Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gun gecti ama oyle bir belirti yok sadece arada karnima agri giriyor bi islaklik hissediyorum tm simdi adet oldum diyorum bakiyorum yok
ben de senin gibi oldum mart ayı denememizde okadar çok şüpelendimki göğüsler şişti 5gün regl geçti ben de ha oldum ha olcam dedim sonra olmayınca bi kaptırdım kendimi acele edip kan yaptırdım negatif dedikleri günün akşamı regl oldum ne üzülmüştüm ya hevesleniyo ister istemez ya heyecan yapıyosun bi an bastırıyosun lendini adet olcam diyorum ama işte sonuçlar kırmızı kart bu ay inşallah kırmızı kart yemeyiz

ay tebrik ederim seni hadi gözün aydın

benim bat 23 ü vlla şu 6 gün geçsin bir an önce dayanamıyorum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorm
Benimde bat 24 haziran kızlar. Nette birisi yazmış şüpheli ilişkiden 5 gün sonra ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı diye ve hamile kalmış. Bende biraz önce dayanamayıp yaptım hayalet ikinci çizgi vardı :) beklemek çok zor ya inşallah hepimiz güzel haberler veririz.

o zaman ezgish @06ank beraberiz aynı gidiyoruz hadi kızlar bu ay şans getirsin ben bize güveniyorum inşallah kalacağız
Kızlar ben bu ay da boş geçicem galiba. Benim yumurtalar yeterli olgunluğa erişmeden çatlıyo olabilir diye düşünüom ben. Dün yaptım ovulasyon testi T azıcık koyulaşmış dedim yumurtlama yakındır. Bugün de çatlıyo gibi bir ağrım var, az önce yine yaptım test, silikleşmeye başlamış. İki aydır koyulaşmadan silikleşiyo bu yaa.

Kizlar yazamadim size sali gunu testin resmini atmistim ikinci cizgi vardi dayanamayip o gun lan testi yaptirdim 22 cikti doktor gebelik var ama daha cok yeni dedi onumuzdeki hafta carsambaya gel yukselise bakalim dedi ins bebegim benimle kalir saglikli bir bebek olur hic bir belirti yasamiyorum hamile olmadigim aylar hamilelikle ilgili her belirtim vardi oysaki sadece bugun ilk defa midem bulandi suan adetim geceli 5 gun oldu

benim bat 23 ü vlla şu 6 gün geçsin bir an önce dayanamıyorum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorm
benimde 24 inşallah vallahi ben hiç test yapmadım evde ama 1 kez kan tahlili yaptırdım acaba bendemi yapsam ama hüsrana uirarım diye çok korkuyorum ya peki özel olacak belki ama ilişki sayınız kaç bugüne kadar

ayyyy gerçekten mii inşallah netleşir çizgin inan beni de heyecanlandırdınız bende mi yapsam diyorum ama korkuyorum da biraz daah mı beklesem haftaya 22_23 gibi yapsam

allah allaaaah vallahi kuzum hiç o testten kullanmadım ama anlatımın da da bir terslik olduğu belli acaba düşündüğün doğru miki sen ne zamandır testle devam ettin

allah allaaaah vallahi kuzum hiç o testten kullanmadım ama anlatımın da da bir terslik olduğu belli acaba düşündüğün doğru miki sen ne zamandır testle devam ettin
3. ay bu. İlk ayda bariz T, C'yi geçmişti. Değerlendirmiştik de, allah nasip etmedi. Geçen ay eşit bile koyulaşmadı. Bu ay da bakalım bilemedim, 3-4 gün daha yapıcam o testi.

3. ay bu. İlk ayda bariz T, C'yi geçmişti. Değerlendirmiştik de, allah nasip etmedi. Geçen ay eşit bile koyulaşmadı. Bu ay da bakalım bilemedim, 3-4 gün daha yapıcam o testi.
anladım canım ya bişi soracağım siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz

ayyyy gerçekten mii inşallah netleşir çizgin inan beni de heyecanlandırdınız bende mi yapsam diyorum ama korkuyorum da biraz daah mı beklesem haftaya 22_23 gibi yapsam
Bende son 2 tane ovulasyon testi kalmıştı nette de o yazıyo okuyunca birini bugün denemek istedim canım. Diğer testi de birkaç gün sonra yaparım. Amin inşallah hepimiz bayramda göbüşümüzü severek geçirelim mutlu haberler alalım

ya bende okadar çok istiyorum ki anlatamam ya bayram hediyemiz bebişlerimiz olsun yani o süprizi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum özellikle eşimin ailesi her aradığında sorup ısrar ediyorlar

ya bende okadar çok istiyorum ki anlatamam ya bayram hediyemiz bebişlerimiz olsun yani o süprizi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum özellikle eşimin ailesi her aradığında sorup ısrar ediyorlar
Aynen canım bende çok istiyorum. babalar gününde eşime hediye olarak bebek müjdesi vermeyi ne çok isterdim

Aynen canım bende çok istiyorum. babalar gününde eşime hediye olarak bebek müjdesi vermeyi ne çok isterdim
aa evet bu pazar babalar günü değil mi bir taşla iki kuş hem babaşar günü hem bayram uuu çok isterdim bende ya kızlara da sordumdaha yazmadılar siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz

aa evet bu pazar babalar günü değil mi bir taşla iki kuş hem babaşar günü hem bayram uuu çok isterdim bende ya kızlara da sordumdaha yazmadılar siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz
Ben sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim canım aslında bat a kadar günaşırı ilişki yapayım istedim ama ramazandan dolayı olmadı. 4-5 ilişki olmuştur Oda. Senin bat ne zaman?

Ben sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim canım aslında bat a kadar günaşırı ilişki yapayım istedim ama ramazandan dolayı olmadı. 4-5 ilişki olmuştur Oda. Senin bat ne zaman?
kuzum benim bat 24 haziran... bayramı regli olarak geçireceğim gözüküyor takvime göre kim bilir belki bebişler vardır bizimledir inşallah ramazan bu ayı etkiledi tabi ama güzel düşünmek ve hayırlı bir ay olarak gördüğüm için iyi yönde etkişeyerek tutmasını istiyorum. ya sormamın şu ben yumurta takibi takvimden yapıyordum bazen değerlendiremiyorum bazen değerlendiriyoruz ama 1 ayda 7-8 kez ilişkide bulunmaya çalışıyoruz dr bize 2 günde bir olun dedi ama o konuda başarılı değiliz yani sizlerle kıyaslama yapıp acaba azmı çokmu onu değerlendirmek varsa yanlış bişi değerlendirmek istiyorum

anladım canım ya bişi soracağım siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz
Taş çatlasın 7,8 dir heralde. 3-4 tanesi doğurganlık dönemine denk gelecek şekilde. Ramazan gireli 21 gün olmuş. Biz 2 kere mikmik yapmışız baktım şimdi takvimime :) Ramazan ölü geçiyor.

Valla benim adet oncesi tum belirtiler basladi pazartesi sali hastayim yazin bi kenara gec dollenme vs. Kandirmiyorum kendimi cunku ben 11. Gun yumurtladim. Dunku testte negatif zaten. Bu ay ilk defa moralim cok bozuldu hep gunu denk gelmemistir. Zaten yapmadik o tarihlerde diye avutuyodum kendimi ama bu ay ovulasyonla cok netti tarih. Artik sinirim bozulmaya basliyo. Allah bilir dogrusunu diyip sukrediyorum yinede. T Tekirdagli4259 canim senin adina cok sevindim kacinci ayindi ve neler denedin bu ay paylasirmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…