Hayir canim yarin normalde bat gunum.. ama suphelendim ve yapmak istedim cubku uc gundur kahverengi akinti geliyo normalde bende hic olmazdi adet oncesinde ve bugunde sol kasik tarafimda agri oldu bikac kez oyuzden yapmak istedim ve sabahki idrarla degil simdiki idrarla yaptim
Bizde burda adet tarihinden once ogrenmeye calisip hemen kan testi vermeye acile koşuyoruz. Londra da yaşasak çatlarız orta yerimizden o zaman iki hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.
Bizde burda adet tarihinden once ogrenmeye calisip hemen kan testi vermeye acile koşuyoruz. Londra da yaşasak çatlarız orta yerimizden o zaman iki hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.
Insallah canim sagolasin yarin tekrar sabah yine yapicam bi test... Ayeica pazartesi turkiyeye geliyorum ama simdi ucaga binmek sorun olurmu olmazmi onu dusunuyorum
Insallah canim sagolasin yarin tekrar sabah yine yapicam bi test... Ayeica pazartesi turkiyeye geliyorum ama simdi ucaga binmek sorun olurmu olmazmi onu dusunuyorum
ben artık hiçbir belirtiye takılmak istemiyorum ama kasıklarıma ağrı giriyor birde sbah beyaz akıntı oldu bu kadar başka da birşey yok ne oldu yaptınmı test