• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı geldikten sonra yumurta çatlıyor.dün gece değil bugün çatlamış yumurtan canım.kasık ve bel ağrın göstergesi.bu akşam ve yarın akşam mikmik gerek sizin haneye...

Erken gebelik testi adı üstünde battan önce yapılıyor.sabrına hayran kaldım.bu test pozitif ancak erken gebelik testi değil de normal testle yapsan daha rahat pozitif diyebilirdik.tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.

Hiç korkma canım.değerin çok güzel.bazı dr lar 1000i görmeden yani kalp atışını duymadan gebelik var demiyor.ben de oğlumu 134le öğrenmiştim.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış olması.ben olsam Cuma'ya testi tekrar yüreğime su serperim
Valla canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Ne bileyim doktor pazartesi gel dedi mecbur beklicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.

Valla canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Ne bileyim doktor pazartesi gel dedi mecbur beklicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.
Ben de onu diyorum bekleme git Cuma günü kan ver.bak değerine rahatla.illa o dr a mecbur değilsin.benim dr um bana 134 teyken öyle yaptırdı 2 gün sonra 400 şerde bişey çıktı.her şey yolunda Progestan başla demişti.seninkinin uzatıp seni germesi gereksiz.

bata 9 gün kaldı sadece doğurganlık haftasını değerlendirdik bakalım neler olacak heyecanlı bekleyiş yeniden başlasın ama burda bu ay cok hamile gördük :)) bu ay hamile kalma ayı bence :) cok mutlu oluyorum hepinizi tebrik ederim

Ben de onu diyorum bekleme git Cuma günü kan ver.bak değerine rahatla.illa o dr a mecbur değilsin.benim dr um bana 134 teyken öyle yaptırdı 2 gün sonra 400 şerde bişey çıktı.her şey yolunda Progestan başla demişti.seninkinin uzatıp seni germesi gereksiz.
Anladım canım haklısın galiba o zaman eşimle konuşayım başka bir doktora gideyim cuma günü

Akıntı geldikten sonra yumurta çatlıyor.dün gece değil bugün çatlamış yumurtan canım.kasık ve bel ağrın göstergesi.bu akşam ve yarın akşam mikmik gerek sizin haneye...

Erken gebelik testi adı üstünde battan önce yapılıyor.sabrına hayran kaldım.bu test pozitif ancak erken gebelik testi değil de normal testle yapsan daha rahat pozitif diyebilirdik.tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.

Hiç korkma canım.değerin çok güzel.bazı dr lar 1000i görmeden yani kalp atışını duymadan gebelik var demiyor.ben de oğlumu 134le öğrenmiştim.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış olması.ben olsam Cuma'ya testi tekrar yüreğime su serperim
Erken gebelik daha kesin olur diye onu yaptim ins bebegim benimledir ins yaniltmaz test

Bana 3 gündür herkes hamilesin diyip duruyor, test yapmadım bat ı bekliyorum, kahverengi leke bugün gelmedi, dün vardı, bat o beklemekten başka çarem yok şimdilik, umutlu da değilim umutsuz da değilim, Allahtan gelene razıyım, vaktine razıyım, gelmeyene de boynum kıldan ince..

Merhaba kizlarr
Biliyosunuz ki idrar testim pozitif çıkmıştı bugün gittim kan verdim beta hcg degeri 136.6 çıktı doktor daha çok yeni bir gebelik bu değerin yükselmesi gerekiyor dedi pazartesi gel bi daha bakalım dedi. Düşük bı değermi ya yükselir mi sizcee böyle bişey yaşayan varmı

48 ile öğrendim. Şuan keseyi ve yolk saçını gördük. Öğrendiğimiz değerden ziyade devamı mühim

Bana 3 gündür herkes hamilesin diyip duruyor, test yapmadım bat ı bekliyorum, kahverengi leke bugün gelmedi, dün vardı, bat o beklemekten başka çarem yok şimdilik, umutlu da değilim umutsuz da değilim, Allahtan gelene razıyım, vaktine razıyım, gelmeyene de boynum kıldan ince..

Bence yap sen görünür artık

Şuan düşününce ilk denememizde kimyasal yaşamış olabilceğimi düşünüyorum. Adetim baya gecikmişti. İlkinin heyecanı olduğundan test yapmadım evde yada hastanede.
Bebek istediğimizden beri de adetlerimde gariplik var. Günüm yaklaşınca kahverengi lekelenmem oluyor sonrasında adet başlıyor. Önceden hiç böyle bişey yaşamamıştım.
Merhaba
Biz de gecen ay karar verdik ama olmadi yumurtlamama denk gelip gelmedigindem bile emin degilim gerci ama sizin dediginiz gibi bu ayki adetim kahverengi akintiyla basladi ki hayatimda ilk defa oldu boyle bisi. Sonra normal adet ama o da az ve kisa surdu. Neden boyle oldu cok saskinim ben de. Korunmadan yapilan iliski sonrasi boyle mi oluyor acaba diye garip garip dusunmeye basladim

Boşuna bekleyip stres yapıyorsun.test yap çıkar ona göre ya regli ya bebişi beklersin.

Back