Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var canım ikinci çizgi. Günün geçmiş miydi
Hayir canim yarin normalde bat gunum.. ama suphelendim ve yapmak istedim cubku uc gundur kahverengi akinti geliyo normalde bende hic olmazdi adet oncesinde ve bugunde sol kasik tarafimda agri oldu bikac kez oyuzden yapmak istedim ve sabahki idrarla degil simdiki idrarla yaptim

Kızlar bizim bu idrar testlerinde bebis en az ne kadarlıkken pozitif oluyor kaç günlük olur en az

Sagol canim tesekkur ederim .. Ben londrada yasiyorum burda hemen kan testine gidemiyosun malesef en az iki hafta sonra randevu veriyolar (
Bizde burda adet tarihinden once ogrenmeye calisip hemen kan testi vermeye acile koşuyoruz. Londra da yaşasak çatlarız orta yerimizden o zaman iki hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.

Bizde burda adet tarihinden once ogrenmeye calisip hemen kan testi vermeye acile koşuyoruz. Londra da yaşasak çatlarız orta yerimizden o zaman iki hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.
Insallah canim sagolasin yarin tekrar sabah yine yapicam bi test... Ayeica pazartesi turkiyeye geliyorum ama simdi ucaga binmek sorun olurmu olmazmi onu dusunuyorum

Insallah canim sagolasin yarin tekrar sabah yine yapicam bi test... Ayeica pazartesi turkiyeye geliyorum ama simdi ucaga binmek sorun olurmu olmazmi onu dusunuyorum
Orda bir doktorun varsa sor bence. Tedbirli olmakta fayda var. Insallah sakincasi yoktur. Türkiye ye gelince rahat rahat doktora gidebilirsin.

Kızlar sekiz gün kaldı şu erkn gebelik testi alıp yapasım var uç gün sonra felan alıp yapsam mı sizce merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…