Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdim negatif ama hiç üzülmedim beklemiyordum zaten sadece içim rahatladsin diye yaptırdim maydanoz dereotu ne varsa icicem bardak bardak

Kızlar ovülasyon testim pozitif çıktı bugün öğlen yaptığımda. Testte 24-48 saat içerisinde yumurtlama olacağını ilişkiye girmemiz gerektiğini söylüyor. Bugünü ve yarını değerlendirmek lazım dimi. Bu ay olur inş. Offf böyle planlı programlı stresli olmak istemiyorum. Salıyım gitsin diyorum ama bu seferde hiç önemsemiyomuşum benim yüzümden olmuyomuş gbi hissediyorum.

sakin ve stressiz bir ilişki dene cnm bebeği at kafadan bir süreliğine

Ah bi atabilsem. Etrafımdaki herkes hamile. Her yeni gün yeni bi hamilelik haberi alıyorum. Unutturmuyolar. Elleri göbeklerinde geziyolar. Sürekli bebek muhabbeti yapıyolar

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, eltim 9 haftalık hamile, bu akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı, o el göbekten inmez, bebek dışında konuşulmaz bişey, bir de biliyorlar benim de 5 aydır istediğimi

kızlar kan testini 7 - 8 gün kala yaptırmıştım ya adet günüm olmadım idrar testi alıp yapsam mı yapmasam mı hamile değilimdir dimi boş yere umutlanıyorum gene

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, eltim 9 haftalık hamile, bu akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı, o el göbekten inmez, bebek dışında konuşulmaz bişey, bir de biliyorlar benim de 5 aydır istediğimi
Benimkide hamile Aynı durumdayız. Kuzenler hamile. İş yerindekiler hamile. Kıskanmıyorum asla. Ama sinirlerim bozuluyor ister istemez. Ben istiyoken hepsi birden hamile kaldı. Hergün başka konu açılmıyo. Nası oluruna bırakıp unutuyum. Alıp başımı gitmem lazım buralardan

kızlar kan testini 7 - 8 gün kala yaptırmıştım ya adet günüm olmadım idrar testi alıp yapsam mı yapmasam mı hamile değilimdir dimi boş yere umutlanıyorum gene
Çok bilgim yok bu konuda. Geç döllenme dedikleri şey nasıl oluyordu. Bi kaç gün daha bekle istersen üzülmemek için

Keşke gidebilsek kafa dinlemeye

Batım 20 hazirandı olmadım adet belirtilerim de Yok az önce test yaptım kocaman bir negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…