- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Tatlm Gozun aydin .Rabbim bizlerde bu duyguyu nasip etsin.Ozel bi seyler yaptn mi Tavsiyee istiyorz :))))
Anladm cnm.Tesekkurler.... Hayirli evlat olur insallhteşekkür ederim hiç bişey yapmadım ne ovulasyon ne kür nede yumurtlama hesabı spiralimi çıkarttırdım geçen ay bu kaldım tek tavsiyem stressiz bir ilişki ilişkimde 3 kez oldu
Normal olanlardan kan testi de yaptiramam of bayrama kadar bekliyim ibariÇıkardı herhalde şimdiye kadar. Ama bilemeyiz de. Kan testiyle anlarsın yalnız. Erken gebelik testiyle mi yaptın normal olanlamı?
Merhaba kizlar bugün beta hcg ye tekrar baktık.
Çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim
İlkduyan biz mi oldukselam kızlar daha önce sizin konunuzu da takip ediyordum 10 dk önce test yaptım ve hamileyim ben şok ben iptalim şuan
Aminnn canım sağolasınSağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı başımıza..
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Bizim için de dua et olur mu? Bu muhteşem hissi biz de yaşayalım. Yarın da benim adet günüm ama henüz hiçbişey hissetmiyorum. Biliyorum ki yine gecikecek ve yine en son regl olucamMerhaba kizlar bugün beta hcg ye tekrar baktık.
Çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim
O ne demekmis ya. Banada solda buyume var demisti.Canlar son günlerde fazla giremiyorum. Tabiki bu ay da Adet oldum bugün doktora gittim muayene etti sol yumurtalarim gözle gorunmeyecek kadar kucukmus sağ ama iyiymiş sizce bu büyük bir sorun mu
Al benden de o kadar canım benim de adet günüm yarın ve yine gecikip adet olcam ve hüsran... ama benim hafif adet ağrım var sankiALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Bizim için de dua et olur mu? Bu muhteşem hissi biz de yaşayalım. Yarın da benim adet günüm ama henüz hiçbişey hissetmiyorum. Biliyorum ki yine gecikecek ve yine en son regl olucamneyse. Sizi mutlu gününüzde üzmeye hakkım yok. Hayırlısı olsun canım
Yani yumurta tam buyumuyor herhalde ben de halbuki hemen aşılama yapar diye düşünmüştümO ne demekmis ya. Banada solda buyume var demisti.
Üzülme canım benim İnanki öyle vakitsiz oluyoki en ummadığın zaman stressiz olduğun zaman doğru zaman. Bende adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım inan adet günümde normal adet belirtileri yaşadım tamm şimdi oldum diyip lavaboya gittim gittim geldim ama bişey olmadı. İnşallah çok dua ediyorum bir an önce sende yaşarsın bu güzel duyguyu üzülüp strese girmeALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Bizim için de dua et olur mu? Bu muhteşem hissi biz de yaşayalım. Yarın da benim adet günüm ama henüz hiçbişey hissetmiyorum. Biliyorum ki yine gecikecek ve yine en son regl olucamneyse. Sizi mutlu gününüzde üzmeye hakkım yok. Hayırlısı olsun canım
InşALLAH olmazsın sen de canım. Bende daha gelen giden yokAl benden de o kadar canım benim de adet günüm yarın ve yine gecikip adet olcam ve hüsran... ama benim hafif adet ağrım var sanki
Inan ki düşünmemek istiyorum ama elimde değil. Düşünmeden edemiyorum. Yarın adet gunum. Bebek yoksa gecikme olsun istemiyorum. Düzenli adetim olsun bari diyorum. Gecen ay 3 gun gecikmişti. InşALLAH ALLAH bebişimi gönderir de bekletmez beniÜzülme canım benim İnanki öyle vakitsiz oluyoki en ummadığın zaman stressiz olduğun zaman doğru zaman. Bende adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım inan adet günümde normal adet belirtileri yaşadım tamm şimdi oldum diyip lavaboya gittim gittim geldim ama bişey olmadı. İnşallah çok dua ediyorum bir an önce sende yaşarsın bu güzel duyguyu üzülüp strese girme
Resmini at canım bakalım. Belki de vardırKızlar benim bak 24 haziran dayanamadım az önce evde test vardı yaptım, ve görmek istediğim için hayalet çizgiyi gördüm sanki bilemedim
İnşallah canım ikimiz de olmayız ya sanki ben adet olacakmışım gibi geliyor öyle bir his rahmimde sızı var ama olmazsam yarın test yaparım ama benInşALLAH olmazsın sen de canım. Bende daha gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?