• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay niye ya herkes 5 6 gun onceden silikte olsa ogreniyo ben beklemiyorum bisey bu ay hayirlisi olsun. Insallah sende vardir biseyler
Bazıları da adeti geçse de öğrenemiyor canım hemen umutsuzluğa kapılma rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte :anneadayı:

Benimde bat a 7-8 gün var kızlar bugün kasık Ağrı'sıyla birlikte göğüslerde şişlik ve acı hissediyorum. Ama test için 3-4 gün daha beklicem erken çünkü. Öyle çoksa değerlendiremedik bu ay Ramazan uykusuzluk halsizlik derken :) inşallah hayırlı haberler alırız.

Kizlar bugunde test yaptim pozitif ama ogleden sonra adst kanamasi gbi kanamam basladi be iki ped degistrdim.. Hastaneye gttim kan testi yaptilar sonuc pozitif hamilelik var ama kanamam var yarin alttan bakicaklar.. sizce bu kanama neden

Merhaba canm bn mayıs 15 de rahim filmi çekildim şimdi kişiden kişiye degisiyo ama bnm çok canim yanmıştı seni korkutmak istemiyorum ama bn bidaha çekilecek olsam anestezi isterdim ama bak dediğim gibi kimisinde ağrı yok bi arkadaşım hemşire o cekilmistı bnm ki çok acımadi dedi ona güvendim valla bnm anam ağladı şuan adetim geçiyo yarın kan vermeye gidicem ins.hayirki haberlerle dönerim[/QUOT
bende çok korkuyorum şu çatallara yatmaktan ya inşallah zorlu problemler çekmeden hepimiz sağlıkla hamile kalırız hadi bakalım senden de güzel haberler alırız inşallah ben bir kere çok hisettim hamile olduğumu 5gün reglim geçti test yapmak istemedim özele gisip kan verdim ama bir daha asla kan testi yaptırmam o kadar kötü oluyorsun ki çok derin sarsılmıştım en iyisi test baktım ki pozitif sonra kan ve ultrason yapıcam yani evdeki test beni okadar etkilemiyor başka biririni ağzından negatif hamile değilsin demesi çok üzücü geliyor bana

Selam kızlar, bnm işler yoğun olduğundan çok fazla katılamıyorum konuşmalara ama her gün okuyorum. Yeni hamileleri tebrik ediyorum. Her gün yeni hamilelik haberi alıyorum onlara istemedende canım sıkılırken burda hamile olanları duyunca seviniyorum. Biz uğraşıyoruz ediyoruz bi ton araştırma kür vb uğraşıp onlar gelişigüzel istemeden fln hamile kaldığı için yada hamile olupta sigara içtikleri değer vermedikleri için ister istemez böyle hissediyorum. Adetim bitti çalışmalara başladık bakalım. 5. Ay bu. Bzmde yakın zamanda yüzümüz güler inşallah
tıpkı bende senin gibi düşünüyorum ilk geceden veya ilk aydan kalanlar hiç uğraşmadan etmesen ne güzel kalıyorlar ben daha kür vs bişi başlamadım ama ikimiz de sanırım aynı ayın denemesindeyiz benim de bu ay 5 ay ne yapacağız bilmiyorum

Back