ben de senin gibi oldum mart ayı denememizde okadar çok şüpelendimki göğüsler şişti 5gün regl geçti ben de ha oldum ha olcam dedim sonra olmayınca bi kaptırdım kendimi acele edip kan yaptırdım negatif dedikleri günün akşamı regl oldum ne üzülmüştüm ya hevesleniyo ister istemez ya heyecan yapıyosun bi an bastırıyosun lendini adet olcam diyorum ama işte sonuçlar kırmızı kart bu ay inşallah kırmızı kart yemeyiz3 gun gecti ama oyle bir belirti yok sadece arada karnima agri giriyor bi islaklik hissediyorum tm simdi adet oldum diyorum bakiyorum yok
ay tebrik ederim seni hadi gözün aydınMerhaba kizlarr
Biliyosunuz ki idrar testim pozitif çıkmıştı bugün gittim kan verdim beta hcg degeri 136.6 çıktı doktor daha çok yeni bir gebelik bu değerin yükselmesi gerekiyor dedi pazartesi gel bi daha bakalım dedi. Düşük bı değermi ya yükselir mi sizcee böyle bişey yaşayan varmı
benim de bat son 9 gün bakalım kısmetbata 9 gün kaldı sadece doğurganlık haftasını değerlendirdik bakalım neler olacak heyecanlı bekleyiş yeniden başlasın ama burda bu ay cok hamile gördük :)) bu ay hamile kalma ayı bence :) cok mutlu oluyorum hepinizi tebrik ederim
benim bat 23 ü vlla şu 6 gün geçsin bir an önce dayanamıyorum test yapmamak icin kendimi zor tutuyormbenim de bat son 9 gün bakalım kısmet
Benimde bat 24 haziran kızlar. Nette birisi yazmış şüpheli ilişkiden 5 gün sonra ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı diye ve hamile kalmış. Bende biraz önce dayanamayıp yaptım hayalet ikinci çizgi vardı :) beklemek çok zor ya inşallah hepimiz güzel haberler veririz.benim bat 23 ü vlla şu 6 gün geçsin bir an önce dayanamıyorum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorm
Kızlar ben bu ay da boş geçicem galiba. Benim yumurtalar yeterli olgunluğa erişmeden çatlıyo olabilir diye düşünüom ben. Dün yaptım ovulasyon testi T azıcık koyulaşmış dedim yumurtlama yakındır. Bugün de çatlıyo gibi bir ağrım var, az önce yine yaptım test, silikleşmeye başlamış. İki aydır koyulaşmadan silikleşiyo bu yaa.
benimde 24 inşallah vallahi ben hiç test yapmadım evde ama 1 kez kan tahlili yaptırdım acaba bendemi yapsam ama hüsrana uirarım diye çok korkuyorum ya peki özel olacak belki ama ilişki sayınız kaç bugüne kadarbenim bat 23 ü vlla şu 6 gün geçsin bir an önce dayanamıyorum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorm
ayyyy gerçekten mii inşallah netleşir çizgin inan beni de heyecanlandırdınız bende mi yapsam diyorum ama korkuyorum da biraz daah mı beklesem haftaya 22_23 gibi yapsamBenimde bat 24 haziran kızlar. Nette birisi yazmış şüpheli ilişkiden 5 gün sonra ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı diye ve hamile kalmış. Bende biraz önce dayanamayıp yaptım hayalet ikinci çizgi vardı :) beklemek çok zor ya inşallah hepimiz güzel haberler veririz.
allah allaaaah vallahi kuzum hiç o testten kullanmadım ama anlatımın da da bir terslik olduğu belli acaba düşündüğün doğru miki sen ne zamandır testle devam ettinKızlar ben bu ay da boş geçicem galiba. Benim yumurtalar yeterli olgunluğa erişmeden çatlıyo olabilir diye düşünüom ben. Dün yaptım ovulasyon testi T azıcık koyulaşmış dedim yumurtlama yakındır. Bugün de çatlıyo gibi bir ağrım var, az önce yine yaptım test, silikleşmeye başlamış. İki aydır koyulaşmadan silikleşiyo bu yaa.
