Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay niye ya herkes 5 6 gun onceden silikte olsa ogreniyo ben beklemiyorum bisey bu ay hayirlisi olsun. Insallah sende vardir biseyler
Bazıları da adeti geçse de öğrenemiyor canım hemen umutsuzluğa kapılma rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte

Benimde bat a 7-8 gün var kızlar bugün kasık Ağrı'sıyla birlikte göğüslerde şişlik ve acı hissediyorum. Ama test için 3-4 gün daha beklicem erken çünkü. Öyle çoksa değerlendiremedik bu ay Ramazan uykusuzluk halsizlik derken :) inşallah hayırlı haberler alırız.

Kizlar bugunde test yaptim pozitif ama ogleden sonra adst kanamasi gbi kanamam basladi be iki ped degistrdim.. Hastaneye gttim kan testi yaptilar sonuc pozitif hamilelik var ama kanamam var yarin alttan bakicaklar.. sizce bu kanama neden

tıpkı bende senin gibi düşünüyorum ilk geceden veya ilk aydan kalanlar hiç uğraşmadan etmesen ne güzel kalıyorlar ben daha kür vs bişi başlamadım ama ikimiz de sanırım aynı ayın denemesindeyiz benim de bu ay 5 ay ne yapacağız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…