Khaleesi21 bir kaç şey söylemişti. Sabahları Bal Çörekotu Tarçın yedim, Akşam 3 tane incirden kür yapıp 1 bardak içtim. Eşime spoşlar harekete geçsin mantığıyla ilişki öncesi kahve içirdim ama sadece yumurta çatladığı gün 1 fincan. (Bunların hepsini öylesine yaptım, sizden duyup, ramazan etkinliği niyetine iftar sahurda az miktarda) Bir de arkadaşım dua vermişti, Adetin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerinde, bir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazdım, katladım, muska yaptım, sürekli üstümde taşıdım (ilişki esnasında da). Ayak dikip bekleme etkinliği zaten 5 aydır devam ediyordu.
Eki Görüntüle 2015862 Tayinimiz çıktı, 10 gündür yollardayız, 3000 km yol yaptık. Ev bakmaya gittik, dün döndük. Wc ye girerken '' Saçma sapan bir sürü test aldım, hiç birini kullanmadım, bi tanesine işesem ya şunların'' dedim, tamamen tesadüf. Akşam acilde Beta HCG ölçtürdüm, sabahın körü erken gebelik (predictor) yaptım şimdi. Sonuç yine aynı galiba. Bugün bi de kadın doğuma gidicem. Grubun kurucusu olarak fotoyu da yükledim.
Şimdi soracaksınız 'Belirtilerin neler?' Herkes farklıymış demek ki, bende belirti namına hiçbir şey yok, sizden duyduklarımla göğüs uçlarımda bişeyler aradım, yok. Kasık ağrısı yok. Bel ağrısı yok. Adetime 5 gün kala başlayan klasik 'Regl geliyor' sancısından başka bir şey yok!