• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar soğan kürüne ben geç kaldım mı acaba ya reglimin biteli 3 gün olacak birde tarif verseniz yapsam mı diyorum midem de rahatsız acaba problem yaşar mıyım ? benimde yumurtlamam tatile denk gelecek bu hafta 9 günlük tatilimiz var bakalım rahat edip değerlendirebilecekmiyiz o günleri
cnm soğan kürüne bende başladım 2. günü başladım adetimin sende başlayabilirsin adet bittikten 7 gün sonra başlanıyormuş normlade ben adetin 2. günü başladım ama ben kabuğuyla kaynatıyorum

Yaaaa nasıl sevindim anlatamam ☺️ Bnmde bata bi kaç gün kaldı. Göğüslerimde adet öncesi hassasiyet başladı çok mutsuzum. İlk defa kan testi yaptırcam bu ay. Bugün yada yarın

Benim de bat a 8 gün var ilk defa göğüs hassasiyeti yok, üzülsem mi sevinsem mi :KK16:

öyle düşünme canım ya ne çekersen o gelir hiç belli olmaz sen hep umutla bekle ama eşin neden bu konuda sana destek değil ve önemsemiyor bir konuş bizde de öyle bir zaman geçti konuştum ve şuan normaliz

Dün konuştuk canım, görev gibi olunca geriliyorum dedi, ama gün aşırı yapmamız gerek dedim, at kafandan rahatla bak olucak dedi, düzeldik yani ama ben aklımdan atamıyorum

O zaman Khaleesi21 Khaleesi21 in askerleriyiz! :halay:
Estağfirullah canım.olacağı varmış oldu bence.
özel bişey söylemedim valla.bçt yapmak kolay onu söyledim.her sabah ve akşam aç karna 1 tatlı kaşığı BÇT karıştır yut.reglle beraber başla yumurtalayınca kes.
ilişkiden yarım saat kadar önce sert Türk kahvesini kozalağa içir.spoşlar hızlansın.
Her gün 1 bardak adaçayı içmeye çalış.ona da reglle başla yumurtlamada kes.
Reglle incir kürüne başla.yumurtlamaya yakın havuç kürü yap.
Sonunda kür manyağı ol yane:KK53: u arada ben herkese söylüyorum ama kendim hiç kür mür yapmıyorum.çok tembelim bu konuda.zaten de Rabbim istedikten sonra bunlar bahane...

kızlar ya hem bize hep bize demeyelim eşlere ne yapalım belki spermleri azdır yani böyle bir ayrıntı da var benim duyduklarım muz ceviz kırmızı et nar vs vs birde bitter çikolata öneriyorlar ama bizim gibi bir karışım yokmu kocişlere de verelim

M MrsRed a kalsa her gün yapacak da kozalak oralı değil işte:KK53::KK53: adamı bi rahat bırak yaw.kendine ovulasyon testi falan edin.günaşırı beni bile geriyor.yumurtlamayı bul ona yakın 3-5mikmik yeter.daraltma kozalağı cazibeni yitiriyorsun ısrar ederek...

Gün aşırı yapmaya çalıştık haziran başında yaptık da ama araya bayram girdi yumurtlama zamanı
yawrum gün aşırı yapmayın hem psikoloji hem sex hayatını olumsuz etkilenmemesi için iyi olmaz. 2 günde bir sağlıklı olanı dr veya incelediğim sitelerde gün aşırı ilişkide olmak şansı arttırmak yerine azaltırmış sperm canlı kalabilmesi için birikim yapması gerekiyormuş kaliteli ve canlı sperm için 2 günde bir yawrummm hem kocişte sıkılmaz

yawrum gün aşırı yapmayın hem psikoloji hem sex hayatını olumsuz etkilenmemesi için iyi olmaz. 2 günde bir sağlıklı olanı dr veya incelediğim sitelerde gün aşırı ilişkide olmak şansı arttırmak yerine azaltırmış sperm canlı kalabilmesi için birikim yapması gerekiyormuş kaliteli ve canlı sperm için 2 günde bir yawrummm hem kocişte sıkılmaz

1gün olup 2 gün ara vermek değil mi? Tamam valla o daha mantıklı

kızlar ya hem bize hep bize demeyelim eşlere ne yapalım belki spermleri azdır yani böyle bir ayrıntı da var benim duyduklarım muz ceviz kırmızı et nar vs vs birde bitter çikolata öneriyorlar ama bizim gibi bir karışım yokmu kocişlere de verelim
İbrahim saraçoğlu nun youtube de erkekler için önderdiği kürler var keçiboynuzu tavsiye ediyo

Kizlarr merhaba
Bisey sorucam size bugun reglim 3 gun gecikti ogleden sonra test yaptim negatif. Size sormak istedigim idrar tahlillerini sabah mi yapmak gerekiyor. Ve idrarda negatif cikip kanda pozitif cikma durumu olur mu? Eger yarina kadar olmazsam kan tahlili yaptiricam. Ama kafam karisti

Kizlarr merhaba
Bisey sorucam size bugun reglim 3 gun gecikti ogleden sonra test yaptim negatif. Size sormak istedigim idrar tahlillerini sabah mi yapmak gerekiyor. Ve idrarda negatif cikip kanda pozitif cikma durumu olur mu? Eger yarina kadar olmazsam kan tahlili yaptiricam. Ama kafam karisti
Ben dün yaptım idrar testi. Üzerini iyice okudum. Ne zaman yapıldığı çok önemli değil ama ilk idrarda yapmayı tercih edin diyordu. Akşam da yaptım, sabah da... Aynıydı çizgi.

1gün olup 2 gün ara vermek değil mi? Tamam valla o daha mantıklı
tabii ki hayatım adamcağızda rutine bağlanmış hisseder canı ister istemez yorgun olur seni kırmamak için tamm der ama patladığı zaman da olur biz öyle yapıyoruz bazen 2 gün yapmayız 3 gün olur ama hergün asla değil

Back