Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım ikinci çizgi. Günün geçmiş miydiKizlar bi bkarmisiniz sizce ?
Hayir canim yarin normalde bat gunum.. ama suphelendim ve yapmak istedim cubku uc gundur kahverengi akinti geliyo normalde bende hic olmazdi adet oncesinde ve bugunde sol kasik tarafimda agri oldu bikac kez oyuzden yapmak istedim ve sabahki idrarla degil simdiki idrarla yaptimVar canım ikinci çizgi. Günün geçmiş miydi
2. cizgi gorunuyor canim. Hayirli olsun. Yarin hemen kan testineKizlar bi bkarmisiniz sizce ?
Sagol canim tesekkur ederim .. Ben londrada yasiyorum burda hemen kan testine gidemiyosun malesef en az iki hafta sonra randevu veriyolar (2. cizgi gorunuyor canim. Hayirli olsun. Yarin hemen kan testine
Bizde burda adet tarihinden once ogrenmeye calisip hemen kan testi vermeye acile koşuyoruz. Londra da yaşasak çatlarız orta yerimizden o zaman iki hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.Sagol canim tesekkur ederim .. Ben londrada yasiyorum burda hemen kan testine gidemiyosun malesef en az iki hafta sonra randevu veriyolar (
Insallah canim sagolasin yarin tekrar sabah yine yapicam bi test... Ayeica pazartesi turkiyeye geliyorum ama simdi ucaga binmek sorun olurmu olmazmi onu dusunuyorumBizde burda adet tarihinden once ogrenmeye calisip hemen kan testi vermeye acile koşuyoruz. Londra da yaşasak çatlarız orta yerimizden o zaman iki hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.
Orda bir doktorun varsa sor bence. Tedbirli olmakta fayda var. Insallah sakincasi yoktur. Türkiye ye gelince rahat rahat doktora gidebilirsin.Insallah canim sagolasin yarin tekrar sabah yine yapicam bi test... Ayeica pazartesi turkiyeye geliyorum ama simdi ucaga binmek sorun olurmu olmazmi onu dusunuyorum
Yarin bi ozel doktoru aricam eger randevu verebilirse gelmeden once tabi olmazsa artik turkiyede gidicem.. Tesekkur ederim canmOrda bir doktorun varsa sor bence. Tedbirli olmakta fayda var. Insallah sakincasi yoktur. Türkiye ye gelince rahat rahat doktora gidebilirsin.
Ay inşallah benim değerimde yükselir48 ile öğrendim. Şuan keseyi ve yolk saçını gördük. Öğrendiğimiz değerden ziyade devamı mühim
çok sevindim cnm en kısa zamanda bebişin olur inşallahCanim cekildi. Dedigin gibi adet sancisi gibiydi. Sonuçta iyi cikti cok sukur.
Canım çok erken daha ya bence sabretmelisin benim de 5 gün kaldı ama bata kadar beklicem :)Kızlar sekiz gün kaldı şu erkn gebelik testi alıp yapasım var uç gün sonra felan alıp yapsam mı sizce merak ediyorum
Haklısın bende zor olsa da beklemeliyim :))Canım çok erken daha ya bence sabretmelisin benim de 5 gün kaldı ama bata kadar beklicem :)
ben artık hiçbir belirtiye takılmak istemiyorum ama kasıklarıma ağrı giriyor birde sbah beyaz akıntı oldu bu kadar başka da birşey yok ne oldu yaptınmı testBenim 5 var yapicam galiba tutamicam kendimi. Ve son testim. Belirti vs. Biseyler varmi
Benimde 5 gün var senin belirtin var mı ? :)Benim 5 var yapicam galiba tutamicam kendimi. Ve son testim. Belirti vs. Biseyler varmi