- 26 Nisan 2017
- 147
- 63
- 13
- 32
Çok aşırı sevindim hayırlı olsun :)))Lannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
cnm soğan kürüne bende başladım 2. günü başladım adetimin sende başlayabilirsin adet bittikten 7 gün sonra başlanıyormuş normlade ben adetin 2. günü başladım ama ben kabuğuyla kaynatıyorumkızlar soğan kürüne ben geç kaldım mı acaba ya reglimin biteli 3 gün olacak birde tarif verseniz yapsam mı diyorum midem de rahatsız acaba problem yaşar mıyım ? benimde yumurtlamam tatile denk gelecek bu hafta 9 günlük tatilimiz var bakalım rahat edip değerlendirebilecekmiyiz o günleri
Yaaaa nasıl sevindim anlatamamLannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
Yaaaa nasıl sevindim anlatamamBnmde bata bi kaç gün kaldı. Göğüslerimde adet öncesi hassasiyet başladı çok mutsuzum. İlk defa kan testi yaptırcam bu ay. Bugün yada yarın
öyle düşünme canım ya ne çekersen o gelir hiç belli olmaz sen hep umutla bekle ama eşin neden bu konuda sana destek değil ve önemsemiyor bir konuş bizde de öyle bir zaman geçti konuştum ve şuan normaliz
kaç günde ilişkide oluyorsunuz pekiDün konuştuk canım, görev gibi olunca geriliyorum dedi, ama gün aşırı yapmamız gerek dedim, at kafandan rahatla bak olucak dedi, düzeldik yani ama ben aklımdan atamıyorum
Estağfirullah canım.olacağı varmış oldu bence.
Bnmde dün akşama kdr yoktu seviniyodum. Sonra üzüldüm hoş bu gebelik belirtiside olablrmiş ama insan üzülüyo işteBenim de bat a 8 gün var ilk defa göğüs hassasiyeti yok, üzülsem mi sevinsem mi
kaç günde ilişkide oluyorsunuz peki
Hayırlı olsun canım, tebriklerHiç belirtim yok! Sıfır.
yawrum gün aşırı yapmayın hem psikoloji hem sex hayatını olumsuz etkilenmemesi için iyi olmaz. 2 günde bir sağlıklı olanı dr veya incelediğim sitelerde gün aşırı ilişkide olmak şansı arttırmak yerine azaltırmış sperm canlı kalabilmesi için birikim yapması gerekiyormuş kaliteli ve canlı sperm için 2 günde bir yawrummm hem kocişte sıkılmazGün aşırı yapmaya çalıştık haziran başında yaptık da ama araya bayram girdi yumurtlama zamanı
yawrum gün aşırı yapmayın hem psikoloji hem sex hayatını olumsuz etkilenmemesi için iyi olmaz. 2 günde bir sağlıklı olanı dr veya incelediğim sitelerde gün aşırı ilişkide olmak şansı arttırmak yerine azaltırmış sperm canlı kalabilmesi için birikim yapması gerekiyormuş kaliteli ve canlı sperm için 2 günde bir yawrummm hem kocişte sıkılmaz
İbrahim saraçoğlu nun youtube de erkekler için önderdiği kürler var keçiboynuzu tavsiye ediyokızlar ya hem bize hep bize demeyelim eşlere ne yapalım belki spermleri azdır yani böyle bir ayrıntı da var benim duyduklarım muz ceviz kırmızı et nar vs vs birde bitter çikolata öneriyorlar ama bizim gibi bir karışım yokmu kocişlere de verelim
Ben dün yaptım idrar testi. Üzerini iyice okudum. Ne zaman yapıldığı çok önemli değil ama ilk idrarda yapmayı tercih edin diyordu. Akşam da yaptım, sabah da... Aynıydı çizgi.Kizlarr merhaba
Bisey sorucam size bugun reglim 3 gun gecikti ogleden sonra test yaptim negatif. Size sormak istedigim idrar tahlillerini sabah mi yapmak gerekiyor. Ve idrarda negatif cikip kanda pozitif cikma durumu olur mu? Eger yarina kadar olmazsam kan tahlili yaptiricam. Ama kafam karisti
tabii ki hayatım adamcağızda rutine bağlanmış hisseder canı ister istemez yorgun olur seni kırmamak için tamm der ama patladığı zaman da olur biz öyle yapıyoruz bazen 2 gün yapmayız 3 gün olur ama hergün asla değil1gün olup 2 gün ara vermek değil mi? Tamam valla o daha mantıklı
öylemii bir bakınayım o zaman kızlar sağolİbrahim saraçoğlu nun youtube de erkekler için önderdiği kürler var keçiboynuzu tavsiye ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?