3. ay bu. İlk ayda bariz T, C'yi geçmişti. Değerlendirmiştik de, allah nasip etmedi. Geçen ay eşit bile koyulaşmadı. Bu ay da bakalım bilemedim, 3-4 gün daha yapıcam o testi.allah allaaaah vallahi kuzum hiç o testten kullanmadım ama anlatımın da da bir terslik olduğu belli acaba düşündüğün doğru miki sen ne zamandır testle devam ettin
anladım canım ya bişi soracağım siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz3. ay bu. İlk ayda bariz T, C'yi geçmişti. Değerlendirmiştik de, allah nasip etmedi. Geçen ay eşit bile koyulaşmadı. Bu ay da bakalım bilemedim, 3-4 gün daha yapıcam o testi.
Bende son 2 tane ovulasyon testi kalmıştı nette de o yazıyo okuyunca birini bugün denemek istedim canım. Diğer testi de birkaç gün sonra yaparım. Amin inşallah hepimiz bayramda göbüşümüzü severek geçirelim mutlu haberler alalımayyyy gerçekten mii inşallah netleşir çizgin inan beni de heyecanlandırdınız bende mi yapsam diyorum ama korkuyorum da biraz daah mı beklesem haftaya 22_23 gibi yapsam
ya bende okadar çok istiyorum ki anlatamam ya bayram hediyemiz bebişlerimiz olsun yani o süprizi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum özellikle eşimin ailesi her aradığında sorup ısrar ediyorlarBende son 2 tane ovulasyon testi kalmıştı nette de o yazıyo okuyunca birini bugün denemek istedim canım. Diğer testi de birkaç gün sonra yaparım. Amin inşallah hepimiz bayramda göbüşümüzü severek geçirelim mutlu haberler alalım
Aynen canım bende çok istiyorum. babalar gününde eşime hediye olarak bebek müjdesi vermeyi ne çok isterdimya bende okadar çok istiyorum ki anlatamam ya bayram hediyemiz bebişlerimiz olsun yani o süprizi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum özellikle eşimin ailesi her aradığında sorup ısrar ediyorlar
aa evet bu pazar babalar günü değil mi bir taşla iki kuş hem babaşar günü hem bayram uuu çok isterdim bende ya kızlara da sordumdaha yazmadılar siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuzAynen canım bende çok istiyorum. babalar gününde eşime hediye olarak bebek müjdesi vermeyi ne çok isterdim
Ben sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim canım aslında bat a kadar günaşırı ilişki yapayım istedim ama ramazandan dolayı olmadı. 4-5 ilişki olmuştur Oda. Senin bat ne zaman?aa evet bu pazar babalar günü değil mi bir taşla iki kuş hem babaşar günü hem bayram uuu çok isterdim bende ya kızlara da sordumdaha yazmadılar siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz
kuzum benim bat 24 haziran... bayramı regli olarak geçireceğim gözüküyor takvime göre kim bilir belki bebişler vardır bizimledir inşallah ramazan bu ayı etkiledi tabi ama güzel düşünmek ve hayırlı bir ay olarak gördüğüm için iyi yönde etkişeyerek tutmasını istiyorum. ya sormamın şu ben yumurta takibi takvimden yapıyordum bazen değerlendiremiyorum bazen değerlendiriyoruz ama 1 ayda 7-8 kez ilişkide bulunmaya çalışıyoruz dr bize 2 günde bir olun dedi ama o konuda başarılı değiliz yani sizlerle kıyaslama yapıp acaba azmı çokmu onu değerlendirmek varsa yanlış bişi değerlendirmek istiyorumBen sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim canım aslında bat a kadar günaşırı ilişki yapayım istedim ama ramazandan dolayı olmadı. 4-5 ilişki olmuştur Oda. Senin bat ne zaman?
Taş çatlasın 7,8 dir heralde. 3-4 tanesi doğurganlık dönemine denk gelecek şekilde. Ramazan gireli 21 gün olmuş. Biz 2 kere mikmik yapmışız baktım şimdi takvimime :) Ramazan ölü geçiyor.anladım canım ya bişi soracağım siz ayda kaç kez ilişkide bulunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?