iş temposundan kaçamak bir şekilde yazıyorum size.
Dua edin bana bol bol bugün tekrar kan verdim perşembe günü 11,65 beta hcg henüz kimseye bişey söylemdim heyecanımı içimde tutuyorum :) dua edin bana bol bol
Adetin ne kadar gecikti canım?
Aynen öyle ,bugün kan verdim tekrar bakalım ne çıkacak. Hakkımızda hayırlısıahhh onu bende diyorum ama heyecan sarıyor elimizde olan birşey değil ya
Alamadım maalesef henüz çünkü bugün çıkmadı test sonucu inşallah yarın sabahCanim ne alemdesin? Ins guzel haberler almissindir
Hayirlisi olsun cnm hakkındaa bana da doktor verdi ama ben ona 1 yıldır korunmuyoruz dedim.o yüzden bekleyecem ama hastanelerde sıra çok fazla özelde mi cekiyorsunHayirlisi olsun insallah canim
zeynepcim hamileliğe engel olabilecek hormonunun yükseldiğini neden düşündün ki.belkide hamilelik olmuştur. gögüs şişmesi ve hassasiyeti adet ve hamilelik belirtisi ki senin adetine 10 gün varmış daha inş bebiş yola çıkmıştır.Kızlar adetime 10 gün var hamilelik belirtisi değil biliyorum ama gosuslerim dünden beri resmen iki beden büyüdü acaba bir hormonum mu yükseliyor hamileligime engel olan
İnşallah öyledir gülüm ama ben 4 ay istedim her türlü belirtiyor yaşadım ondan düşünmek istemiyorum bu sefer gogusum fena şişti erken diye belirtir değildir diye dusundumzeynepcim hamileliğe engel olabilecek hormonunun yükseldiğini neden düşündün ki.belkide hamilelik olmuştur. gögüs şişmesi ve hassasiyeti adet ve hamilelik belirtisi ki senin adetine 10 gün varmış daha inş bebiş yola çıkmıştır.
canım günaydın bende yapmak istiyorum ne zaman başlamalıyım bu küre ve bu kürün tarifi nasıldırgünaydın kızlar nasılsınız bende bugün bal çörek otu ve tarçına başladım bu sabah içtim tabi soğan kürünede devam ediyorum inş bu ay güzel şeyler olur Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?